Power.no - Aalesund Bewertungen 63

4,3

Nordre Holen 15, 6019 Ålesund, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceminded uten å "pushe", tillitsvekkende, avdekte behov . Var utsolgt for den tven vi ønska, men ringte til en annen powerbutikk i nærheten for å konstatere at der var en tv igjen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjelpsomhet og profesjonalitet i førersetet. Fikk god hjelp av en ansatt som tydelig var opptatt av å være god i jobben sin i TV-avdelingen, og at vi skulle bli fornøyde kunder. Henviste videre til sp... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kjøpte en 65" Samsung TV, ferdig kalibrert. Pakken hadde svensk mottakeradresse, og Samsung + har bare svensk tekst og språk. Lite hjelp å få der, unntatt å levere tilbake på butikk. Det blir ikke ut... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Nordre Holen 15, 6019, Ålesund, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Aalesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

Bittet Kunden um Bewertungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Topp service av Rune.

Topp service av Rune.
Dette er en som vet hva han gjør, skikkelig kompetent selger.

29. Mai 2026

Hei Olav,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Ålesund, og at opplevelsen sto til forventningene. Slikt setter vi stor pris på å høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god hjelp av dyktige og tålmodige…

Meget god hjelp av dyktige og tålmodige fagfolk.

26. Mai 2026

Hei Dagfinn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av dyktige og tålmodige fagfolk i Ålesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid flinke og meget god service

Alltid flinke og meget god service. Alltid brukt Power både privat og til mitt firma.

21. Mai 2026

Hei John,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service, både privat og til firmaet ditt. Vi setter stor pris på at du velger POWER igjen og igjen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Profesjonell service

Profesjonell service og enkel å installere.

14. Mai 2026

Hei NEIL,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde profesjonell service og at installasjonen var enkel.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask betjening på butikken av flink…

Rask betjening på butikken av flink selger som kunne jobben sin ordentlig bra, fine priser

17. Mai 2026

Hei Mensur,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask betjening i butikken, god hjelp og fine priser. Slikt setter vi stor pris på å høre.

Hyggelig og hjelpsom selger

Hei Sigrun,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Ålesund. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Service

Det var god kundebehandling

11. Mai 2026

Hei Olav,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundebehandling hos POWER Ålesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service

God service. Løser problemet.

Hei Jon,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og at problemet ble løst. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en positiv opplevelse i Ålesund.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kjøpte en 65" Samsung TV

Det blir ikke uten problemer.

Hei Arnfinn,

Beklager virkelig for denne opplevelsen – både at TV-en fremstår som levert til svensk mottaker, og at Samsung-tjenestene kun vises på svensk.
Slik skal det ikke være når du handler hos oss.
Dette tyder på at du kan ha fått en vare beregnet for et annet marked.
Vi vil selvfølgelig hjelpe deg med å få løst dette på en mest mulig smertefri måte, enten ved å rette opp i oppsettet dersom det lar seg gjøre, eller ved retur/bytte av produkt i henhold til dine ønsker 😊

Takk for at du sier ifra – vi tar dette videre internt slik at vi unngår lignende tilfeller fremover.

Jeg har også sendt deg en mail med info om kompensasjon, som jeg håper kan bidra litt med å rette på inntrykket ditt.

Ønsker deg velkommen innom og en fin dag! 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Power Breivika Ålesund

Handlet på power i breivika Ålesund. Fikk veldig god hjelp av en kunnskapsrik ansatt som het jean. Jean kunne svare på alle spørsmålene mine på en måte slik jeg enkelt kunne forstå det. Anbefaler sterkt denne butikken pga kundeopplevelsen.

Hei jean,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i POWER Breivika Ålesund, og at opplevelsen i butikken gjorde det enkelt å få svar på spørsmålene dine.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og ekstra fint er det å høre at butikken kan anbefales videre.

Hei Karen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos POWER Ålesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Takk for det med

Veldig bra at det er flott

Hei Haji,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med POWER Ålesund, og at alt var veldig bra.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortjener ingen stjerne her var det…

Fortjener ingen stjerne her var det dårlig med service så Åndalsnes power får ikke besøk av oss igjen😡

Hei Lisbeth,

Beklager så mye for den dårlige opplevelsen i vår POWER butikk, slik skal det ikke være.
Vi ønsker veldig gjerne å forstå hva som har skjedd, slik at vi kan rette opp.
Kan du sende oss en e-post med litt mer info om besøket ditt til review@power.no, så følger vi det opp?

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Raskt og smidig

Raskt og smidig

3. Mai 2026

Hei Liv,

Takk for tilbakemeldingen.

Så fint å høre at opplevelsen var rask og smidig.

Det setter vi pris på å få høre.

Hyggelig serviceminded personale

Hyggelig serviceminded personale

29. April 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde serviceminded personale i Ålesund.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og svært god innsikt i…

God kundeservice og svært god innsikt i produkt og leveransesituasjon. Svært god kompetanse og rask håndtering av saken.

26. April 2026

Hei THOMAS,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice, høy kompetanse og rask håndtering. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad å hendig powder butikk …

Jeg er glad å hendig powder butikk grunn av bra service også jeg er førnøyd alt Power er pest 👍

24. April 2026

Hei Hassan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen og opplevelsen i POWER Ålesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrulig god hjelp fra tre ansatte

Utrulig god hjelp fra tre ansatte. Kjekke ungdommer ❤️

23. April 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Ålesund, og at opplevelsen med de ansatte var så bra.

Søt ung dame i kassen

Jeg synst at hun søte unge damen i kassen var veldig hyggelig😊 Nicole Oliveira, veldig kjekk ung dame

16. April 2026

Hei Kiana,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at du fikk så god hjelp i kassen i Ålesund, og at besøket ga et så positivt inntrykk.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr