Power.no - Tiller Bewertungen 96

4,5

Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075 Tiller, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imøte kommen servicevennlig person (Jostein) og ikke minst engasjert på å finne en god løsning til meg som kunde. Fikk en veldig god informasjon. 👍 Opplever ikke alti dette hos konkuretene.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv om selgeren var helt ny så fikk jeg veldig god hjelp fra flere. Servicen ved problemer med pc, iphad mm. er helt i toppsjiktet. Dette er butikken min 👍😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flotte produkter - litt ung og umoden selger som hadde som KPI å pushe klargjøring tv'n jeg kjøpte, kabler og forsikring på toppen av det ene produktet jeg forespurte! TV må selges alltid ferdig klarg... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tiller

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imøte kommen servicevennlig…

2. Juni 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk imøtekommende, servicevennlig og engasjert hjelp, og at informasjonen opplevdes som god og nyttig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din fra Tiller. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Kjøpte vaskemaskin

Kjøpte vaskemaskin - møtte utrolig dyktig og hyggelig selger

31. Mai 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at kjøpet av vaskemaskin ble en god opplevelse, og at du møtte en dyktig og hyggelig selger. Det setter vi stor pris på å høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv om selgeren var helt ny så fikk…

31. Mai 2026

Hei Torleif,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er ekstra hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og service, også når det gjaldt pc og iPad. Slike opplevelser setter vi stor pris på, og det er veldig kjekt å høre at dette er butikken din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoved grunnen til den bra opplevelsen…

Hoved grunnen til den bra opplevelsen er de ansatte hyggelige og hjelpsomme

29. Mai 2026

Hei Leander,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at den gode opplevelsen skyldtes hyggelige og hjelpsomme ansatte. Slikt setter vi stor pris på å høre.

Beste pris

Alltid gode tilbud

28. Mai 2026

Hei Marco,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplever gode priser og gode tilbud hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Fikk god hjelp

26. Mai 2026

Hei Aud,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp. Det setter vi stor pris på.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Spurte om ipad 11 ang mypower dager…

Spurte om ipad 11 ang mypower dager fikk høre at det var 10% av 2 selgere etter den 3 selgern fikk høre at det var det ikke jeg mener at power skulle godt med på den og gitt kunden medhold.den 3 selgern uniformen mann utvaska svart dongeribukse ubarbert svart tykk genser selgere hos power må se litt likere ut i uniformen.

23. Mai 2026

Hei Steinar,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er bra at du tok dette opp. Når du har fått ulik informasjon om samme produkt, skjønner jeg godt at det oppleves frustrerende. Det skal være tydelig og forutsigbart hva som gjelder.

Når det gjelder tilbakemeldingen om 10 prosent og at noe ble opplyst som lovet, ber vi deg kontakte kundeservice direkte, så kan dette vurderes nærmere og du kan få videre hjelp. Du kan sende e-post [her](https://www.power.no/kundeservice/kontakt-oss/) eller ringe 21 00 40 00 mandag til fredag fra kl. 10 til 16.

Takk også for at du sier ifra om opplevelsen i butikk og inntrykket av uniformeringen. Slike tilbakemeldinger er nyttige å få med videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reklamerte på en "Outletskriver"

Reklamerte på en "Outletskriver". Ble sendt litt hit og dit, før jeg fikk fantastisk hjelp av en selger i butikken.

13. Mai 2026

Hei PAI,

Takk for at du deler dette.

Det er veldig fint å høre at du til slutt fikk fantastisk hjelp i butikken, selv om veien dit ble litt unødvendig kronglete.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar med oss både det som fungerte godt og det som kunne vært enklere.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Bra service

Bra service

24. Mai 2026

Hei Abdirizak,

Takk for tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og bra service hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hjelpsom personell

God kundebehandling 👌😊

23. Mai 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hjelpsom kundebehandling hos POWER Tiller. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening! Terningkast 6 fra oss og ja vi kommer tilbake

21. Mai 2026

Hei Ola,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en så god opplevelse hos POWER Tiller, og ekstra stas at dere ønsker å komme tilbake.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette med oss.

Vi fikk hjelp med en gang

Vi fikk hjelp med en gang

19. Mai 2026

Hei Tordis,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at dere fikk hjelp med en gang. Det setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at besøket hos POWER Tiller ga en god opplevelse.

Hei Efrem,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at POWER er favorittbutikken din.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid fornøyd når jeg oppsøker dere.

Alltid fornøyd når jeg oppsøker dere.
Blide og hjelpsomme ansatte, både med kjøp og retur.

16. Mai 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsene hos POWER Tiller har vært så gode, både ved kjøp og retur. Blide og hjelpsomme ansatte er akkurat det vi ønsker å levere hver dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blid hyggelig hjelpsom betjening,og…

Blid hyggelig hjelpsom betjening,og ikke minst hurtig hjelp slipper og gå rundt og lete og spekulere Ingen i deres bransje i Trondheim har slik seviceTakk ogTakk.

9. Mai 2026

Hei May,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask, hyggelig og hjelpsom service hos POWER Tiller. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi tar det med oss videre.

Raskt og enkel handel

Raskt og enkel handel

4. Mai 2026

Hei Andre,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at handelen var rask og enkel. Det setter vi stor pris på.

Support veldig flinke

Support veldig flinke

5. Mai 2026

Hei Mary,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde supporten som veldig flinke. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening, fikk god hjelp til å velge riktig produkt.

11. April 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne riktig produkt, og at opplevelsen i Tiller var så bra.

Veldig innformativt

23. April 2026

Hei Harald,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var informativ.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

fikk meget god hjelp

fikk meget god hjelp

1. Mai 2026

Hei Rune,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget god hjelp i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr