Postcode Loterij Bewertungen 974

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als ik aan het begin van een telefoon gesprek aangeef geen interesse heb ik extra loten om dat ik er al met 3 meespeel en zeggen nee daar gaat het niet over. Vervolgens na een paar minuten toch doordr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je kunt bijna niet opzeggen. Eindeloos in de wacht, opzeggen via de chat accepteren ze niet, formulier moet je je lotnummer weten (maar die weet ik niet). Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Videoland gewonnen, wat een waardeloze zooi, niets dat ik wil zien en allemaal ouwe doos films. Boek gewonnen, maar dan keuze uit 5, waarvan ik er geen enkele ook maar iets interessant vind. 12... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het opzeggen is een langdurige zaak, ten eerste min 5 minuten in wacht, dan brutale vragen waarom je opzegt, pushen om langer door te gaan, zgn 1 maand eraan toevoegen omdat het niet eerder beeindigt... Mehr ansehen

1. Lotterieverkäufer
  2. Wohltätigkeitsorganisation
  3. Lottogeschäft
  4. Onlineverkauf von Lotterielosen

Über Postcode Loterij

Vom Unternehmen geschrieben

Over de Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. Er spelen ruim 3 miljoen deelnemers mee met de Postcode Loterij.

Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 147 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er 8,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis, Natuurmonumenten, De Zonnebloem, KWF Kankerbestrijding, AAP en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Postcode Lottery Group. De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2024 een recordbedrag van € 969 miljoen aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.

Nationale Postcode Loterij

Vom Unternehmen geschrieben

Contact informatie
Als je een vraag hebt over de loterij of hulp nodig hebt met je abonnement, staan we voor je klaar via 088 - 020 1010. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur en op zaterdag van 9:30 - 16:00 uur.

1,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gratis lot Gratis lot na maand vanzelf betaald lot!a maand vanzelf betaald…

Het ‘gratis lot’ dat ik in juni kreeg stopt na activering vanzelf na een maand… Staat een aantal keren op dat lot vermeld. maar: alleen het woordje ‘gratis’ stopt vanzelf, het lot gaat automatisch als ‘betaald’ door… dat blijkt pas na activering. Ik vind dit echt mensen er in luizen. En online opzeggen is dan ook nog best even zoeken op de site. Waarom is dit nodig?wat vinden de goede doelen er van dat het geld op deze onethische manier wordt binnengeharkt?

29. September 2025

Beste meneer Verveld,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zich misleid voelt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. 😔

Het gratis lot dat u heeft ontvangen verandert inderdaad automatisch in een betaald lot als het niet op tijd wordt opgezegd. Dit staat in de voorwaarden 📄, maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen meteen duidelijk is.👀

We nemen uw feedback serieus en kijken graag hoe we dit in de toekomst duidelijker kunnen maken ✅

Ook vinden we dat opzeggen makkelijk moet zijn. Jammer dat dit voor u lastig was. We nemen dit mee om te verbeteren.

De goede doelen die wij steunen vinden het belangrijk dat alles op een eerlijke en duidelijke manier gebeurt, en dat vinden wij ook. ❤️

Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan onze collega’s van de Ledenservice graag voor u klaar. U kunt hen bereiken via 088-0201010.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iemand aan de deur van postcode loterij…

Iemand aan de deur van postcode loterij in mei voor gratis lot. Idd in juni 15 euro terug. Blijk ik gisteren achter te komen dat ik vanaf juni nu 4 maanden al betaal voor 3 loten. €46,50 na lang proberen contact! Ik wou die 2 extra loten annuleren online. Blijken ze niet te bestaan. De medewerker zei dat die toebehoren aan een ander huisnr. En van mijn rekening worden afgeschreven. Of het de normaalste zaak is. Nu komt het. Krijg geen geld €124,00 terug want als er een prijs opgevallen was had ik geluk gehad. 😡 ik naar die andere bewoner. Blijken buitenlanders te zijn die geen Nederlands spreken. Hoe kunnen die dan iemand te woord staan aan de deur. Dit klopt niet postcode loterij. Nu lees ik hier dat het vaker gebeurd. Wat doen we hier aan. Zo werf je geen klanten. Gr Yolanda ter heide.

29. September 2025

Beste mevrouw Ter Heide,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. 😔 We begrijpen dat dit voor u erg frustrerend is.

U heeft een gratis lot gekregen, maar daarna onverwacht moeten betalen voor extra loten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. 😕

Ook is het verwarrend dat de loten op een ander huisnummer staan, maar wel van uw rekening worden afgeschreven. Dat hoort niet zo te gaan.

We vinden het jammer dat u geen geld terugkrijgt, zeker als u hier zelf niets van wist. 😟

We willen dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft contact met onze klantenservice op. 📞

Zij kunnen dit verder voor u uitzoeken.
Dank u wel voor uw bericht. We nemen uw klacht serieus en willen dit verbeteren. 💬

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tegenstrijdige emoties

De postcodeloterij roept tegenstrijdige emoties bij mij op. Enerzijds onderhouden zij een prettig regelmatig contact met de cadeaus op basis van een slimme formule waardoor je mee blijft spelen om niet de enige in de straat te zijn die niet mee zou delen.Anderzijds is er de verwevenheid met zeer linkse instituties zoals het ministerie van BZ, de NGO’s en vele verschillende bestuursorganen, waardoor ons land sterk is vervreemd.

25. September 2025

Hoi Rob,

Bedankt voor je review en dat je je mening met ons deelt! We begrijpen uit je bericht dat je gemengde gevoelens hebt over de Postcode Loterij. Het is fijn om te horen dat je het contact en de cadeaus waardeert. 🎁

We proberen het voor iedereen leuk en spannend te houden!
We lezen dat je zorgen hebt over de organisaties waar wij mee samenwerken. We steunen goede doelen die zich inzetten voor een betere wereld. 🌍

Natuurlijk is het belangrijk dat iedereen zich daar goed bij voelt.
Als je vragen hebt of iets wilt bespreken, staan we altijd voor je klaar. 👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze blijven je lastig vallen zonder toestemming

De vorige bewoner op mijn adres had zich aangemeld voor post van deze oplichters. Zodra ik dit doorhad heb ik me gelijk afgemeld. Ze blijven echter dingen sturen. Ook een half jaar later. Ik geloof niet dat dit de bedoeling is zonder toestemming. Ze gaan over mensen hun grenzen heen. Natuurlijk kan ik de post gewoon weggooien en dat doe ik ook, maar het is een principekwestie.

25. September 2025

Hallo,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u nog steeds post ontvangt die niet voor u bedoeld is.

We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker als u zich al heeft afgemeld. Het is nooit onze bedoeling om iemand lastig te vallen of over grenzen heen te gaan. We nemen dit soort signalen serieus.

Wilt u dit met ons oplossen? Neem dan contact op met onze Ledenservice. Zij kunnen uw gegevens controleren en ervoor zorgen dat u geen ongewenste post meer ontvangt. U kunt het beste even bellen met de afdeling Ledenservice op telefoonnummer 088-0201010.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben ongewild ingeschreven voor deze…

Ik ben ongewild ingeschreven voor deze loterij, klaarblijkelijk is daar geen enkele controle voor nodig? Iemand vult je persoonsgegevens in en het bankrekeningnummer en je bent aangemeld. Maar kunnen inloggen of uitschrijven ho maar. Bereikbaar? Nee natuurlijk niet, maar afschrijven dat lukt ze wel.

oh! Dit email adres: ledenservice @ postcodeloterij . nl is niet in gebruik voor klachtafhandelingen. Berichten worden niet beantwoord dus laat je niet afschepen.

27. August 2025

Antwort von Postcode Loterij

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het erg vervelend is om ongewild ingeschreven te zijn voor een loterij, zeker als dat zonder jouw toestemming lijkt te zijn gebeurd.

Je privacy en controle over je eigen gegevens zijn belangrijk, en we nemen dit soort signalen dan ook serieus.
Het is absoluut niet de bedoeling dat iemand zomaar jouw persoonsgegevens en bankrekeningnummer kan gebruiken om je aan te melden. Want bij aanmelding is er een iDIN verificatie, die alleen de persoon kan doen waarvan de rekening is, omdat het via de iDIN / Bankapp gaat.

Als dit bij jou is gebeurd, raden we je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice via 088 - 020 10 10. En ook contact op te nemen met je bank, omdat iemand dan met jouw gegevens zich heeft aangemeld bij iDIN. Zij kunnen je inschrijving controleren, je uitschrijven indien gewenst en samen met jou nagaan hoe dit heeft kunnen gebeuren.

We willen dit graag goed met je oplossen, dus aarzel niet om contact op te nemen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ka het inmiddels stalken noemen

Ik ka het inmiddels stalken noemen. Elke dag word ik gebeld door de Postcode loterij: 020-715 57 01. Af en toe telefonisch contact opnemen tot daaraantoe, maar ELKE DAG?! Laat me met rust. En het opzeggen word je ook onmogelijk gemaakt. Ik heb geen abonnement, maar mijn telefoonnummer verwijderen doen ze niet als ik dit vraag nadat ze me al 100x gebeld hebben.

18. September 2025

Hallo Christie,

Dank voor je bericht. Dagelijks gebeld worden is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat je dit als storend ervaart.

Als je geen abonnement hebt en je nummer wilt laten verwijderen, kun je contact opnemen met onze Ledenservice via ledenservice@postcodeloterij.nl of telefonisch via 088 - 020 1010. Zij helpen je graag verder.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meer mensen, meer prijzen.

3 sterren. Niet omdat ik ondanks een premiumlot, een cadeau kaart van maarliefst €5,- euro gekregen heb (na jaaaaaren mee te spelen) maar dat de idiote hoge prijzen in gelijke volume zijn verdeeld om te winnen. De postcodeloterij heeft de roep klaarblijkelijk gehoord. Meer mensen krijgen nu kansen! In deze tijd is een geldprijs meer dan welkom!

17. September 2025

Hallo Ilo,

Fijn dat je ziet dat er meer mensen kans maken op prijzen, dat is inderdaad iets waar we actief mee bezig zijn.

Tegelijkertijd begrijpen we dat een cadeaukaart van €5,- na jarenlang meespelen teleurstellend kan aanvoelen.

Je feedback over de verdeling van prijzen nemen we serieus en geven we intern door.

Heb je vragen over je lot of de prijsverdeling? Neem dan gerust contact op met onze Ledenservice. Zij helpen je graag verder.

Prijs niet ontvangen

Prijs niet ontvangen. Brief niet ontvangen in brievenbus. Emails komen niet aan. Amateurs. Na 25 jaar toch maar opzeggen, denk ik. Ook de klantenservice is amateuristisch. Geen oplossing.

17. September 2025

Hi Sander,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je onze communicatie niet heeft ontvangen en dat je ervaring met onze klantenservice niet naar verwachting was. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag verder onderzoeken en samen tot een passende oplossing komen. Zou je contact willen opnemen met onze Ledenservice via 088-0201010, zodat we je verder kunnen helpen?

telefonisch opzeggen geprobeerd

opzeggen geprobeerd, een en al doffe ellende
als je na alles telefonisch je lot hebt proberen op te zeggen, en ze dan wederom vragen om de gegevens, je dan je stem wat verheft omdat je geïrriteerd raakt na 15 minuten te hebben gebeld, zegt zo'n "snot kip"
dat ze de verbinding gaat verbreken. Ik probeerde me in te houden. Na veel irritaties eindelijk gelukt !!!

9. September 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat het opzeggen van uw lot zo’n moeizaam en frustrerend proces is geweest. Uw ervaring met de telefonische klantenservice en het herhaaldelijk moeten doorgeven van gegevens is niet zoals het hoort te gaan

We nemen uw feedback serieus en geven dit intern door om onze dienstverlening te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Ledenservice. Zij helpen u graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb ruim 3 maanden per direct de…

Ik heb ruim 3 maanden per direct de postcodeloterij afgezegd, maar na het nagekeken te hebben blijkt dat ze gewoon nog elke maand geld afschrijven.
Ik vind dit heel vervelend en eigenlijk een beetje oplichting.
Er staat dat je telefonisch kan opzeggen, dit heb ik dus gedaan, maar had dit dus beter schriftelijk kunnen doen.
Ik vind dit een beetje oplichterij.

31. Juli 2025

Hallo Sonja,

Het spijt mij te horen dat je ondanks je opzegging toch nog incasso’s hebt gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ik begrijp dat dit erg vervelend is.

Je feedback nemen we serieus en we geven dit intern door om onze opzegprocedures te verbeteren.

Voor een oplossing en om te kijken wat er mis is gegaan met je opzegging, raden we altijd aan om contact op te nemen met onze Ledenservice. Zij kunnen je situatie bekijken en je helpen waar nodig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Abbonement afgesloten en van rekening…

Abbonement afgesloten en van rekening afgeschreven zonder mijn toestemming

Opzeggen zou via website of chat kunnen, website foutmelding en chat verwijzen ze je door naar bellen.

Op bellen is het een grote marketing en proberen ze je alleen maar te behouden en aan te geven hoe helaas het voor je is omdat je niet meer aan verschillende loterij'en en acties deelneemt. Meerdere keren. Blijven door pushen. Afschrijving kan niet gecancelled worden

28. August 2025

Hallo Tom,

Het spijt ons te horen dat je zonder duidelijke toestemming bent ingeschreven en dat het opzeggen via de website of chat niet lukt.

Dat je vervolgens bij telefonisch contact het gevoel hebt dat er vooral wordt geprobeerd je te behouden, is niet zoals het hoort te gaan. We begrijpen dat dit frustrerend is.

We nemen je feedback serieus en geven dit intern door om onze opzegprocedures en communicatie te verbeteren. Voor directe hulp bij je lidmaatschap en eventuele afschrijvingen raden we aan om contact op te nemen met onze Ledenservice. Zij kunnen je situatie bekijken en zorgen voor een passende oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Poscodeloterij

Tot nu toe tevreden om mee te spelen bij jullie ik speel altijd 1jaartjr mee soms win je soms niet hoop in de toekomst op een mooie bedrag te winne🍀

25. August 2025

Hallo Brayn,

Hartelijk dank voor je positieve review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent en met plezier meespeelt.

We wensen je veel geluk toe bij de komende trekkingen en hopen dat er in de toekomst een mooie prijs voor je tussen zit.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"gratis" lot blijkt automatische afschrijving van bankrekening

Het beloofde "gratis" lot van mijn vrouw blijkt gewoon te zijn afgeschreven van haar bankrekening in juli 2025 en een abonnement te zijn geworden voor twee loten. Die extra afschrijving kan niet meer worden terugbetaald en tevens wordt ook de afschrijving die geagendeerd staat voor 25 augustus a.s. niet terugbetaald. Dit zijn praktijken die ik niet verwacht van een "goede doelen loterij" Lijkt eerder op oplichting.

23. August 2025

Hallo Harold,

Dank je wel voor je bericht en het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit erg vervelend is en willen hier graag op reageren.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een gratis lot automatisch leidt tot een betaald abonnement zonder duidelijke communicatie. Ook het feit dat terugbetaling niet mogelijk blijkt, is niet zoals het hoort te gaan. We nemen je signaal serieus en geven dit intern door om onze processen te verbeteren.

Voor een persoonlijke oplossing en om te kijken wat we voor je kunnen betekenen, adviseren we je contact op te nemen met onze Ledenservice. Zij kunnen je situatie verder bekijken en samen met jou zoeken naar een passende oplossing.

Grootste scam ter wereld

Wat een walgelijk bedrijf. Ten eerste proberen ze je te lokken om in te schrijven door te zeggen dat je 50.000 euro kan winnen, hier hoor je vervolgens niks meer van. Ten tweede wordt ik zonder dat ik dat wil ingeschreven, nergens iets van een confirmatie of iets. En ten slotte en naar mijn mening het smerigste aan dit bedrijf is dat je per se moet bellen om op te zeggen. Er staat dat je het via de site kan doen, maar elke keer dat ik dit doe staat er dat er een fout heeft opgetreden. Vervolgens is er geen klantenservice direct beschikbaar wat ook al heel slecht is.

22. August 2025

Hallo John,

We begrijpen dat je teleurgesteld bent en willen je graag helpen.

Het is absoluut niet de bedoeling dat je zonder toestemming wordt ingeschreven of dat opzeggen onnodig ingewikkeld is. Ook de melding over de fout op de website en het gebrek aan directe klantenservice nemen we serieus. Dit soort ervaringen horen we liever niet en we willen dit graag intern doorgeven zodat we onze processen kunnen verbeteren.

Als je nog steeds ondersteuning nodig hebt bij het opzeggen of vragen hebt over je inschrijving, neem dan contact op met onze Ledenservice. Zij staan klaar om je verder te helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Altijd gezeur om je prijs te ontvangen

Als je zogenaamd een prijs gewonnen hebt, moet je een nummer bellen om de prijs te ontvangen. Ze houden je oeverloos aan de praat en proberen je te bewegen meer loten te kopen, ook als je meerdere keren al gezegd hebt dat je niet geïnteresseerd bent. Na tien minuten gezeur heb ik het gesprek beëindigd. Zonder mijn prijs. Agressieve methode om vooral geen prijs te hoeven weggeven!! Ik snap sowieso niet waarom je moet bellen voor je prijs. Stort het gewoon op de bankrekening van de ‘winnaar’. Dat nummer is reeds bekend want het lot wordt automatisch afgeschreven.

21. August 2025

Hallo Jantina,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring als vervelend en opdringerig hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We willen graag benadrukken dat het nooit de bedoeling is om iemand onder druk te zetten of onduidelijkheid te scheppen over prijzen of deelname.

Jouw signaal nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om onze werkwijze te verbeteren. Mocht je hierover verder willen praten of een klacht willen indienen, neem dan gerust contact op met onze Ledenservice. Zij helpen je graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik schrijf nooit een review

Ik schrijf nooit een review, maar dit is toch echt pure scam. Ik krijg een blaadje met krascode om iets te winnen. Ik vul mijn iban in want daar zouden ze geld opstorten mits ik gewonnen heb. Vervolgens zit ik vast aan een abonnement?? Hoe is dit uberhaupt toegestaan in Nederland? Dit is net een indische scam. Vervolgens proberen ze er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat je het abonnement wat ze je aansmeerde niet te kunnen opzeggen. Wat is dit voor iets? Het is gewoon echt grappig dat dit nog bestaat, ik ben verbijsterd.

13. August 2025

Antwort von Postcode Loterij

Hoi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat je je zo voelt over onze actie. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.

Bij de Postcode Loterij zijn wij duidelijk over hoe onze acties werken. Als je een kraslot ontvangt, kun je daarmee een prijs winnen zonder dat je ergens aan vastzit. Alleen als je zelf kiest om mee te spelen, bijvoorbeeld door je IBAN in te vullen en akkoord te gaan met deelname, wordt er een abonnement gestart. Dit staat ook vermeld in de voorwaarden die bij de actie horen.

En als je toch onbedoeld bent aangemeld, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je dan graag met het stopzetten van je deelname en het beantwoorden van je vragen.

We kunnen voor je nakijken of je naar aanleiding van het contact mee bent gaan spelen met de Postcode Loterij. Helaas kunnen we je via dit kanaal niet verder helpen. Daarom adviseren we je om contact op te nemen via één van de contactkanalen op onze website. De mogelijkheden om contact op te nemen via sociale media, de chat of het contactformulier vind je hier ook.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze blijven gewoon geld afschijven na…

Ze blijven gewoon geld afschijven na opzeggen abonnement. We hebben half jaar doorbetaald na opzeggen maar kwamen er te laat achter. Is gewoon pure oplichting. Zou echt wat aan deze organisatie gedaan moeten worden

6. August 2025

Hallo Ricjhard,

Hartelijk dank voor je bericht. Jammer dat je zo over ons denkt. Bij deelname aan de Postcode Loterij is in principe het incasseren van de inleg een verplichting die je met ons aangaat.

Uiteraard willen wij graag even met je meekijken naar de actie en voorwaarden van de deelname en waarom de opzegging niet is doorgekomen.

Helaas kunnen we je via dit kanaal niet verder helpen. We raden je aan om contact op te nemen met onze Ledenservice. Onze Ledenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 - 0201010 of via de contactmogelijkheden op onze website.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onprettig, niet de bedoeling, onduidelijkheid.

Ik vind de reactie van de postcodeloterij op mijn review van 22 juli over de werkwijze betreffende de leden werving van de postcodeloterij beschamend.
In hun antwoord met onschuldige mooie volzinnen met de woorden als onprettig, niet de bedoeling, goed geïnformeerd, onduidelijkheid, transparant, serieus enz., doen ze voorkomen of dit een ervaring is die nauwelijks voorkomt.
Ik vraag mij af of de postcodeloterij serieus kennis neemt van de reviews over het bedrijf en daar wat mee doet in positieve zin want gezien de reviews, wat volgens mij het topje van deze ijsberg is, blijkt daar weinig van.
Ook vind ik dit soort nietszeggende antwoorden een mooi voorbeeld over de werkwijze van de klantenservice postcodeloterij.

6. August 2025

Hallo Peter,

Bedankt dat je opnieuw je ervaring deelt. Jammer om te horen dat je onze eerdere reactie als nietszeggend hebt ervaren, dat is zeker niet wat we willen uitstralen.

We nemen alle feedback serieus, ook die van jou. Jouw opmerkingen over onze ledenwerving en klantenservice geven ons waardevolle inzichten. We begrijpen dat je het gevoel hebt dat jouw ervaring geen uitzondering is, en dat je twijfelt of we echt luisteren naar wat er op platforms zoals Trustpilot wordt gezegd. Dat signaal nemen we mee.

Het is onze bedoeling om transparant en persoonlijk te reageren, maar we zien dat dit in jouw geval niet goed is overgekomen. Dat spijt ons. We gaan intern bespreken hoe we dit soort signalen beter kunnen oppakken en verwerken.

Als je nog aanvullende feedback hebt of je ervaring verder wilt toelichten, neem dan gerust contact op met de afdeling Ledenservice van onze loterij.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het enige wat je wint is een vogelboek

Het enige wat je wint is een vogelboek, een tijdschrift of een regenjas. Ik heb zo een spijt dat ik hier ooit aan begonnen ben. Van al die maanden betalen had ik deze 3 items tis keer zelf kunnen kopen, als ik het al nodig had. Kom toch eens een keer met een doodgewone geld prijs. Iets waar je wat aan hebt, datgene waar mensen lid voor worden. Een keer een kans op een meevallertje die maand of doe es gek, 2 maanden een meevallertje. Maar nee, verder dan een pak stroopwafels komen we niet. Eenmaal lid blijf je lid omdat je "hoopt" dat het een keer over de brug komt met een leuke prijs. En natuurlijk wil je niet jaren lang hebben betaald en de maand dat je opzegt valt die prijs in ene. Begin er liever niet aan! Je 'wint' hier onzinnigheden.

25. Juli 2025

Hallo Evelien,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.
Uit je bericht begrijp ik dat je (nog) niet de prijs van je dromen hebt gewonnen. Graag geven we je meer informatie over onze trekkingen. Alle trekkingen worden bijgewoond door een onafhankelijke notaris. Hij houdt een oogje in het zeil waardoor het proces eerlijk verloopt. Het maakt niet uit wat je persoonlijke situatie is of hoe lang je meespeelt: bij ons is iedereen welkom en kan iedereen een mooie prijs winnen.

Natuurlijk zijn we jou als trouwe deelnemer ontzettend dankbaar. Mede dankzij jou steunen we heel veel goede doelen die zich allemaal inzetten voor een groenere en betere wereld.
We wensen je veel geluk met je deelname!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijk om op te zeggen.

Verschrikkelijk om op te zeggen.

4. August 2025

Hallo Karin,

Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat je problemen hebt met het opzeggen van je deelname. Het is absoluut niet onze bedoeling om dit moeilijk te maken. Hopelijk is het inmiddels gelukt om je deelname te beëindigen. Mocht dit niet het geval zijn, probeer het dan via de Mijn Omgeving.

Als je problemen ondervindt bij het aanmaken van je Mijn Omgeving, neem dan gerust contact met ons op via een van de contactkanalen op onze website. We helpen je graag verder.

Peter | Postcode Loterij

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr