Jag har varit två gånger på power sista veckan. Två säljare har sålt på mig olika router system, båda skulle funka för mina behov men inget av dem funka. Utöver det fick jag även köpa en remote contro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra service! Super trevlig, hjälpsam och positiv personal!! Jag hade beställt två olika ordrar dagen innan jag skulle hämta dem. Men de var inte ihopplockade så personal fick hämta de två varorna, i b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Before buying a laptop, I have visited 2 Power stores in Stockholm. The first one was in Heron City. It was totally catastrophic. There were not enough employees to help customers and there was very l... Mehr ansehen
Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Schweden

Bittet Kunden um Bewertungen
Hittade det jag var ute efter direkt med hjälp av trevlig personal.

Antwort von POWER.se - Länna
Katastrof. Pratade med säljare om produkten. Skickades till kassan för hämta produkten. Väntade där för att få reda på att produkten inte fanns. 30 minuter av mitt liv jag inte får igen.

Antwort von POWER.se - Länna
Hämtade och betalade en reserverad surfplatta. Bra bemötande i kassan!

Antwort von POWER.se - Länna
Vi träffade en otroligt kunnig, trevlig och positiv säljare som verkligen visade vad bra service till kund innebär.
Vi var på Power i Länna och köpte en diskmaskin. Vi diskuterade vattenlarm eller inte,och hur det fungerade vi kände verkligen att hon visste vad hon pratade om. Det var faktiskt första gången vi var i er butik men definitivt inte den sista.

Antwort von POWER.se - Länna
Suveränt bemötande i butiken (Länna). Bra och sakkunnig hjälp när man ska köpa en så tråkig produkt som en diskmaskin :) Bemötande och kunskap är i detta läge helt avgörande för att vi ska fatta beslut. Här var allt på topp! Blir så grymt glad när man blir så proffsigt bemött! Det finns hopp för Svensk retail! Leveransen via Bring fungerade även den perfekt och i tid! Hatten av för alla inblandade.

Trevlig säljare, mycket kunnig
Många tips och snabb hantering av mina önskemål

Antwort von POWER.se - Länna
Jag hade en jätte bra upplevelse. Super bra bemötande av butikspersonalen som hjälpte mig med mitt köp.

Antwort von POWER.se - Länna
Varan som jag hade köpt och fått besked om att vara klar för upphämtning fanns inte i butiken när jag åkte hela vägen dit för att hämta den. Det var tydligen saldo-fel. Nu tar det en vecka för mig eller mer att få produkten

Antwort von POWER.se - Länna
Att jag kunde hämta en beställning innan sms aviseringen.

Antwort von POWER.se - Länna
Nöjd med produkten men personalen va inte den bästa

Extremt störigt köp.
Sonen hade sett någon musmatta med laddningsfunktion för telefoner för 199,- istället för 500-ish.
Åker till varuhuset eftersom det stod att dom hade 5 stycken, letar i hela varuhuset och hittar det inte och personalen säger att det är slut!
Beslutar mig då för att testa ”click collect” så man kan hämta efter 30 minuter. Vips, ordern gick att hämta.
Visst, det enda som tappades var tid men riktigt onödig tid försvann. Orkade inte ens påtala detta när vi betalade för musmattan, som i sin tur är sjukt bra enligt sonen, så det var väl värt väntan för honom iallafall.

Antwort von POWER.se - Länna
Informativ säljare som hade koll på produkten som jag var intresserad av att köpa samt köpvillkoren.

Antwort von POWER.se - Länna
Otroligt trevlig och omhändertagande kvinnlig säljare! Fixade allt till belåtenhet! Hit kommer jag tillbaka!

Antwort von POWER.se - Länna
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.