Hurtig levering, god service, flotte flotte planter. Meget glad for min lykkepakke, og min store plante, dejligt man som ny i planteverden kan skrive en chat besked og få svar. Nu håber jeg at jeg kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtige god service og handles sted, Jeg har haft en god oplevelse, og synes nemlig Potteplanten fra dag 1 har virkelige værret god Fra website til jeg havde mine planter virker bare godt og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte deres Lykke kasse med skjulere og 5 andre planter. Alle planter var flotte og hele. De er pakket super godt ind. Var lidt spændt på hvad for skjulere der var med. De var super pæne sorte med li... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var lidt spændt på hvordan det ville være at modtage planter som pakke. Rigtig fin og hurtig service og flotte planter, der var pakket godt ind. Kan også godt lide at der bliver brugt kokosp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos potteplanten.dk ser vi os selv som nyskabende-, plante entusiastiske individer som hver dag vokser og bringer en del af naturen og hyggen ind i de danske hjem. Vores store udvalg af planter er 100% naturlige og giver en naturlig duft og atmosfære, samtidig med at de skaber et moderne og stilfuldt look eller noget helt tredje, som passer til din egen personlige stil.
Vesterballevej 5, 7000, Frederica, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg fik mine planter til tiden og de kunne besvare alle min spørgsmål.
Super god service.

Antwort von PottePlanten.dk
De havde glemt at sende en plante med i pakken, men det blev der meget hurtigt rettet op på. Super hjælpsommelige og god kundeservice.
Og så er jeg selvfølgelig meget glad for mine nye planter og potter! Pynter så fint og god tilstand.
Kan helt klart anbefale dem. Ikke sidste gang jeg køber herfra. :-)

OPDATERING 🪴 (22.9.2023)
Efter min seneste anmeldelse har potteplanten forbedret deres fragt. Jeg har nu modtaget planter uden fragtskader overhovedet.
De var utroooligt godt pakket ind 😅
Det er så rart at i har lyttet til min kritik.
Én af planterne var jeg utilfreds med af andre grunde. Den fik jeg pengene retur for uden problemer.
⬆️jeg har derfor opdateret min anmeldelse til 4 stjerner.
Den sidste havde i fået hvis pakkerne var blevet sendt hjem til som aftalt.
___
Konceptet er godt, men det er desværre ikke godt nok når samtlige planter jeg har modtaget har haft skader fra fragten.
Alt fra knækkede blade, brune blade, og pinde der stak igennem bladene. Et par planter har været så tørre, at jeg måtte redde dem.
Har også modtaget en forkert plante. Jeg er ikke den eneste der har oplevet dette.
Det må kunne gøres bedre 🪴

Antwort von PottePlanten.dk
Super god oplevelse at handle hos PottePlanten.dk. Jeg fik stor hjælp og vejledning til mine ordrer, både pr. mail og tlf. Hurtig levering og skønne planter med tilbehør som nu står og lyser op i mit hjem. Jeg anbefaler trygt og gerne PollePlanten.dk til andre og vender selv tilbage igen med nye ordrer.

Antwort von PottePlanten.dk
God og venlig service! Godt pakket ind.

Antwort von PottePlanten.dk
Har i dag fået den flotteste Ficus Elastica Belize i en smuk skjuler, som passer perfekt hos mig. Spændende koncept som jeg glæder mig til at følge🪴

Antwort von PottePlanten.dk
Tusind tak for den smukkeste plante. Glæder mig så meget til at nyde den 🪴 Super service og professionel vejledning.

Antwort von PottePlanten.dk
Flotte planter 😀nem og overskuelig hjemmeside 😀 hurtig og effektiv levering

Antwort von PottePlanten.dk
Blomster af fantastisk kvalitet!
Godt pakket ind under forsendelse, så man bliver jo bare glad når man åbner pakken!

Antwort von PottePlanten.dk
Synes det nogen rigtig fine planter jeg har modtaget også direkte med posten så godt tilfreds her fra.

Antwort von PottePlanten.dk
Super god kvalitet og hurtig levering 😍
Men venter spændt på i får krydderurter

Antwort von PottePlanten.dk
En ekstraordinær rejse igennem deres planteunivers, både med deres hjemmeside samt udvalg og kvalitet af planter. En kæmpe ros herfra! ❤️

Antwort von PottePlanten.dk
Endnu nogle flotte planter jeg har modtaget i min lykkekasse. Kan varm anbefale at handle ved potteplanten.dk
Fantastisk smuk plante og god service.
Jeg har bestilt den smukkeste Coffea Arabica som nu pynter på min plantesamling

Antwort von PottePlanten.dk
Rigtig fine produkter og service i topklasse - kommer gerne igen!

Antwort von PottePlanten.dk
Ud over utrolig flotte produkter og en hurtig levering, var servicen helt i top. Vil helt sikkert handle der igen 💪🏻

Antwort von PottePlanten.dk
Rigtige god service og handles sted,
Fra website til jeg havde mine planter virker bare godt og professiellet og jeg har altid kunne skrive til dem eller andre måder at kontakt på har værre godt
Bedste hilser Simon

Antwort von PottePlanten.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.