Prestige Trading Bewertungen 44

TrustScore 4 von 5

4,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Odkąd odeszłam z jednej firmy która okazała się MLMem, miałam mieszane uczucia co do tego typu firm ale w prestige w końcu natrafiłam na edukację. TYLKO I WYŁĄCZNIE edukację bez żadnego pitolenia o ce... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeśli ktoś naprawdę chce się uczyć tradingu, to tylko tutaj. Edukatorzy są profesjonalni, wszystko tłumaczą jasno i z zaangażowaniem. Akademia do nauki jest świetnie przygotowana, a do tego mają dużo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prestige Trading to ludzie na medal , przednia atmosfera na czacie traderskim , w końcu łatwa do zrozumienia i konkretna akademia do nauki analiz oraz innych potrzebnych narzędzi , mówiąc krótko przys... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Prestige Trading to platforma edukacyjna stworzona dla osób, które chcą świadomie rozwijać swoje umiejętności na rynkach finansowych. Łączymy nowoczesne materiały szkoleniowe z merytorycznym wsparciem, aby proces nauki tradingu stał się usystematyzowany i zrozumiały – zarówno dla osób początkujących, jak i zaawansowanych pasjonatów rynków. Jeśli chcesz zdobyć wiedzę i zrozumieć mechanizmy rządzące światem tradingu, Prestige Trading to miejsce stworzone do merytorycznego rozwoju. Rozpocznij swoją przygodę z profesjonalną edukacją rynkową już dziś! Uwaga: Treści publikowane w ramach platformy Prestige Trading mają charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny i stanowią prywatną opinię autorów. Nie stanowią one porady inwestycyjnej ani rekomendacji w rozumieniu przepisów prawa. Prezentowane wyniki historyczne mają charakter poglądowy i nie są gwarancją osiągnięcia podobnych rezultatów w przyszłości. Trading wiąże się z wysokim ryzykiem straty kapitału. Każdy użytkownik podejmuje decyzje rynkowe samodzielnie i na własną odpowiedzialność.

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

44 Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Z PrestigeTrading do stabilnej przyszłości!

Firma PrestigeTrading to bez wątpienia jedna z najlepszych firm tradingowych, z jakimi miałem okazję współpracować. Choć działa na rynku od niedawna, od samego początku wyróżnia się profesjonalizmem i niesamowitym podejściem do edukacji.

Ogromnym atutem są edukatorzy, którzy nie tylko posiadają ogromną wiedzę, ale także potrafią ją w przystępny sposób przekazać. Dają mnóstwo praktycznych wskazówek, które rzeczywiście przekładają się na realne efekty. Dzięki nim rozwijam się, zdobywam nowe umiejętności i osiągam świetne wyniki.

Warto podkreślić, że firma stawia na jakość, a nie na ilość uczestników. Dzięki temu atmosfera jest bardziej kameralna, a każda osoba może liczyć na indywidualne wsparcie. To podejście budzi ogromne zaufanie i sprawia, że czuję się naprawdę doceniony.

Jeśli ktoś szuka firmy, która łączy profesjonalizm z pasją do tradingu i edukacji, PrestigeTrading to zdecydowanie właściwy wybór. Polecam z całego serca!
Pozdrawiam Mateusz K.

7. Januar 2025

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy serdecznie i życzymy dalszych sukcesów! :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie dajcie się naciągnąć!

Patryk Rolak to ten sam naciągacz co chodził po szkołach i namawiał ludzi na inwestycje w jego biznesy?

Polecam obejrzeć materiał na kanale YouTube „Nie wiem ale się dowiem” o tytule „Sekciarze usunęli film dlatego dodaje jeszcze raz”

Bardzo dobrze przedstawił tam jak wyglądają tego typu biznesy. Nie dajcie się naciągnąć!

22. Dezember 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Pragniemy jednak podkreślić, że platforma Prestige Trading nie ma żadnego związku z sytuacją ani z materiałem wspomnianym w Twoim komentarzu. Nasze działania koncentrują się na dostarczaniu profesjonalnych usług edukacyjnych i wspieraniu użytkowników w ich rozwoju w zakresie tradingu i inwestycji.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego – chętnie wyjaśnimy wszystkie kwestie i rozwiejemy wszelkie obawy. Stawiamy na przejrzystość i zawsze dążymy do najwyższych standardów w naszej działalności.

Jednocześnie chcielibyśmy uprzejmie przypomnieć, że wystawianie nieprawdziwych opinii może nieść ze sobą konsekwencje prawne. W przypadku dalszego rozpowszechniania niezgodnych z prawdą informacji, będziemy zmuszeni podjąć odpowiednie kroki w celu ochrony naszego dobrego imienia.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Prestige Trading

Karkołomnie zaprojektowana platforma…

Karkołomnie zaprojektowana platforma istniejąca tylko po to, by marnować czas zainteresowanych i potencjalnych kontrahentów. Czekam na dane właściciela strony opublikowane na rejestrze dłużników.

6. Dezember 2024

Drogi Użytkowniku,

Dziękujemy za Twoją opinię, choć z przykrością zauważamy, że zawiera informacje, które nie mają związku z rzeczywistością. Platforma Prestige Trading działa w pełni transparentnie i nie współpracujemy z żadnymi podmiotami figurującymi w rejestrach dłużników. Naszym priorytetem jest dostarczanie wartościowych usług i wsparcie dla naszych użytkowników w osiąganiu ich celów.

Jeżeli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dotyczące naszej działalności, zachęcamy do kontaktu – z przyjemnością wyjaśnimy wszelkie nieścisłości.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Prestige Trading

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Patryk Rolak przychodził do szkoły u…

Patryk Rolak przychodził do szkoły u namawiał nauczycielki na piramidę finansowa czy tam inne MLM

18. Dezember 2024

Antwort von Prestige Trading

Ta opinia jest całkowicie nieprawdziwa i nie odzwierciedla rzeczywistych doświadczeń związanych z Prestige Trading. Nie wspieramy piramid finansowych czy MLM, a takie oskarżenia są bezpodstawne i szkodliwe. Jesteśmy profesjonalną platformą edukacyjną, skupiającą się na rzetelnym rozwoju umiejętności tradingowych oraz wsparciu naszych klientów. Zachęcamy do weryfikacji informacji u źródła i unikania rozpowszechniania niesprawdzonych treści. W przypadku dalszego rozpowszechniania takich fałszywych informacji podejmiemy odpowiednie kroki prawne w celu ochrony naszego dobrego imienia.

Jestem w Prestige Trading od 2 miesięcy

Długo szukałem miejsca gdzie mógłbym bezpiecznie uczyć się o rynkach finansowych, lecz większość firm miało negatywne opinie, słabe wyniki, zawyżone statystyki itp, itd, co bardzo zniechęcało do podjęcia edukacji ale zdecydowałem się jednak wykupić dostęp do jednej z platform i nie był to tak do końca szczał w dziesiątkę, na szczęście poznałem osobiście naszego głównego edukatora Patryka i zainteresowany jego wieloletnim doświadczeniem i wynikami na rynku Forex, gdy tylko dowiedziałem się, że jest możliwość uczenia się od tak doświadczonego tradera jakim jest Patryk, nie zastanawiałem się długo i od razu podjąłem edukacje w Prestige Trading. Po dwóch miesiącach mogę stwierdzić, że to była wygrana jak na loterii, życiowa szansa. Dzięki edukacji oraz skutecznej strategii zarobiłem więcej w 2 miesiące niż w poprzedniej firmie przez 10 miesięcy. Na dodatek jeszcze mamy również edukatora krypto Krystiana z wieloletnim doświadczeniem co w połączeniu z obecną hossą, mogę śmiało stwierdzić, że najbliższy rok zmieni moje życie dzięki Prestige Trading. Dziękuje że mogę być w tak wspaniałym miejscu i uczyć się od NAJLEPSZYCH, są tu realne wyniki bez ściemy, budowanie swojej lepszej przyszłości krok po kroku, bez obietnic bogactwa w miesiąc. POLECAM!

17. Oktober 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy, Grzegorz i życzymy dalszych sukcesów!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem w Prestige Trading od 3 tygodni…

Jestem w Prestige Trading od 3 tygodni i w końcu trafiłam do miejsca gdzie mogę uczyć się konkretnej strategii i działania na rynkach finansowych, a przede wszystkim budowania swojego konta bez pajacowania i narażania się na ryzyko. Edukatorzy przekazują praktyczną wiedzę i dzielą się swoimi doświadczeniami dbając bardzo mocno o rozwoj każdego z osobna. Jestem wdzięczna, że mogę się uczyć w tym miejscu.

17. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Od dawna szukałem takiego miejsca

Od dawna szukałem takiego miejsca. Konkretna wiedzą bez owijania w bawełnę. Edukatorzy z wieloletnim doświadczeniem, którzy przekazują swoją cenna wiedzę co przekłada się na mocne wyniki studentów. To najlepsze miejsce na świecie ❤️❤️

15. Dezember 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy serdecznie i cieszymy się, że platforma spełnia Twoje oczekiwania! Sukcesów! :)

Piramida Finansowa

Oczywisty SCAM, piramida finansowa:
Polecam wyszukac na YouTube film pt.:
"Sekciarze usunęli film dlatego dodaję jeszcze raz..."
oraz
"Game Changers - Moja Przygoda 2023r."

14. Dezember 2024

Szanowny Donner FX,

Dziękujemy za pozostawienie opinii, jednak musimy zaznaczyć, że jest ona nieścisła i wprowadza w błąd.

Nie mamy żadnych powiązań z wspomnianą firmą – nasza działalność jest w pełni niezależna i opiera się na transparentnych zasadach.

Nie posiadasz doświadczenia z naszą platformą, co wynika z faktu, że nie jesteś naszym klientem. W związku z tym Twoja opinia nie odnosi się do rzeczywistych działań naszej firmy i jest krzywdząca.

Dbamy o dobrą reputację – naszym priorytetem jest jakość usług i pełna przejrzystość wobec klientów.

Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości lub zweryfikowania Twoich rzekomych doświadczeń z naszą platformą. W przypadku braku odpowiedzi zastrzegamy sobie prawo do podjęcia odpowiednich działań w celu ochrony naszej reputacji.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ci sami naciągacze, nowa firemka.

Edukatorzy wywodzą się z piramidy gamechangers, gdzie płacili co miesiąc za oglądanie tego jak ich liderzy pławią się w sukcesach i wystarczy tylko "kupic tanio i sprzedac drogo". Można powiedzieć, że przyniosło to owoce, bo odeszli z programu gamechangers/igenius i założyli własny program, gdzie płacisz 500 pln miesięcznie aby słuchać, że wystarczy tylko "kupić tanio a sprzedać drogo"
Opinie napisane przez członków prestige tradingu, czyli Krystiana, Patryka i tego tam od cygar.

Jako dowód bogactwa wrzucają fotki porobione jeszcze za czasów Gamechangers czyli wypadu na klika dni do Emiratów xD

11. Dezember 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za Twoją opinię, choć musimy stanowczo się z nią nie zgodzić. Po dokładnym sprawdzeniu, nie znaleźliśmy Cię w naszej bazie użytkowników, co sugeruje, że nie miałeś realnego doświadczenia z naszą platformą.

Chcemy podkreślić, że nasze działania są w pełni transparentne, a wszystkie materiały i treści edukacyjne są tworzone przez profesjonalnych mentorów z udokumentowanym doświadczeniem. Nie mamy żadnych powiązań z programami, które wspominasz, i nie opieramy naszej działalności na żadnych wcześniejszych projektach czy strukturach.

Twoja recenzja wydaje się wprowadzać innych w błąd, co może sugerować intencję promowania innych firm lub przedstawianie fałszywych informacji. Dążymy do tego, aby chronić nasz wizerunek, a tego typu zarzuty są nieuzasadnione.

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami, aby wyjaśnić wątpliwości lub potwierdzić Twoje rzekome doświadczenia z naszą platformą. W razie braku odpowiedzi rozważymy dalsze kroki w celu ochrony naszej reputacji.

Zależy nam na prawdziwych opiniach i uczciwej ocenie naszej pracy, dlatego zachęcamy do weryfikacji naszych usług przez każdego, kto jest nimi zainteresowany. :)

Coś niesamowitego 😮

Cześć, dzięki dołączeniu do Prestige Trading zaczęłam dużo lepiej rozumieć rynki, robić analizy i co najważniejsze z czapki drobnych zarabiać. W poprzedniej firmie niestety nie miałam ani pomocy, ani odpowiednich materiałów (bardziej ciekawostki ), tutaj zdecydowanie konkretne materiały do nauki, grupy, na których razem wymieniamy się swoimi przemyśleniami odnośnie rynków oraz też wspieramy. To co mi się podoba w Prestige Trading to przede wszystkim naprawdę wieloletnie doświadczenie edukatorów, które wychodzi za każdym razem, podczas sesji omawiania rynku i nie tylko. Również w sygnałach i przede wszystkim w odpowiedzi a nie odsyłaniu do materiałów. Uważam, że jeśli są jakieś osoby początkujące albo zagubione to dla nich może to być najlepsze miejsce - wiem co mówię ponieważ sama miałam bardzo duży mętlik w głowie a tutaj nauczyłam się nie tylko o rynkach ale również panowania nad własnymi emocjami i ze spokojem wchodzenia na rynki finansowe. Dziękuję że poznałam to miejsce i jestem od początku jego istnienia dzięki czemu również mogę widzieć jak cudownie się to rozrasta 🥹
Prestige Trading ❤️‍🔥

15. Oktober 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za pozytywną opinię! 🎉 Twoje zadowolenie to dla nas największa nagroda, Wiktorio. Trzymamy kciuki za Twoje kolejne sukcesy na rynkach! 💪📈

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Platforma która daje władzę od a do z

Platforma która daje władzę od a do z. Wyniki widać po studentach i ich dziennych przychodach. Jesteś prowadzony za rękę przez 3 kocurów od traidingu, crypto i mindsetu który odgrywa dużą rolę. Jestem od początku i nigdzie się nie wybieram 🫶

7. Dezember 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za Twoje słowa uznania! ✨ Twoja opinia motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Życzymy Ci samych trafionych inwestycji! 💼🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dzięki Prestige Trading potrafię ze…

Dzięki Prestige Trading potrafię ze spokojem wchodzić na rynek i zarabiać. Po niemiłych doświadczeniach z inną firmą i niejednokrotnych stratach w końcu znalazłam firmę nastawiona w 100% na trading. Jest tutaj pełno konkretów które pomagają w szybkiej nauce samodzielnego analizowania rynku a pomoc jest tutaj na każdym kroku.

5. Dezember 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że nasza platforma przyczynia się do Twojego rozwoju. Trzymaj tak dalej – sukces jest na wyciągnięcie ręki!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dzięki Prestige Traiding mogłem…

Dzięki Prestige Traiding mogłem pozwolić sobie na zamknięcie firmy i zacząć żyć, być w końcu wolnym człowiekiem. Teraz nie muszę pracować od rana do nocy dzień w dzień. Dzięki super edukatorom, którzy robią mega robotę to ja decyduje ile czasu poświęcam na zarabianie i przede wszystkim ZARABIAM! Po złych doświadczeniach z innymi firmami/grupami w końcu trafiłem na firmę gdzie bardzo mocno przykładają się do nauki traidingu. Polecam jeżeli chcesz zacząć życiem o którym zawsze marzyłeś!

28. Oktober 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za Twoją recenzję! ❤️ Cieszymy się, że jesteś częścią naszej społeczności Prestige Trading. Razem budujemy coś wyjątkowego! 🌟👏

Świetna sprawa

Świetna sprawa! W końcu grupa nastawiona w 100% na trading. Profesjonalni edukatorzy, niesamowita atmosfera w grupie, częste szkolenia oraz sama wisienka jeśli chodzi o edukację! Z czystym sumieniem polecam to miejsce.

28. November 2024

Antwort von Prestige Trading

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszego rozwoju. Życzymy samych sukcesów w tradingu!

Polecam!

Grupka z wielką dawką wiedzy. Bez lania wody same mięso odnośnie zarabiania na rynkach. Polecam i śmiało koszystać!

26. November 2024

Antwort von Prestige Trading

Bardzo dziękujemy za miłe słowa, Alan! To właśnie takie opinie pokazują, że nasza praca ma sens. Jesteśmy dumni, że możemy być częścią Twojej drogi do finansowej niezależności. Powodzenia w kolejnych transakcjach!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Działam w PrestigeTrading praktycznie…

Działam w PrestigeTrading praktycznie od początku i jestem naprawdę zadowolony!! Wcześniej działałem w innej firmie jednak za bardzo był nacisk na network a ja czułem, że to nie dla mnie. Chciałem nauczyć się tradingu i w końcu znalazłem to miejsce, gdzie są realne wyniki bez żadnej ściemy czy kont demo 💪 Jeśli ktoś chce nauczyć się inwestowania pieniędzy na rynku Forex lub Krypto to jest to idealne miejsce! Edukatorzy Patryk (rynek Forex) jak i Krystian (rynek Krypto) mają wiedzę na najwyższym poziomie i udowadniają to za każdym razem!
POLECAM!

19. November 2024

Dziękujemy i cieszymy się, że platforma spełnia Twoje oczekiwania! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Po złych doświadczeniach z poprzednią…

Po złych doświadczeniach z poprzednią firma byłem nastawiony sceptycznie ale czas pokazał że wyniki mówią same za siebie tutaj nie ma innej opcji jak realnie zarabiać pieniądze i to dużo większe niż przypuszczałem. Edukatorzy czysta profesja zawsze wszystko wytłumaczą i pomogą no i sama społeczność mega atmosfera wzajemne wsparcie i wymiana doświadczenia.Najlepsze miejsce żeby zmienić swoje życie na lepsze.

18. November 2024

Antwort von Prestige Trading

Emil, cieszymy się, że platforma spełniła Twoje oczekiwania! Życzymy wysokich profitów! :)

To jest to

W końcu platforma, która rzeczywiście UCZY jak zarabiać na rynkach, bez mlm i robienia marketingu. Można skupić się na jednej docelowej rzeczy i czerpac z tego zyski. Wszystko od podstaw, fajna społeczność zawsze pomoca, mnóstwo wiedzy i skuteczność przy jednocześnie luźniej miłej atmosferze.
Polecam polecam polecam

16. November 2024

Antwort von Prestige Trading

Aleksandra, dziękujemy i cieszymy się, że Ci się podoba! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

w końcu nie MLM tylko trading

Jest to najlepsze miejsce aby zrobić pierwszy krok w stronę ucieczki z małpiego systemu. Co najlepsze nie jest to kolejne miejsce gdzie opierdalasz pakiety!!! NIE MA MARKETINGU NIE MA SYSTEMU PIRAMIDY Nauka tradingu od totalnego zera. Ja po 2 tygodniach zrobiłem ponad 100% konta. Która lokata odda Ci tyle w tak krótkim czasie ? Najlepiej zainwestowane pieniądze w edukacje które się wracają z ogromną nawiązką zanim się obejrzysz ! Jeśli słyszałeś o potędze rynków finansowych ale nie masz o nich zielonego pojęcia jest to miejsce dla Ciebie.

1. November 2024

Antwort von Prestige Trading

Michał, dziękujemy za zaufanie! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jedna z najlepszych jak nie najlepsze…

Jedna z najlepszych jak nie najlepsze platforma z sygnałami, nauką i wspólną pomocą dotycząca zarabiania ma Forex. Brak MLMu, jest mega tania a przede wszystkim statystyki jakie się tutaj kręci to kosmos.

14. Oktober 2024

Antwort von Prestige Trading

Miło to czytać! Dziękujemy za zaufanie!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr