Vi har haft besøg af Gitte og Emil til et førstehjælpskursus målrettet voksne der arbejder med børn. Gitte og Emil var dygtige formidlere der skabte en god stemning. De lavede nogle gode og relevante... Mehr ansehen
Super godt førstehjælpskursus 👍 Simon forklarede de forskellige ting, på en meget forståelig måde og var god til at svare alle vores skøre spørgsmål. Godt med masse af hands on øvelser. Og så var det... Mehr ansehen
Øland AiRFORCE Vi fik i dag besøg af Kristoffer, til førstehjælp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og læring. Gode praktiske eksempler og afprøvning af førstehjælp på hinanden. Kan helt kl... Mehr ansehen
Klæder en godt på til at være mere selvsikker og rolig I at skulle yde første hjælp. Vil helt bestemt deltage igen. Bestseller event med instrukør Kristoffer
Das haben sich andere Leute angesehen
En rigtig dygtig instruktør med stor…
En rigtig dygtig instruktør med stor indlevelse.
Super godt førstehjælpskursus.
Super godt førstehjælpskursus.
Megafedt kursus
Megafedt kursus. Super underviser (Gitte). Meget indlevende og med højt humør hele vejen igennem.
Instruktør Gitte gjorde det rigtig…
Instruktør Gitte gjorde det rigtig godt. 🤩
Fed oplevelse.
Fed oplevelse.
Gitte var super engageret og super fede hands on cases. Hvor vi virkelig lærte meget
GITTE! Kæmpe ros! Mega dygtig
Gitte gjorde det mega godt! Virkelig dygtig og mega fed person! Hun gjorde det Sindsygt godt! God til ikke at være kedelig
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus, med masser af aktive øvelser
👍 til Gitte der var underviser
Super gode folk
Super gode folk, styr på det de laver, der er plads til grin og lidt sjov trods alvoren.
Godt kursus
Skønt kursus. Masser af humor indgik i undervisningen. Emil & Kristoffer var rigtig gode til at formidle
Sjov, spændende
Sjov, spændende og lærerigt kunne godt bruge mere tid.
Tak til Emil og Kristoffer
Fra Basen nord
Super oplæg og gode fif her fra
Super oplæg og gode fif her fra!
Emil og Kristoffer var smadder gode.
Tak fra Basen Nord
Øland AiRFORCE
Vi fik i dag besøg af Kristoffer, til førstehjælp. Vild god oplevelse massere af forklaringer og læring. Gode praktiske eksempler og afprøvning af førstehjælp på hinanden. Kan helt klart anbefales. Et kursus man ikke lige glemmer.🙏🏼
Øland AiRFORCE
Vi har haft besøg af Kristoffer, til en gennemgang i førstehjælp. Det har været en fantastisk oplevelse, med god læring og visuelle forklaringer. Gode praktiske eksempler og afprøvning af førstehjælp på hinanden. Kristoffer er professionel I sin undervisning og engageret omkring det.
Super førstehjælps kursus
Vi i Øland AiRFORCE har haft besøg af Kristoffer idag, det var en super god genopfriskning, på en humoristisk og involverende måde.
Simon var en alle tiders…
Simon var en alle tiders førstehjælpslærer og formåede at formidle på en god og lærerig måde. Jeg har personligt styr på førstehjælp men kunne tydeligt se at mine kollegaer fik en masse ud af det. Det var selvfølgelig også fedt at få det genopfrisket for mig
Simon gave us a very good instruction…
Simon gave us a very good instruction in how to react and be ready for any situation. Thanks
Very good 👍 very descriptive and…
Very good 👍 very descriptive and competent !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.