Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Han jeg handlet med kunne dele sin kunnskap på produktet. Hadde planer om å kjøpe et annen merke, han sammenlignet de for meg og da valgte jeg det produktet han foreslo og som var best for meg😊
Unternehmen hat geantwortet
Power Shop oppfordrer meg til å alltid handle der fordi de gir meg poeng hver gang jeg kjøper fra dem. Disse poengene blir omgjort til ekte penger, og hver gang jeg kjøper en ny vare, reduserer pengen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Kontaktinformationen
C O Lundsgate 25, 3043, Drammen, Norwegen

Ukens kampanjer hos POWER
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Power Drammen
Dette er 100% min go to butikk for elektronikk, men ikke bare er prisene bra, personalet er også usedvanlig serviceinstillt.

Antwort von Power.no - Drammen
Kjøpte en JBL reise radio og trodde…
Kjøpte en JBL reise radio og trodde selvfølgelig at den var med ladekabel ingen fortalte meg at det måtte jeg kjøpe utenom det kaller jeg dårlig kundeservice har kjøpt mange produkter på Power hvor jeg vært fornøyd men dette var for dårlig betalte tross alt 1280 kr. og radioen er avhengig av å kunne lades opp terningkast en fra meg😡
Han jeg handlet med kunne dele sin…

Hyggelig og kompetent selger
Hyggelig og kompetent selger, alltid en fryd å handle hos dere! Og jeg er alltid fornøyd med det jeg kjøper, også prismessig!

Antwort von Power.no - Drammen
👍Det gikk fint og fort å hente ved…
👍Det gikk fint og fort å hente ved reservasjon av varer

Antwort von Power.no - Drammen
Det var en hyggelig kundebehandler i…
Det var en hyggelig kundebehandler i deres support i Drammen, som var veldig hjelpsom og imøtekommende den 210526.
Men at jeg skulle få en tlf fra dere den 230526, om at min gamle supportavtale gikk ut snart, avtalen går ut 250526, og jeg tegnet jo en ny avtale på 5år den 210526....virker veldig uprofesjonelt. Dere burde vel ha dette i systemet deres i Power, slik at de som har som jobb sjekker det før de begynner å ringe kunder. Her kom han jo også med en helt annen pris enn jeg betalte, men han sa da etterhvert at det var kun for PC. Hvordan har det seg da, når han først spurte om jeg ville videreføre den avtalen jeg hadde? Bare med å ha 5 år istedenfor 3 år som var den jeg hadde fra før. Dere burde oppdare deres "ringegutter" slik at dette ikke skjer andre kunder også, for dette var ikke ok. Hva som er riktig pris hos dere lurer jeg virkelig på? Vennligst svar meg på dette.
Mvh Jorunn Mathisen

Jeg digger AEG
Jeg digger AEG , veldig bra merke. Og så har Power tatt seg opp og blitt veldig bra igjen

Antwort von Power.no - Drammen
Grei bestilling click og hent!
Grei bestilling click og hent!
God service av smilende personale ved henting😊

Antwort von Power.no - Drammen
Vi hadde gjennomført et kjøp gjennom…
Vi hadde gjennomført et kjøp gjennom Powe.no, og ble lovet at stekeovn og oppvaskmaskin skulle leveres og monteres 13/5. Samme dag får vi melding fra Posten Bring om at vi kan få levert varene 18., 19. eller 20. mai! Vi dro til Power Drammen, som kansellerte ordren, fant nye varer og som ordner levering og montering på den inneklemte fredagen! Transport firmaet har allerede tatt kontakt og avtalt levering og dermed reddet 17. mai helgen for oss! Takk for god service, Power Drammen!

God kundeservice!
Først vil jeg si at alt ordnet seg til min fordel! prisen på hyllen stemte ikke med kassen! Produktet kostet 800 kr mer enn hylleprisen. (1799,- v 2599,-) Jeg gikk tilbake til avd og de endret min pris til hylleprisen! God kundeservice!

Antwort von Power.no - Drammen
Jeg fikk kjøpt den varen jeg ville ha
Jeg fikk kjøpt den varen jeg ville ha. Fikk god hjelp av betjeningen.

Antwort von Power.no - Drammen
Hente skriver som jeg hadde bestilt
Det var bare fint men måtte vente litt da

Veldig hyggelig ekspeditør
Veldig hyggelig ekspeditør! Butikken hadde det jeg kom for å handle. Godt tilbud.

Antwort von Power.no - Drammen
Tar det virkelig over ett døgn og få…
Tar det virkelig over ett døgn og få lastet ned secure system på pc jeg har kjøpt.
Venter fortsatt svar fra butikken om når jeg kan hente min nye pc

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.