Prettycute Bewertungen 181

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den japanske hair spa behandling er for mig ikke bare en behandling, men en ægte oplevelse af fornyelse. Hver gang slapper jeg fuldstændigt af, og bagefter føler jeg mig bogstaveligt talt som genf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indtil videre har jeg kun købt en gavekort, men med højt serviceniveau, da der var usikkerhed omkring min bestilling. Fedt de ringer og spørger i stedet for bare at antage noget. Glæder mig til at o... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Dansk webshop samt Head og Hair Spa salon i rolige omgivelser og med nordiske, økologiske produkter. Vi er både en online webshop og med fysisk salon i Aabenraa gågade og Aarhus C.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var virkelig en dejlig hair spa…

Det var virkelig en dejlig hair spa behandling i meget afslappende omgivelser og super sød personale, hele oplevelsen med massage og hårvask i rolige omgivelser og til sidst en lækker beværtning med te og chokolade. Deres produkter er fantastiske jeg var i den syvende himmel den time jeg var der😍

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scam! You won’t receive your goods

I never received the order. It took them weeks to respond and when they did they blamed the post office and said they would shop again and provide a tracking number. No number was supplied and I did not receive the items. Chased again and their response was that they’ve shipped the item twice. I highlighted that they have not provided any tracking and I would like to see this and they have not responded since. I have since had to raise a dispute with my bank

14. Februar 2026

Antwort von Prettycute

Hello Abbie. We do not ship to the UK. We can't regocnize you as a customer. Please remove your review, as we are convinced it's regarding another company. This is Prettycute.dk and we ship hairproducts.

Thanks.

Dejlig afslappende oplevelse

Det hele spillede godt sammen, fra hovedbundsundersøgelse til massage til hårspa

15. Januar 2026

Antwort von Prettycute

Tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg skulle have mine øjenbryn farvet.

Jeg skulle have mine øjenbryn farvet.
Jeg synes betjening var meget venlig og imødekommende, var gode til at fortælle hvad hun gjorde, og hvad jeg skulle gøre.
Jeg kan varmt anbefale Aarhus.

25. Februar 2026

Antwort von Prettycute

Mange tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi pris på :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en hårbundsmassage i salonen

Jeg fik en hårbundsmassage i salonen, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Personalet var venligt og professionelt, og jeg kunne virkelig mærke forskel bagefter min hovedbund føltes afslappet og frisk. Kan klart anbefales

15. Dezember 2025

Antwort von Prettycute

Tak for dine søde ord, det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den japanske hair spa behandling er for…

Hver gang slapper jeg fuldstændigt af, og bagefter føler jeg mig bogstaveligt talt som genfødt.

Jeg er en fast tilbagevendende kunde, og det vil jeg blive ved med at være, fordi jeg altid føler mig tryg og i de bedste hænder her.
Det er et sted, man ikke bare kommer til – men et sted, man længes efter at vende tilbage til.

9. Dezember 2025

Antwort von Prettycute

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍
Det betyder virkelig meget for os at høre, at behandlingen føles som en oplevelse af fornyelse for dig – og at du føler dig tryg og godt tilpas hos os hver gang.

At du vender tilbage igen og igen, er den største tillid vi kan få. Vi glæder os altid til at byde dig velkommen tilbage til dit head spa ritual

Højt serviceniveau

Glæder mig til at opleve en af deres behandlinger også

12. März 2026

Antwort von Prettycute

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det💫
Vi sætter stor pris på din feedback

Ren Selvforkælelse!

Ren Selvforkælelse!
Fik den helt store deluxe Hair Growth spa.
Det var så fantastisk. Hovedbundsmassage og massagestol- ren lykke.
Og så søde personalet var!
Kæmpe anbefaling herfra.

24. Januar 2026

Antwort von Prettycute

Hvor dejligt du er tilfreds, tak!
Mange tak for din anbefaling 🤍

Super god oplevelse

Det var en super god oplevelse. God atmosfære og virkelig god behandling. Hyggeligt sted og sødt personale

25. März 2026

Antwort von Prettycute

Tak for dine søde ord, det betyder meget for os 🤍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en shampoo og en balsam

Købte en shampoo og en balsam. Det gør jeg ikke igen. Aldrig har jeg set så små flasker, det lugter grimt og det er virkelig ikke pengene værd.

11. Februar 2026

Hej

Vi er altid meget tydelige omkring størrelserne på vores produkter, da det står i selve produktnavnet, og i dette tilfælde har du købt vores rejsestørrelser, som netop er lavet i et mindre format des 100 ml (rejsestørrelse)

Vores shampoo og conditioner har en frisk duft af fersken og mango, som faktisk er noget af det, mange af vores kunder fremhæver og roser, især under vores hårspa-behandlinger. Duft er dog meget individuelt, og vi har fuld forståelse for, at smag kan være forskellig.

Vi er ærgerlige over at du ikke har kontaktet os for at finde en løsning og et produkt, der passer bedre til dig.

Kærlig hilsen
Prettycute

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hårspa oplevelse

Min søn og jeg havde købt 1 1/2 times hårspa til 2 gennem truestory 1799kr ( normalpris 2598kr)
Det levede desværre ikke op til forventningerne 😕
De flotte billeder af lokaler og behandlinger, er hvert fald ikke taget i salonen i Århus…
Beskidte omslag og morgenkåber bestemt ikke rart, de var overflødige, tænker det var påtænkt at gi spa oplevelse, men nej
Vi havde købt extra “nusning” 149kr pr person 15 min. Min søns behandling sluttede efter 1 time, skulle varer 1 time og 45 minutter,det fandt jeg desværre først ud af efterfølgende.

Min tid blev brugt, lå 5 kvarter i massage stol og med hovedet på/i vasken, der er ikke rart i baghovedet, påpegede det, hvilket også gør man ikke bliver masseret i nakke og baghovedet, havde en forventning om om at massage/ nusning ligeledes forgik siddende.

Ingen kritik af Helene, behageligt menneske, men hele oplevelsen var en skuffelse og desværre overhovedet ikke pengene værd.
Vi kommer ikke igen

11. Februar 2026

Antwort von Prettycute

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at forløbet ikke levede op til jeres forventninger, og vi vil gerne forholde os til de punkter, du nævner.

Kåber og omslag er en ekstra service, vi tilbyder for at give en mere gennemført og behagelig spaoplevelse. De bliver vasket ved 60° efter hver eneste brug. Vi går enormt meget op i hygiejne og overholder høje standarder. Derfor er det ærgerligt for os at blive bedømt på netop dette, når intentionen udelukkende er at skabe ekstra komfort. Vores kåber samt omslag er af mikrofiber og de bliver tørretumblet efter 60* vask.

I forhold til behandlingstiden kan vi se, at den tid, der er betalt for, også er den tid, der er givet i behandling. Hvis der har været uklarhed omkring varighed eller tilkøb, beklager vi naturligvis, hvis det ikke har været tydeligt kommunikeret – men selve den bookede behandlingstid er overholdt.

Alle vores behandlinger – både hårspa og massage – foregår i stol. Det fremgår også meget tydeligt på vores billeder, markedsføring samt vores Instagram, Facebook og TikTok.

I forhold til billederne af klinikken er maskiner, analyseapparat m.m. nøjagtigt de samme som vist. Det, der eventuelt kan variere, er eksempelvis sofaen i loungeområdet, hvilket ikke har relevans for selve behandlingen.

Vi bestræber os altid på at være så gennemsigtige som muligt og skabe en god og professionel oplevelse for alle vores gæster. Samtidig tager vi naturligvis al feedback med videre – også når den er kritisk.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget mere end en ansigtsbehandling

Havde bestilt Japansk Facelifting, men det viste sig det ikke "bare" var en ansigtsbehandling, men også hovedmassage i en massage stol. Uhh hvor lækkert. Det var en skøn oplevelse og jeg kommer helt klart igen.

16. Dezember 2025

Antwort von Prettycute

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, at Japansk Facelifting blev en endnu bedre oplevelse end forventet. Det er nemlig meget mere end “bare” en ansigtsbehandling, kombinationen med hovedmassage og massagestolen gør, at hele kroppen får lov til at slappe af.
Vi er så glade for, at du nød det – og vi glæder os allerede til at forkæle dig igen

Antwort von Prettycute

Tusind tak for de flotte ord.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplevede os som hjælpsomme og imødekommende. Vi gør os umage for, at alle føler sig set, hørt og godt taget imod så din feedback varmer virkelig 💛
Vi håber at byde dig velkommen igen snart

Afstressende moonlight scalp massage

Jeg fik en moonlight scalp massage i Aarhus. Det var en dejlig og afstressende behandling som inkluderede hovedbundsmassage med forskellige redskaber og en let nakke/skulder massage - alt imens man fik helkropsmassage i deres massagestol.

Personlig fandt jeg dog ikke den meditative klang i starten og slutningen af behandlingen afslappende.

Professionel og tryg behandling. Kunne godt finde på at gøre dette igen.

17. Dezember 2025

Antwort von Prettycute

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse.

Hvor er vi glade for at høre, at du havde en dejlig og afstressende oplevelse med vores Moonlight Scalp Massage i Aarhus, og at du følte dig tryg og i professionelle hænder. Det betyder virkelig meget for os 💛
Vi er også taknemmelige for din ærlige feedback omkring den meditative klang i starten og slutningen af behandlingen. Vi ved, at afslapning er meget individuelt, og det er værdifuldt for os at høre, hvordan det opleves.

Det glæder os, at du kunne finde på at gøre det igen, vi vil elske at byde dig velkommen tilbage til endnu en stund med ro og forkælelse

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har fået den skønneste behandling…

Jeg har fået den skønneste behandling hos jer i Århus 🤩 under behandlingen følte jeg mig i rigtig gode hænder. Jeg mærkede hvordan jeg blev passet på og det var SÅ skøn en oplevelse! Jeg står tilbage med en følelse af - jeg må have mere. Det er derfor ikke sidste gang jeg besøger jer 🤩
Jeres produkter er dyre og det synes jeg er lidt ærgerligt, fordi det får mig til at tøve på at købe dem. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at mit inderste hår var meget fedtet pga shampo der ikke var skyllet ud og jeg kom til at tænke på, at jeg ikke fik skyllet mit inderste hår efter jeg fik produkter i. Så det var en lille swipser og derfor de 4 stjerner. MEN det ændre ikke på den fantastiske oplevelse jeg havde hos jer. I gør det skide godt! Tak for en uforglemmelig oplevelse 😍

6. Dezember 2025

Antwort von Prettycute

Tusind tak for din ærlige og hjertevarme anmeldelse.
Hvor er vi bare glade for at høre, at du havde en skøn oplevelse hos os i Århus, og at du følte dig tryg og passet godt på under behandlingen. Det betyder virkelig meget for os, at du gik herfra med følelsen af “jeg må have mere” – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give 💛
Samtidig vil vi også sige tak for din konstruktive feedback. Det er vi oprigtigt taknemmelige for. Det skal selvfølgelig ikke ske, at der sidder shampoo eller produktrester tilbage i håret, og det beklager vi virkelig. Vi tog det med videre, så vi har sikret, at det ikke sker igen.
I forhold til vores produkter forstår vi godt, at prisen kan få én til at tøve. Vi går meget op i danskhed, danske ingredienser, kvalitet og produktion, men vi sætter pris på din ærlighed.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både ros og forbedringspunkter. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen

Lash lift

Jeg har fået det flotteste vipper lavet af Cess. Kan helt klart anbefale hende og oveni i det får man også hovedbundsmassage, snacks og drikkevarer.

3. Dezember 2025

Antwort von Prettycute

Det betyder meget at høre, at du havde en så god og afslappende oplevelse! Vi er glade for, at du nød det.
Vi glæder os allerede til at se dig igen!

En dejlig oplevelse

Jeg fik lavet lash lift, af super dygtige , venlige og professionelle Cess. Kan virkelig godt anbefales. Meget afslappendeog beroligende atmosfære. Samt med lidt massage under behandlingen. Til sidst blev det afsluttet med en dejlig varm klud og en lækker jordbær vand.

29. Oktober 2025

Antwort von Prettycute

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💕
Det betyder virkelig meget at høre, at du havde en så god og afslappende oplevelse hos Cess. Vi er så glade for, at du nød både lash lift-behandlingen, den beroligende atmosfære og de små ekstra detaljer undervejs.
Vi glæder os allerede til at forkæle dig igen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr