Hade problem med en fläkt på datorn som de undersökte och lagade på garantin utan något krångel. Efter det kollar jag alltid på Power som förstahandsval när jag ska köpa elektronik. Var visserligen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte en samsung watch 8 idag och kommer hem för att upptäcka en spricka i skärmen. Går direkt tillbaka till butik och informerar men tyvärr kunde dom inte göra något. Väldig tråkigt att dom säljer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Detta är mitt andra köp under nyårshelgen i Power-butiken i Täby centrum Säljaren gjorde den åt mig, förlåt för att jag har glömt hans namn och sa att han kom från Grekland. Jag är väldigt tacksam mot... Mehr ansehen
ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34, Täby, Ensta, Schweden

Bittet Kunden um Bewertungen
Super trevlig, hjälpsam och sakkunnig personal! Bra bemötande och snabb service. Tack, jag är 100 % nöjd!

Mycket kompetent och super trevlig säljare Gemini ?/Getimi?I Täby centrum

Antwort von POWER.se - Täby
Jättebra lugn säljare som tog sig tid att hjälpa mig jämföra olika hörlurar för att kunna fatta rätt val i lugn och ro utan att låta andra kunder stressa oss. Tacksam för det och hans chilla lugn och toppen bemötande!! Så nöjd med mitt köp!

Antwort von POWER.se - Täby
För min del tycker jag att ni är tillräckligt bra så det finns ingen anledning att bli bättre.

Antwort von POWER.se - Täby
Jag fick en vara (tvättmaskin) utan medföljande redskap och med en felaktig vattenslang. Därför behövde jag kontakta butik eller kundtjänst. I butik fick jag ingen hjälp (de hänvisade till butik med vitvaror) och via Powers AI-chatt tig det massa tid men blev bara generellt mumbo jumbo. Irriterande att inte kunna få direktkontakt med människa via telefon (helst) eller chatt. Nästa gång blir det annan butik.

Antwort von POWER.se - Täby
Bra service i kassan, trevligt bemötande och hjälpte till att hitta det jag sökte

Antwort von POWER.se - Täby
Min upplevelse på POWER i Täby har varit mycket dålig. Personalen är otrevlig, ointresserad och verkar inte vilja hjälpa kunderna. Varje gång jag besöker butiken möts jag av samma dåliga service och brist på engagemang. Man känner sig inte välkommen och får ofta leta efter hjälp själv. Jag har gett butiken flera chanser, men upplevelsen har varit lika negativ varje gång. För en butik som säljer elektronik förväntar man sig professionell service och kunnig personal, men tyvärr lever POWER i Täby inte upp till det. Jag kan inte rekommendera denna butik.

Antwort von POWER.se - Täby
Beställning i förväg minskade kötiden vid kassan.

Antwort von POWER.se - Täby
Tyckte köpet var klockrent från början till slut. Inga krusiduller överhuvudtaget

Antwort von POWER.se - Täby
Varan som jag beställde via nätet och var klart att hämtas nästa dag, fanns inte i butiken pga fel i deras lagersaldo. Jag blev rekommenderad att köpa dyrare varan att få egenskaper som jag var ute efter. Säljtrick!

Antwort von POWER.se - Täby
Tack till ett trevligt bemötande Det ända jag har att klaga på är magnet till fodralet

Antwort von POWER.se - Täby
Jättenöjd med den hjälp jag fått att Benjamin i butiken i Täby!

Antwort von POWER.se - Täby
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.