Posters of Tomorrow Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand og jeg har lige hentet 5 skønne Billeder Og 3 rammer hos Monochorme Copenhagen idag. Jeg havde set forretningen på Facebook, og havde så skrevet med forretningen derover, der bliver svaret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sælger bruger fb marketplace til salg og promovering af sin forretning. Sælger rammer, som ikke stemmer overens med billederne på annoncen - da vi står midt i flytning ser vi det først efter 14 da... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindssygt fede plakater til billige penge! Plakaterne er i god kvalitet, du modtager dem i en forsvarlig indpakning og ovn i købet bliver de hurtigt leveret. Er man ikke 100% tilfreds, så k... Mehr ansehen

1. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Posters of Tomorrow® er startet af Kristian Ploug og har hovedkontor på Rådhuspladsen i hjertet af København. Posters of Tomorrow® er resultatet af en re-branding og har tidligere været kendt som Monochrome Copenhagen. Vi printer vores plakater på 200 g/m² satin fotopapir med et flot mat finish. Denne kvalitet er perfekt til plakater og giver et flot og elegant udtryk - perfekt til hjemmet, børneværelset og arbejdspladsen. Vi printer først plakaten når du bestiller den for at undgå unødvendig spild af ressourcer. Plakaterne er selvfølgelig både designet og printet i Danmark. Alle vores plakater gennemgår en omfattende kvalitetskontrol, så vi sikrer at du modtager en perfekt plakat hver gang. Vi anvender PEFC™-certificeret papir til alle flyers samt FSC®- og/eller Svanemærket papir til alle plakater. Alle plakater bliver desuden ansvarligt afsendt i bæredygtige og robuste papkasser af dobbeltlagsbølgepap.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er SÅ glad for min plakat fra…

Jeg er SÅ glad for min plakat fra Posters of Tomorrow! Kvaliteten er virkelig høj, printet er skarpt, og farverne er helt perfekte. Leveringen var hurtig, og pakken var flot indpakket. Det er tydeligt, at de går op i både design og kundetilfredshed. Kan varmt anbefale dem til alle

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil klart anbefale firmaet

Jeg vil klart anbefale firmaet, plakaterne jeg bestilte kom hurtigt og de er i den fineste kvalitet. De var pakket forsvarligt og alt gik glat . Jeg har nu handlet der 3 gange og jeg gør det gerne igen. Fantastisk kundeservice .

20. März 2025

Sublim oplevelse

Jeg har netop modtaget mine plakater og er virkelig tilfreds! Hele oplevelsen – fra bestilling til levering – har været helt i top. Plakaterne er trykt på tykt, lækkert papir, og farverne er præcise og flotte. De ser endda bedre ud i virkeligheden end på hjemmesiden. Leveringen var hurtig, og min ordre ankom før forventet. Derudover var kundeservicen fantastisk – jeg havde et spørgsmål og fik hurtigt et venligt og hjælpsomt svar. Kan varmt anbefale at handle her og gør det gerne igen!

13. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uærlig og træls måde at drive sin forretning på..

Sælger bruger fb marketplace til salg og promovering af sin forretning.
Sælger rammer, som ikke stemmer overens med billederne på annoncen - da vi står midt i flytning ser vi det først efter 14 dage, og vil derfor ikke hjælpe.
På trods af jeg forklare ham, at vi gerne vil gøre brug af reklamationsretten, bliver han ved med at snakke udenom, og blokerer mig derefter.
Vi har nu fundet ud af, at han har solgt os de billigste rammer fra Jysk, som er sat ned - for at han så tager flere penge for dem, samt har klippet Jysk ud af filmen rundt om.
Forstår simpelt ikke, hvorfor man vil være sådan overfor andre, og så ikke vil tage ansvaret for det efterfølgende.

20. Februar 2025
Posters of Tomorrow-Logo

Antwort von Posters of Tomorrow

Hej Freja,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb. Desværre kan vi ikke tilbyde en fortrydelse, da fortrydelsesretten kun gælder i 14 dage efter modtagelsen af varerne, og denne frist var overskredet, da du kontaktede os.

Som tidligere nævnt dækker reklamationsretten kun fejl og mangler ved produktet. Da dine varer ikke har nogen fejl eller mangler, er det desværre ikke muligt at gøre brug af reklamationsretten.

Vi bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, og vi har haft mange tilfredse kunder, hvilket også afspejles i vores Trustpilot-anmeldelser. Jeg forstår din frustration, og jeg vil anbefale, at du næste gang ser nærmere på produktet ved købet for at sikre, at det lever op til dine forventninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive.

Kristian

Super god service

Super god service og oplevelse fra nem bestilling på nettet til hurtig forsendelse af plakater, som fuldt ud levede op til forventningerne. Kan kun anbefales.

22. Februar 2024

Super og hurtig service - til 7 stjerner

Bestilling af plakater og rammer forløb nemt, og der var hurtig levering.
Ved ophængning fandt jeg ud af, at den ene plakat, var bestilt i forkert størrelse 🙈
Skrev til firmaet en søndag, og fik både svar og blev ekspederet på en søndag 👍
Fik tilsendt en ny plakat i rigtig størrelse, og blev kun opkrævet portoen 😀 Det er kundeservice.

7. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

intet kontakt fra hjemmesiden omkring min returnering

Jeg var ikke helt tilfreds med produktet, jeg købte. Jeg ønskede derfor at returnere varen. Jeg har forsøgt mig at returnere min pakke i langt tid og har intet kontakt fået fra hjemmesiden, på trods af, at GLS har bekræftet at de har modtaget min pakke for 2.5 uge siden. Rigtig dårlig service, og har ikke nogle fornemmelse på om min returnering bliver bekræftet i femtiden.

6. März 2023
Posters of Tomorrow-Logo

Antwort von Posters of Tomorrow

Hej Sabrina,

Du har ikke kontaktet os vedrørende din returnering indenfor 14 dage, selvom det står klart og tydeligt i vores refunderingspolitik.

På trods af dette, har vi refunderet det fulde beløb til dig, så snart du kontaktede os.

Vi mener derfor ikke at din anmeldelse er helt i orden :-)

Fortsat rigtig god dag!

Kristian.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte tre flotte plakater over DBA billigt, og skulle inklusiv ikke betale fragt efter jeg havde glemt at sende for det.

Har ikke modtaget dem endnu men super god service og flotte plakater

9. Dezember 2022

Mange lækre plakater

Mange lækre plakater, hurtig levering og super kontakt med virksomheden, svarer meget hurtigt på spørgsmål.
Jeg har handlet der flere
Gange nu, aldrig
Nogen problemer👍

6. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolutely love my custom poster from Monochrome

I ordered custom poster size 70*100 cm for my apartment. The process went smooth and very quick.
Kristian sent it within a week and I absolutely love it! The colour and quality of the print is very good and sharp. The price is also reasonable, too as it is also include the frame. I will use Monochrome again in the future.

7. September 2021

Kundeservice i top

Kundeservice i top. Modtog 3 rammer hvoraf der var skader på 2 (muligvis fragtskader?). Skrev en mail til Monochrome, og fik svar samme dag - at de naturligvis sendte mig 2 nye rammer hurtigst. Modtog kort efter nye rammer uden skader, en fornøjelse når kundeservice er iorden 👍🏻

11. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 6 plakater i 50x70 og modtog 2…

Bestilte 6 plakater i 50x70 og modtog 2 dage efter jeg bestilte. Super flotte billeder og meget billigere end jeg har set andre steder. Kan kun anbefale at købe derfra! Der var desværre en af plakaterne der havde fået en del mærker . Men det krævede kun en enkelt besked til firmaet over Facebook og så var de klar til at sende et nyt afsted med det samme! Fik lov at beholde det billede med mærker og kunne derefter vælge et nyt. Super og hurtig service bestiller helt sikkert derfra igen👌

25. März 2021

Kanon service

Super oplevelse med at handle her.

Modtog min pakke hurtigt efter bestilling. Dog havde gls klemt pakken. Så der var skade på samtlige 5 plakater.

Skrev til monochrome på messenger og han sendte nye kort tid efter. Helt perfekt.

17. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr