Vi kom til Power for å kjøpe et nettbrett og bytte en bærbar router og samtidig spurte vi om de hadde en tom tv-eske vi kunne få. Nettbrettet og routeren var helt greie, og vi fikk god behandling o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det ble litt klabb & babb med en klikk & hent ordre i forbindelse med januar-salget. Varen var ikke på lager allikevel. Power Sarpsborg løste dette på en meget kundevennlig måte. Fikk tilbud om en opp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt i alt en god opplevelse. Men de glemte å si at jeg skulle få med 3 flasker vaskemiddel som skulle følge vaskemaskinen jeg kjøpte. Men det skal jeg vel overleve. Selgeren var veldig hyggelig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kom for å kjøpe 2 produkter. Og den ansatte var utrolig hyggelig og hjelpsom. Varene var ikke i butikk, men måtte bestilles. Nå får jeg se om varene kommer til avtalt tid. Men en bra opplevelse og god... Mehr ansehen
Lilletunveien 3, 1711, Sarpsborg, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen
Click&collect fungerte fint, men når hun som skulle ta betalt satt og så på snap på sin telefon og jeg måtte si HEI HEI for å få oppmerksomhet og få betalt, så blir jeg ikke imponert..

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Fikk flott hjelp som bare det, og gode priser på bra produkt dom jeg fikk med.

Antwort von Power.no - Sarpsborg
En hyggelig og informativ ekspeditør som forklarte og viste engasjement ved min uvitenhet i handelen

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Jeg synes alt var bra men etter jeg kom hjem og prøvde min gamle så fungerte den med alle ting hva gjør jeg da ? Hilsen Tom

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Vi kom til butikken, og den ansatte butikkansate betjente oss veldig profesjonelt og tilbød produktet vi lette etter, vi var veldig fornøyde med servicen.

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Veldig hyggelig og god produkt kunnskap hos selger.

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Får alltid god hjelp og service av kunnskapsrike, hyggelige og blide ansatte hos dere i Power Sarpsborg 👍 😀

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Super hyggelig betjening! Kunnskapsrik og kjapp i vbendingene

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Bestilling, henting og betaling gikk raskt og enkelt. Produktet virker etter noe bruk å fungere som forespeilet.

Antwort von Power.no - Sarpsborg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.