Power.no - Askøy Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Juvikflaten 34, 5308 Kleppestø, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fikk fantastisk service og hjelp av Lukas. Han var effektiv og gjorde at jeg fikk de beste avtalene på kjøp av ny mobil Jeg har kjøpt andre produkter av han før og handelen har vært veldig velly... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The man from Power had very good behavior and helped me to choose the most suitable product. He also registered my in power.no in cca 2 minutes. Power shop in Askøy had bigger options for power banks... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er alltid kjempegod service og veldig hyggelige personale på Power på Juvik Askøy. Derfor handler vi alt der. Vi anbefaler de på det varmeste😊

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Juvikflaten 34, 5308, Kleppestø, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Askøy

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9.147 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg er en ivrig power tilhenger og…

Jeg er en ivrig power tilhenger og kjøper 90% av produktene jeg kjøper på Power. Jeg er altid strålende fornøyd og ja, jeg er nok en av de som prøver å få prisen ned av og til. Men denne gangen følte jeg selgeren var små frekk og jeg irriterte meg selv etterpå at jeg i det hele tatt kjøpte noe.
Gener elt er jeg fornøyd med power Askøy, men ikke denne gangen og ved reklamasjon så skal alltid hen ene selgeren der kverulere og prøve å få meg til å trekke reklamasjonen, noe jeg ikke har og verkstedet har alltid godkjent reklamasjonen eller 1 års garantien

Hei Øystein,

Takk for at du deler dette, Øystein. Det er leit å høre at opplevelsen på POWER Askøy denne gangen ikke sto i stil med det du vanligvis opplever, særlig når du satt igjen med en følelse av uhøflig behandling og unødvendig motstand rundt reklamasjon. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til butikken, slik at de kan gå gjennom både serviceopplevelsen og hvordan reklamasjoner blir håndtert i slike situasjoner. 💬

Vi setter pris på at du også nevner at du normalt er fornøyd, og nettopp derfor er denne typen ærlige tilbakemeldinger ekstra viktige for å forbedre opplevelsen videre. Vi håper virkelig at neste besøk hos POWER Askøy blir slik det skal være. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ble hjulpet av en hyggelig ansatt og…

Ble hjulpet av en hyggelig ansatt og fikk den hjelpen jeg trengte.

2. August 2026

Hei Rune,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt på en god måte og fikk hjelpen du trengte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Askøy.

2. August 2026

Hei Else,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hyggelig

Hyggelig ..

31. Juli 2026

Hei Joanna,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at opplevelsen var hyggelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topp service og bra produkter

Topp service og bra produkter. Hyggelig ekspeditør

Hei Ove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service og hadde en god opplevelse hos POWER Askøy. Vi setter stor pris på at du trekker frem både produktene og den hyggelige ekspeditøren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig god service og hyggelig ansatt…

Veldig god service og hyggelig ansatt som strakk seng langt for å hjelpe. Gode priser

Hei Solveig,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte en ansatt som gjorde det lille ekstra for å hjelpe.

Vi setter også stor pris på at du trekker frem gode priser. Slike opplevelser betyr mye.

Rask og Effektive Handel

Jeg har kjøpt andre produkter av han før og handelen har vært veldig vellykket

27. Juli 2026

Hei Kjersti,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen på Askøy opplevdes som rask og effektiv, og at du fikk god hjelp med kjøp av ny mobil.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at du også har hatt vellykkede handler tidligere.

En veldig bra selger

En veldig bra selger. Men ett dårlig produkt.

31. Juli 2026

Hei Oddvar,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med selgeren, selv om produktet ikke sto til forventningene.

Hvis produktet har en feil eller mangler noe, er det viktig å melde dette innen 7 dager etter mottak. Ta gjerne vare på emballasjen og sjekk også om pakken har dobbel bunn, siden deler noen ganger kan ligge der.

For å komme videre trenger vi en kort beskrivelse av feilen, samt bilde av emballasjen og gjerne EAN-koden på pakken hvis det gjelder manglende deler.

Hei Thon,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var flink, forekommende og rask.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og imøtekommende betjening

God service og imøtekommende betjening, hjelpsom uten å vere plagsom. Viktig detalj hehe

17. Juli 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og imøtekommende betjening, med akkurat den rette balansen. Slike detaljer betyr mye, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askøy, og at servicen traff så godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid god service på Power Juvik.

Alltid god service på Power Juvik.

18. Juli 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service hos POWER Juvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Topp service og personalet

Topp service og personalet

15. Juli 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at både service og personale levde opp til forventningene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget rask og god service ved…

Meget rask og god service ved reklamasjon/ bytte av vaskemaskin

8. Juli 2026

Hei Jarle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp med reklamasjon og bytte av vaskemaskin.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at servicen hos POWER Askøy svarte til forventningene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremst hyggelig betjening

Først og fremst hyggelig betjening. Hadde ikke varen inne,men den bestilte de for meg. Handler alltid på Power😊

9. Juli 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Askøy, og at bestillingen ble ordnet selv om varen ikke var inne.

Vi setter stor pris på at du handler hos POWER, og ekstra hyggelig er det å høre at du kommer tilbake til oss.

Gode produkter og god kundeservice

Gode produkter og god kundeservice

3. Juli 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene og servicen hos POWER Askøy.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Flinke hyggelige kunnskapsrike folk

2. Juli 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askøy, og at du møtte flinke, hyggelige og kunnskapsrike folk.

Airfryer chef Matteo

Hadde varen jeg ønsket på lageret. Hyggelig betjening.

2. Juli 2026

Hei Helene,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at varen du ønsket var på lager, og at du fikk god hjelp i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Er fornøyd som alltid

Er fornøyd som alltid

24. Juni 2026

Hei Mido,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd som alltid, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Askøy⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, føler meg godt ivaretatt som kunde

29. Juni 2026

Hei John,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og følte deg godt ivaretatt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askøy⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr