Power.no - Bodø Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Olav Vs gate 100, 8008 Bodø, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Når man kommer inn på morgenen er alle som jobber der veldig imøtekommende og spør om du trenger hjelp. Desverre virker det som at dette ikke gjelder utpå dagen, kanskje dem ønsker å dra hjem ? Litt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Power er i utgangspunktet ikke en veldig serviceinnstilt bedrift. Har vært tvunget til å handle på Power Bodø et par dager nå. Og de skiller seg ut i kundevennlighet og service. De er virkelig behj... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig hyggelig og hjelpsom ung mann. Blir litt trekk da dere ikke har inne kampanje varer som annonsert (Garmin klokke vivoactive 5). Men flott at deres ansattes slår opp andre utsalgssteder som har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fått så god hjelp i kjøkken avd av Bente Iren Ingebriksen på Power Bodø. Hun og de andre har god faglig kompetanse og hjelper til med alt. Kristian Walin Laukvik har å bidratt med supert.

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Olav Vs gate 100, 8008, Bodø, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Bodø

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

77 Bewertungen

Alle Bewertungen

9.034 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

fikk kjøpe klokke men ble spurt om å…

fikk kjøpe klokke men ble spurt om å skifte abonemang på telefon fra telenor til ice var ikke derfor jeg kom synes det ikke var greit håper det ikke hender igjenn

2. August 2026

Hei Liv,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det skal føles trygt og relevant å handle hos oss, så jeg forstår godt at dette ikke opplevdes greit når du kom inn for å kjøpe klokke.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din tas med videre slik at møtet i butikk oppleves bedre fremover.

Håper neste besøk gir en langt bedre opplevelse.

Hei Finn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Bodø var så god, og at servicen gjorde at du fikk lyst til å handle der.

Slike ord setter vi stor pris på, og de betyr mye for butikken.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Når man kommer inn på morgenen er alle…

Desverre virker det som at dette ikke gjelder utpå dagen, kanskje dem ønsker å dra hjem ? Litt synd at kundeservice er basert når på dagen man besøker.

2. August 2026

Hei Sonny,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig fint å høre at du blir møtt på en imøtekommende måte om morgenen, og samtidig er det synd at inntrykket ikke er like godt senere på dagen.

En jevn og god opplevelse gjennom hele dagen er viktig, så tilbakemeldingen din er verdifull.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kun en ansatt på Power Bodø får…

Kun en ansatt på Power Bodø får godkjent, Kristian Laukvik. Hadde Kristian had bedre tid før stengetid vil jeg tro han hadde utført det som jeg har betalt for. Det som skulle gjøres var å flytte alt fra min gamle mobil til min nye Samsung foldetelefon som bare ble liggende før jeg purret etter ca 3 timer. Da var det ikke tid nok før stengetid til å få hele overflytting ferdig.

31. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er svært irriterende å se at varen…

Det er svært irriterende å se at varen er satt ned med kr. 500,- i dag dagen etter at kjøpet ble gjennomført. Dette kunne vi ha blitt opplyst om slik st kjøpet kunne ha blitt utsatt til neste dag

30. Juli 2026

Hei Eigil,

Takk for at du deler opplevelsen din. Jeg forstår godt at det oppleves frustrerende å se at prisen ble satt ned med 500 kroner allerede dagen etter kjøpet 😕💬

Det er ikke slik handelen skal føles, og tydelig informasjon rundt prisendringer er viktig. Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Bodø slik at de kan se nærmere på både informasjonen som ble gitt i forbindelse med kjøpet og rutinene rundt prisendringer 😊

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og innspillet ditt blir tatt med videre i forbedringsarbeidet vårt 🤗

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og hjelpsom betjening.

29. Juli 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Bodø som både hyggelig og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Rask levert

Rask levert, og god service ved henting

14. Juli 2026

Hei TAT,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at opplevelsen ved henting var god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Power er god service

Power er god service

10. Juli 2026

Hei Merhawi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service hos POWER Bodø.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betjeningen staar 3-4 stk paa en…

Betjeningen staar 3-4 stk paa en kunde, staar aa blur sett paa uten aa faa help.

9. Juli 2026

Hei Magnus,

Takk for at du deler dette.

Det er skuffende å høre at du ble stående uten hjelp mens flere ansatte fulgte opp én kunde, og jeg forstår godt at det oppleves frustrerende 😊💬🤗

Dette er ikke opplevelsen man forventer i butikk, og tilbakemeldingen din er viktig. Jeg håper du får en langt bedre opplevelse neste gang du besøker POWER.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle var hyggelige og positive og…

Alle var hyggelige og positive og hjelpsomme.

9. Juli 2026

Hei Fritz-Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Bodø var så god, og at du møtte hyggelige, positive og hjelpsomme folk.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk god hjelp og selger hadde godt med…

Fikk god hjelp og selger hadde godt med kunnskap om produktene vi var ute etter. Veldig fornøyd med handleturen!

31. Mai 2026

Hei Therese,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og møtte god produktkunnskap i butikken. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen, og det er ekstra fint å høre at dere var veldig fornøyde med handleturen.

Rask ekspedering !

1. Juli 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask ekspedering hos POWER Bodø.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Bodø⚡

Bestillingen som tok 20 dager å få

For det første gikk det 20 dager for å få en kabel som i utgangspunktet ikke ble bestilt første gangen... For det andre, når man først får kabelen, så viste det seg å være feil kabel i tillegg..
Service: -1
Produkt: -10
Personalet: Godt og blandet, kommer veldig ann på hvem du møter i kassen om hvor god service du får..

19. Juni 2026

Hei NKB,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit at opplevelsen din hos oss var så varierende, selvfølgelig er det fint å høre at du opplever personalet hos oss - eller deler av det - som serviceinnstilte og hyggelige. Men det er veldig beklagelig at du her har fått feil produkt og at dette ikke ble oppdaget tidligere slik at riktig kabel kunne blitt bestilt inn før - spesielt siden det også ble forsinkelser med bestillingen.

Butikken er informert om din tilbakemelding, og vil behandle denne videre internt hos seg,

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Selve bestillingen og henting av varene…

Selve bestillingen og henting av varene fungerte greit. Men kunnskapen til personalet på jobb var elendig. Jeg skulle ha ledninger til modemet og de skjønte ikke noe av dette .

29. Juni 2026

Hei Nina,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at bestilling og henting fungerte greit, men dette er likevel ikke den hjelpen man skal møte i varehuset når man trenger veiledning om kabler til modem. 😊

Tilbakemeldingen din er tatt videre til POWER Bodø, slik at de kan se nærmere på både produktkunnskap og hvordan slike henvendelser håndteres i butikk. 💬

Vi setter pris på at du sier ifra, fordi slike erfaringer er viktige for å forbedre servicen videre. Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fikk hjelp og god service.kanskje litt…

Fikk hjelp og god service.kanskje litt flere folk i support avd. fikk levere tilbake et produkt som ikke fungerte for mitt bruk👍

26. Juni 2026

Hei Marita,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og service, og at det ordnet seg med produktet som ikke passet til ditt bruk.

Samtidig setter vi pris på innspillet ditt om bemanningen i supportavdelingen. Slike tilbakemeldinger er nyttige og tas med videre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

For mye frem og tilbake angående…

For mye frem og tilbake angående levering

20. Juni 2026

Hei Lisbeth,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre at det ble mye frem og tilbake rundt leveringen, og det er forståelig at det oppleves unødvendig tungvint.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og tar med oss dette videre i vurderingen av hvordan leveringsflyten fungerer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var litt krøll med klikk og hent…

Var litt krøll med klikk og hent bestilling, men butikkmedarbeider ordnet det på mesterlig vis. Positivt, kundeorientert og løsningsorientert service. Veldig bra.

22. Juni 2026

Hei Reuben,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at det ordnet seg, og at du opplevde servicen i Bodø som positiv, kundeorientert og løsningsorientert.

Enkelt

Enkelt , greit og effektivt

23. Juni 2026

Hei Ann Karin Naurstad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at opplevelsen var enkel, grei og effektiv.

Det setter vi stor pris på, og vi håper å se deg igjen.

Nye radioer

God service og bra pris

13. Juni 2026

Hei Yngve,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen og prisen på de nye radioene.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sett av dagen om du skal handle hos Power

Man skulle kanskje ikke tro at det var mulig, men kundeservicen til power online er faktisk enda tregere enn i butikk (Bodø). Jeg ventet i over en halvtime i Bodø før jeg fikk hjelp og det var kun én kunde foran meg. Jeg hadde mange bak meg, så de står vel der enda. Online derimot, har det nå gått over fire timer uten svar. Neste gang jeg skal innom den sjappa tror jeg at jeg først må innom fastlegen og få skrevet ut blodtrykksmedisin og noe beroligende.

12. Juni 2026

Hei Gøran,

Takk for at du forteller oss om din opplevelse, det setter vi stor pris på.

Vi hos POWER Kundeservice har som mål å svare på alle innkommende henvendelser innen 48 timer i våre åpningstider, dette da det i perioder kan være høyt trykk hos oss og vi ønsker å hjelpe så mange som mulig. Derfor er det dessverre slik at man kan måtte vente på svar avhengig av trafikken inn til oss samt vår bemanning, og jeg beklager for ulempen dette har medført.

Dersom du trenger svar raskt så anbefales det gjerne at du tar kontakt med oss direkte per telefon, da dette vil være det mest effektive for deg som kunde.📞💬

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr