Predatorgrej

Har bestilt for over en uge siden og har intet hørt? Der er ingen kontaktoplysninger i mailen, når jeg trykker på linket til deres hjemmeside, så havner jeg på "min printer"? Når jeg går ind på hjemme... Mehr ansehen

Dårlig kundeservice. Eller retter ingen kundeservice. De trækker penge fri det du bestiller og så hører man intet. Deres telefon nummer virker ikke og de svare ikke mails. Det virker til det er fus... Mehr ansehen

Købte en fiskestang d. 30/8-2024, denne stang der desværre knækket på en fiske tur, har forsøgt at skrive gentagende mails, beskeder og ringet et utal af gange, dog uden held med at komme i kontakt me... Mehr ansehen

Jeg bestilte kort inden ferie afrejse noget grej, som jeg ikke kunne nå at blive leveret inden. Jeg skrev derfor, om det kunne sendes senere hen. Ikke lang tid efter får jeg en sms fra Jacob om et giv... Mehr ansehen

1. Angelgeschäft

Unikt fiskegrej til det danske predatorfiskeri, særligt efter gedder. VI tester selv selv alt grej vi har på webshoppen og kan stå 100% inde for kvaliteten og evnen til at fange fisk!

Hej Jepser,

Fedt at pakken kom hurtigt frem :)
& Mange tak for den flotte anmeldelse, vi håber på at byde dig velkommen på Predatorgrej.dk igen :P

- Jacob, Predatorgrej.dk

Bedste predatorgrej hjemmeside!

Hvis du nogen sinde overvejer at købe på predatorgrej.dk så gør det! Har aldrig oplevet sådan en en service! Han er sådan en sød gut hvis man er i tvivl kan man bare ringe og hører hvad han siger eller hvad han anbefaler! 10 ud af 5 her fra! Kan klart anbefaledes!

18. Juni 2021

Antwort von Predatorgrej

Mange tak for pæne ord Frederick :)
Vi er meget glade for vi kunne give dig den hjælp og service du manglede!
Og tak for en hyggelig snak :)

Du er altid velkommen tilbage på Predatorgrej.dk

- Jacob, Predatorgrej.dk

Super service

Super service, og det bedste grej.
Kan varmt anbefales

16. Juni 2021

Hej Morten,
Mange tak for de 5 stjerner, vi sætter stor pris på dem og dig :)
Knæk og bræk ved fiskevandet, du er altid velkommen igen hos os :)

- venlige hilsner, Jacob, Predatorgrej.dk

Fin webshop

Fin webshop. Har fået masser af tip og vejledning inden mit køb. Godt udvalg, men ser frem til endnu flere varer på shoppen

7. Juni 2021

Goddag Jacob,

Dejligt du kunne lide shoppen og vores vejledning, vi håber du får glæde af halerne til din Mctail :)
Vi håber også på i den nærmeste fremtid, at tilføje endnu flere nyheder på shoppen.

Mange tak for de 5 stjerner!

Mvh. Jacob, Predatorgrej.dk

I’ve got all the info I needed from the…

I’ve got all the info I needed from the shop, the products are very good and the delivery was spot on. Definitely would recommend 🙂

7. Mai 2021

Antwort von Predatorgrej

We are very happy that you were satisfied with our service :)
Thanks a lot for the kinds words, you are welcome back anytime!

Sincerely Predatorgrej.dk/Jacob

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, alt gik som smurt og servicen var helt i top. Jeg ser meget frem tilbage at prøve det nye grej og vender helt sikkert tilbage.

10. Februar 2021

Hej Bastian,

Mange tak for din feedback, den sætter vi stor pris på !
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og vi glæder os til, at se dig igen !

Nem og hurtigt

Nem og hurtigt, ville gøre igen.

9. Februar 2021

Hej Asbjørn,

Mange tak for din feedback, den sætter vi stor pris på !
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os !

Predatorgrej.dk kan varmt anbefales

Predatorgrej.dk kan varmt anbefales. Rigtig hurtig forsendelse, samt et fedt udvalg af baits til predator fiskeriet.

25. Januar 2021

Hej Emil,

Mange tak for anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for,at din oplevelse hos os har været god !