Power.no - Eidsvoll Bewertungen 47

4,0

Trondheimsveien 266, 2070 Råholt, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice, hyggelige folk. Delen var ikke helt innafor, men kjøper bare et bedre alternativ i dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig blid og opplysende ansatt kom meg i møte å spurte hva han kunne hjelpe med. Veldig god service

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fikk produktet jeg kjøpte til lovet pris så det var fint. Men når jeg er innom der virker alltid butikken så rotete og lite hyggelig. Man må trøkke seg gjennom en laberint av ting som slenger for å ko... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Trondheimsveien 266, 2070, Råholt, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Eidsvoll

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

47 Bewertungen

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fikk aldri beskjed om at varen kunne…

Fikk aldri beskjed om at varen kunne hentes. Bare tilfeldigheter gjorde at jeg kunne hente etter 6 dager

4. April 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er ikke bra at du ikke fikk beskjed om at varen var klar for henting, og jeg forstår at det må ha vært frustrerende å måtte vente i 6 dager uten å vite at den var tilgjengelig.

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prøvde meg på pant mobil kapanje lørdag…

Prøvde meg på pant mobil kapanje lørdag 28.3. Massse reklame på internett, epost og Power.no. Råholt og Jessheim sa systemet lå nede så vi ikke kunne benytte tjenesten. I annonsen sto det at Power tok innbytte av hvilken som helst tlf. Dere ga minst 2000 kr, og man kunne få en Ipone 17 til under 9990. Dette gjalt tom 28.3. Da jeg kontaktet kundeservice for å klage på at systemet lå nede under slike store kampanjedsger fikk jeg svar «RePOWER kan benytte igjen, kalkulatoren viser kun et estimat av refusjonen som MyPOWER bonus.» Erik som svarte skjønte vel ikke at det hadde vært en helt spesiell kampanjei helgen som var. Jeg foklarte han dette. Han skulle ta det videre til en ekspert.
Eksperten Inger svarte « Kampanjen om at du kan bytte inn hvilken som helst telefon og få 2000 i rabatt ved kjøp av en ny telefon gjaldt frem til 28 mars og er desverre avsluttet. Denne kampanjen har vært en kampanje i butikk. Det har ikke vært mulig å få innbytte av telefoner på nett.»
Eksperten Inger har tydligvis ikke lest at jeg har vært i butikk både Eidsvoll og Jessheim. Svært irriterene for meg å reise ut i butikken og bli møtt med sytemer som ikke fungerer. Dette virker jobsvært beleilig for dere at sytemet lå nede akuratt dennne dagen. Butikkene burde hatt en alternativ mulighet til å gi rabbatt på slike store kampanjedager. Ikke avvise kunden fordi et datasystem ligger nede. Så bør Power kvalitetssikre datasytemene sine, slik at ikke det bryter sammen på store kampanjedager. Ved slike tilfeller bør de også utvide varigheten på kampanjen.

28. März 2026

Hei Rune Morten,

Takk for at du tar deg tid til å beskrive hele opplevelsen – og beklager virkelig frustrasjonen rundt Mobil kampanjen vi hadde denne helgen.

Vi forstår godt at du blir frustrert når kampanjen markedsføres tydelig, men systemene ikke fungerer som de skal i butikk, og svarene fra kundeservice oppleves lite relevante. Slik skal det ikke være 😔

Tilbakemeldingene dine om både systemstabilitet, alternative løsninger i butikk når noe svikter, og behovet for mer presis informasjon fra kundeservice, tar vi videre internt i arbeidet med å forbedre fremtidige kampanjer.

Jeg har derimot også ordnet med en kompensasjon som er sendt til deg på egen mail og lagt inn på din MyPOWER profil slik at du kan få mobil til kampanje pris.
Håper dette kan bistå med å rette på inntrykket og at du blir fornøyd med ny telefon 😊

Ønsker deg en flott dag 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gikk veldig bra å kjøpe det jeg skulle…

Gikk veldig bra å kjøpe det jeg skulle ha

28. März 2026

Hei Yngve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at handleturen din gikk så bra og at du fikk tak i det du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hjelpsom kundeveileder👍

21. März 2026

Hei Toril,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kundeveilederen på Eidsvoll var så hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og god service ved oppdatering M…

Rask og god service ved oppdatering M 365

20. März 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god service ved oppdateringen av M365. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei JOHNNY,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at teamet vårt var behjelpelige. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det gikk helt fint å få den varen jeg…

Det gikk helt fint å få den varen jeg kom for å kjøpe.

17. März 2026

Hei Elise.

Takk for tilbakemeldingen!

Godt å høre at handelen gikk fint og at du fikk varen du var ute etter. Vi håper du blir fornøyd med produktet, og du er alltid velkommen tilbake 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra kundebehandling og fikk…

Veldig bra kundebehandling og fikk kjempe god hjelp.

13. März 2026

Hei Cecilie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god kundebehandling og hjelp hos oss på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Frank,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så bra hjelp og informasjon hos oss på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Arild,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med servicen og betjeningen hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service og suport var bra.

Service og suport var bra.

21. Februar 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du var fornøyd med servicen og supporten du fikk hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hele butikken på Eidsvoll ser ut som et…

Hele butikken på Eidsvoll ser ut som et lagerlokale

19. Februar 2026

Hei Roy,

Takk for tilbakemeldingen din om butikken på Eidsvoll. Vi forstår at inntrykket av butikklokalet ikke var som forventet, og vi setter pris på at du deler dine erfaringer med oss.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre butikker og kundeopplevelsen, og tilbakemeldinger som din hjelper oss med dette arbeidet. Selv om butikken kanskje ikke så ut som du hadde håpet, håper vi at du fikk den hjelpen og servicen du trengte under besøket.

Det var ikke lagervare

Det var ikke lagervare. Levering om 3dager, 2 dager for seint. Kjøleskap vi har virker ikke lenger.

17. Februar 2026

Hei Dagfinn,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at det er frustrerende når en vare ikke er på lager som forventet og leveringen blir forsinket, spesielt når ditt eksisterende kjøleskap ikke fungerer lenger.

Det høres ut som du har opplevd en utfordrende situasjon med både lagerstatus og leveringstid. Siden du nevner at kjøleskapet ditt ikke virker lenger og du trenger en rask løsning, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med ordren din.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hadde jeg visst hvor lang leveringstid…

Hadde jeg visst hvor lang leveringstid dette produktet hadde ville jeg bestilt et annet. Hadde også lagt litt mer penger i strykejern om du håper å ha det noen år.. dette oser ikke kvalitet

13. Februar 2026

Hei Anders,

Takk for ærlig tilbakemelding.
Vi beklager at leveringstiden ble lengre enn du opplevde som akseptabel, og at strykejernet ikke står til forventningene dine når det gjelder kvalitet.
Ønsker å informere deg om at du har 60 dager åpent kjøp på dette produktet, så du har selvfølgelig mulighet til å returnere det om du ikke er fornøyd 😊

Ønsker deg en fin dag! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig blid og opplysende ansatt kom…

7. Februar 2026

Hei Aud,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service på POWER Eidsvoll. Vi er stolte av teamet vårt som alltid gjør sitt beste for å hjelpe kundene våre med et smil og god kunnskap.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med vennlig og kompetent service som gjør handleturen til en positiv opplevelse.

Takk for at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen med oss!

Han jeg handlet med var flink

Han jeg handlet med var flink

6. Februar 2026

Hei Anne-Karin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår medarbeider på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen med oss.

Det betyr mye for oss å vite at teamet vårt leverer god service og hjelper kundene våre på en profesjonell måte. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kjøpte barbermaskin som var defekt

Kjøpte barbermaskin som var defekt, veldig skuffa, har levert tilbake, må vente ei uke på ny.

30. Januar 2026

Hei Guri,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er kjedelig å høre at barbermaskinen du kjøpte var defekt, og vi forstår at det er skuffende når et produkt ikke fungerer som det skal. Det er bra at du har levert den tilbake til butikken, og vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss beskjed om opplevelsen din.

Vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre tjenester og produktkvalitet, og tilbakemeldinger som din hjelper oss med dette arbeidet. Håper den nye barbermaskinen fungerer perfekt når du får den!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk hjelp med en gang og fikk god…

Fikk hjelp med en gang og fikk god forklaring om produktet

30. Januar 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk hjelp med en gang og en god forklaring om produktet. Vårt team på Eidsvoll jobber hardt for å gi den beste kundeopplevelsen, og det betyr mye for oss å vite at vi traff blink.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Hei Aysha

Din positive anmeldelse betyr mye for oss! 🤗

Jeg er takknemlige for din støtte og at du delte din opplevelse. Ønsker deg en flott dag videre, og håper du kommer tilbake til oss ved en senere anledning. 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og hjepsom ansatte.Stor takk…

Hyggelig og hjepsom ansatte.Stor takk til kjøleskap utlevering lager 👍👍👍

25. Januar 2026

Hei Fateh,

Tusen takk for fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ønsker deg ei flott dag og hjertelig velkommen tilbake i fremtiden. ❤️

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr