Als ik aan het begin van een telefoon gesprek aangeef geen interesse heb ik extra loten om dat ik er al met 3 meespeel en zeggen nee daar gaat het niet over. Vervolgens na een paar minuten toch doordr... Mehr ansehen
Je kunt bijna niet opzeggen. Eindeloos in de wacht, opzeggen via de chat accepteren ze niet, formulier moet je je lotnummer weten (maar die weet ik niet). Telefonisch moeilijk bereikbaar. Heb pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Videoland gewonnen, wat een waardeloze zooi, niets dat ik wil zien en allemaal ouwe doos films. Boek gewonnen, maar dan keuze uit 5, waarvan ik er geen enkele ook maar iets interessant vind. 12... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het opzeggen is een langdurige zaak, ten eerste min 5 minuten in wacht, dan brutale vragen waarom je opzegt, pushen om langer door te gaan, zgn 1 maand eraan toevoegen omdat het niet eerder beeindigt... Mehr ansehen
Über Postcode Loterij
Vom Unternehmen geschrieben
Iedereen wint. Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. En dat lot zet iets positiefs in gang. Deelnemers maken met hun buren die ook meespelen, elke maand kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen ze met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 147 goededoelenorganisaties. Dat is de kracht van samen en noemen we The Power of Postcodes. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is er 8,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Rode Kruis, Natuurmonumenten, De Zonnebloem, KWF Kankerbestrijding, AAP en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.
Postcode Lottery Group. De Postcode Loterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels in vijf Europese landen heeft geïntroduceerd. Het doel is om via onze loterijen zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld. Zij heeft over 2024 een recordbedrag van € 969 miljoen aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Nationale Postcode Loterij
Vom Unternehmen geschrieben
- Contact informatie
- Als je een vraag hebt over de loterij of hulp nodig hebt met je abonnement, staan we voor je klaar via 088 - 020 1010. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur en op zaterdag van 9:30 - 16:00 uur.
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Niederlande
- 088 020 1010
- https://faq.postcodeloterij.nl/contact
- postcodeloterij.nl
Buitenlandse deelnemers worden gediscrimineerd
In Nederland was ik al jaren lid van de postcodeloterij. Ik verhuisde 28 jaar geleden naar het buitenland en kijk heel graag naar Linda en de gouden koffers. Inmiddels dus ook al weer meer dan 20 jaar lid hier vanuit Italie. We worden dus wel behoorlijk gediscrimineerd als buitenlandse deelnemers. Vroeger bracht de posbode nog wel eens een doos stroopwafels of zo, maar inmiddels al weer jaren zijn de buitenlandse deelnemers van van alles en nog wat uitgesloten: je mag geen eigen pagina meer hebben op de site. Cadeaubonnen van de Hema worden niet meer bezorgd. Nu moet je bellen, dat heb ik net gedaan, een heel aardige dame, maar als je geen NL 06 nummer hebt en een NL adres, dan krijg je die Hema bonnen niet. Hetzelfde geldt voor de boeken over vlinders etc. en de tegoedbonnen in het najaar voor Biologisch. Veel minder rechten dus en wel hetzelfde betalen voor je deelneming. Krijg ik mijn prijs hoe dan ook wel als die op mijn in NL gekozen postcodes valt? En waarom worden de buitenlandse deelnemers zo gediscrimineerd?

Vandaag in Hoogvliet toch aanbellen
Vandaag in Hoogvliet toch bij mij aanbellen, ondanks mijn bord "aan de deur wordt niet gekocht". Nee zei de jongeheer, ik kom iets gratis brengen. Dag zei ik en ik deed de deur dicht. Ik lees dat de nationale postcode loterij verkopers hebben die bezig zijn met oplichterspraktijken. Je kan dan wachten tot er een in elkaar geramd wordt. Stop hier mee en NEE is NEE!

Top klantservice
Na een vraag via Instagram aan de klantenservice. Zeer snelle reacties van Peter! En ook goede oplossingen !

Opzeggen gaat heel lastig
Ooit van mijn werk iets gekregen en hier voor ingeschreven. Toen zat ik in een keer aan een abbonement vast voor minimaal 2 maanden. Dat opgezegd na heel veel moeite, want opzeggen maken ze express extra vaag en ingewikkeld. Daarna nog het gore lef hebben op mij elke week post te sturen en op te bellen met aanbiedingen. Ik denk dat er ook heel veel oudere mensen zijn die wel willen opzeggen maar niet weten hoe. Geen fijn bedrijf.

Waardeloze club
Lid worden van deze club duurt 30 seconden maar opzeggen(wat alleen telefonisch kan) kost je minimaal 10 minuten

Antwort von Postcode Loterij
Krijg ongewenste papieren reclame door…
Krijg ongewenste papieren reclame door brievenbus ondanks duidelijk "nee nee" sticker en postfilter.nl. Zonde van papier, inkt en bezorging

Antwort von Postcode Loterij
3 dagen voor eind van de ophaaltermijn…
3 dagen voor eind van de ophaaltermijn prijs al niet meer te krijgen in ons dorp,omdat de postcodeloterij er van uitgaat dat 70 tot 80 % de prijs toch niet ophaalt.
Ik vindt dit belachelijk.

Antwort von Postcode Loterij
Na fouten maken niks terugbetalen
Meermaals contact gehad om "alles op mijn naam stop te zetten". Vervolgens maandenlang loten blijven afschrijven en dit niet willen terugdraaien. Ik zou ze een factuur moeten sturen voor al mijn tijd die ik hier al in heb zitten. Stelletje pierewaaiers!

Speel al even mee
Speel al even mee maar in het jaar ongeveer nog maar 2 x iets gewonnen laatste keer was juli 2024. 15 euro.
Verder nooit meer iets gehad wanneer krijgen we eens een kans

Antwort von Postcode Loterij
Ik heb al een tijdje een sticker aan…
Ik heb al een tijdje een sticker aan mijn deur voor géén verkoop aan mijn deur .
Maar een of andere pipo heeft hem niet gezien sticker is groot zat kan geen foto plaatsen helaas
Vind dit niet netjes . Awel tenzij C. J aan mijn deur komt die mag altijd binnen komen haha vind het brutaal dat ze toch aanbellen. Postcode Loterij andere verkopers etc die stickers hangen er niet voor niets .

Miliebelastende prijzen en malafide 'Goede Doelen'
Edit:
N.a.v. andere review zijn wij ook eens kritisch gaan kijken naar welke zgn. 'goede doelen' de PCL wel niet allemaal steunt en hier schrokken wij toch van; bij ons kwam het besef dat wij indirect schuldig zijn aan financiering van allerlei organisaties waarbij het gedachtengoed loodrecht op de onze staat (o.a. Rutgers en diverse organisaties die polarisatie in de hand hebben gewerkt en er niet voor de werkende Nederlander zijn)
Wij adviseren eenieder hier ook eens kritisch naar te kijken!
@PCL
Overweeg serieus te stoppen met al die flut prijzen (lees: troep) zoals een vogelagenda, Hema (fabrieks)appeltaart, Rituals pakketjes (zit vol met schadelijke stoffen), Action kwaliteit strandtassen, hamamdoeken etc. Hoe rijmt dit in hemelsnaam met met de missies van sommige door jullie gesteunde Goede Doelen als MilieuDefensie? Door vervolgens een hoop wegwerp troep uit te delen?
Stort de waarde van die veelal nutteloze prijzen dan terug op een account in de vorm van een spaarpot.
BNN/VARA heeft niets voor niets een artikel gewijd aan de flutprijzen van de PCL. Ook zijn er al verschillende petities gestart, mede via YT.

Antwort von Postcode Loterij
Voor de kerstdagen zou ik cadeau bonnen…
Voor de kerstdagen zou ik cadeau bonnen op gestuurd krijgen maar nooit gehad ik belde toen zeide ze dat er iets verkeerd is gegaan ze zouden opnieuw doen maar nee hoor beloven en niet doen
En maar blijven bellen ..
Ik heb ooit meegedaan en een tijd geleden opgezegd. Kunnen jullie een keer stoppen met het steeds opbellen? Dat is namelijk super irritant. Nee, ik ga niet naar jullie website om dat te regelen, gewoon kappen graag.

Antwort von Postcode Loterij
Jubileum dat gevierd wordt met een…
Jubileum dat gevierd wordt met een koffer van 10 miljoen ipv de gebruikelijke 5 miljoen.
ehhh...Hoe vaak is de 5 miljoen gewonnen, juist....nooit. Dus het risico dat de 10 miljoen eruit gaat is ook nihil.
Verzin is iets anders postcodeloterij.

Antwort von Postcode Loterij
Komen zogenaamd aan de deur met mooie…
Komen zogenaamd aan de deur met mooie praatjes om wat te brengen omdat in het verleden had meegespeeld.
Ja ja uit eindelijk krojg je geen gratis lot maar wordt er twee keet dubbel afgeschreven terwijl het grietje aan de deur zegt dat dat voorlopig nog wel ff duurt .
Ik had toen het maar weer opgezegt masr zelfs daarma worden er nog bedragen afgeschreven terwijl ik een mail
Van opzeggen had ontvangen masr dat gaat opk zeer omslachtig want blijkbaar kun je dat alleen prr lot opzeggen en dus niet helemaal pff
Zelfs daarna blijf de postcodeloterij mij opbellen ik heb ze maar geblokkeerd maaril zie wel zelfs vandaag alweer
Zeer opdringerige verkoop
Ondanks sticker bij de voordeur dat we geen verkoop wensen, werd er toch aangebeld, waarop mijn zoon opendeed. De man vroeg naar mij en het was volgens heb echt noodzakelijk dat ik zou komen. Dat kwam mij totaal niet uit, maar ik ging er maar van uit dat het dringend was.
Aangekomen bij de voordeur gaf de man aan dat hij de sticker had gezien maar dat hij niet kwam om iets te verkopen, maar om iets weg te geven als dank voor dat ik in het verleden meegespeeld heb met de vriendenloterij/postcodeloterij. Tot drie keer toe heb ik aangegeven geen interesse te hebben, uiteindelijk de deur maar dicht gedaan. Ontzettend irritant en ik raad iedereen aan om te voorkomen dat je in de systemen van deze loterij terecht komt…

Antwort von Postcode Loterij
Ik krijg een cadeautje van de…
Ik krijg een cadeautje van de postcodeloterij als dank voor mijn deelname. Ben al meer dan 25 jaar lid. Nu moet ik mij ineens identificeren middels IDIN. Al jaren worden de prijsjes per post toegestuurd, maar nu kan dat ineens niet meer. Ze hebben alle gegevens, al jaren. Wat een waardeloze ervaring. Ben benieuwd als Winston ooit voor de deur staat of ik dan ook mijn leeftijd moet op papier moet tonen of dat hij het zo kan zien......

Voel me belazerd!!
Krijg ik een email met de mededeling dat ik een extra prijs kan winnen door het koffernummer te raden. Moet ik ineens van alles invullen. Naam, telefoon, email, bankrekeningnr. Staat erbij:" ik speel de 1ste 2 maanden gratis" . Wat een oplichters!!! Ben al lid en ze hebben mn gegevens al. Zou ik toch bijna n 2de lot hebben besteld. Nogmaals, NIET AAN BEGINNEN!!!!

Doe het niet!
Ik schrijf nooit een review maar deze opzegging bedrijfspolicy is echt ongelooflijk. Je kunt super makkelijk aanmelden, opzeggen zou net zo makkelijk kunnen maar maken ze expres tijdrovend! Je kunt een brief (van papier, je weet wel die media waar de rest van de wereld al sinds 1999 mee is gestopt) en niet via je online account. Of bellen en dan 3 mensen spreken waarbij je 3x naar alle gegevens gevraagd wordt die al bij ze bekend zijn. Tuurlijk moet je opletten want ze proberen je daar weer juist meer aan te smeren en hebben technische storingen als je toch blijft opzeggen. Ongelofelijk dat dit nog legaal is

Antwort von Postcode Loterij
Telefonisch opzeggen lukt nooit.
Telefonisch opzeggen lukt nooit.
Houden je aan de lijn dat eindigt met:
Excuses: ‘computer problemen’.
Uiteindelijk via post opgezegd.
Het lot wat ze in de tussentijd hebben afgeschreven weer terug geboekt - maar ze blijven je lastig vallen….
Wat een door en door slecht ‘bedrijf’.

Antwort von Postcode Loterij
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.