Posh Living Bewertungen 82

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handlade på Steninge. Trevlig personal vid beställningstillfället. Professionell och duktig. Åter till butiken efter någon vecka för att kolla om det fanns information om leverans dag. Säljaren skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och stor servicegrad trots att jag köpte ett uställningsex för rabatterat pris. Andra butiker brukar överlåta allt som inslagning, hämtning och allt ansvar när man köper just utstä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig och kunnig personal på kundtjänst som bidrog starkt till att jag valde att genomföra mitt köp. Jag är väldigt nöjd med soffan, som fanns i lager, så den är på plats nu i mitt vardag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var positivt från början till slut. Från att jag mötte säljaren Göran som hjälpte mig genom alla beslut, så serviceminded och hjälpsam. Till leveransen av mina fina möbler. Den sköttes alldel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Sofageschäft

Über Posh Living

Vom Unternehmen geschrieben

POSH LIVING | STOCKHOLMS MÖBELBUTIK

Letar du efter inspirerande möbler och dekoration i högsta kvalitet och vill handla i en butik med fantastisk service? Då ska du besöka Posh Living! Vi siktar på att vara Sverige mest inspirerande butik och har förvandlat hus och lägenheter till drömhem sedan 2001. Under årens lopp har vi vuxit till att bli en av Stockholms mest etablerade destinationer för möbler, dekoration och inredningshjälp. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som företag; både i Sverige och utomlands.

VI INREDER DIN VISION

“Bästa inredarna i Stockholm! Skickliga, professionella, kunniga, supertrevliga och levererar över förväntan. Löser alla eventuella problem som uppstår på ett snabbt och smidigt sätt med mycket hög tillgänglighet. De är helt enkelt grymma!”

— Malin, kund i Stockholm

Vi är specialiserade på att förverkliga din vision. Vår personal, som består av erfarna säljare, inredare och projektledare hjälper dig med allt från tyg- och materialval till färgsättning. Oavsett om du siktar på en mysig, skandinavisk atmosfär eller en chic, modern look, har vi expertis för att inreda din vision!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

82 Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sen leverans

Beställde 2st. nya klädsel till Petito soffor v.24 och efter en vecka fick meddelande att leverans blir först v.35. med att tyget är slut. Lite väl för länge mellan beställning och leverans för standard produkter.

18. Juni 2024

Hej Susan,

Tack för ditt omdöme!

Vi är ledsna att du drabbades av en försening. Vi och leverantören gör så gott vi kan för att våra kunder inte ska drabbas av förseningar.

Vi hoppas att du blir nöjd med din klädsel!

Önskar dig en superfin sommar!

Ann-Sofie, Posh Living

engagerad personal

bra sortiment i butiken, väldigt hjälpsam och engagerad personal som hjälpte mig ta ett bra beslut, som jag vad väldigt nöjd med!

19. Juni 2024

Hej Nathalie,

Tack för högsta betyg och ett väldigt fint omdöme!

Ha en riktigt härlig sommar!

Annso, Posh Living

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag upplever bra service och kunskap i…

Jag upplever bra service och kunskap i butiken och hyfsat snabba svar på mailen. Bra sortiment/produkter med kvalité.

28. Mai 2024

Hej Katarina,

Tack för högsta betyg och ett fint omdöme! Vi önskar dig en trevlig sommar.

Allt gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande i butiken och bra…

Trevligt bemötande i butiken och bra leverans!

22. Mai 2024

Hej Annika,

Tack för högsta betyg, och roligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och leveransen!

Supernöjd

Supernöjd

Peter Sandström

13. Mai 2024

Hej Peter,

Vad kul att höra att du är supernöjd - och tack för högsta betyg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevligt bemötande vid köp i…

Mycket trevligt bemötande vid köp i butik.
Mycket hjälpsam och trevlig leverans.

11. April 2024

Hej Pär,

Tack för ditt fina omdöme och så härligt att höra att ni var nöjda med ert besök hos oss och att leveransen också gick bra!

Superskön soffa och bra Service

Vi köpte soffa Lill och har inte ångrat oss en sekund, bra service i butiken och smidig leverans!

1. August 2023

Hej Emil,

Tack för ditt fina omdöme och högsta betyg! Lill är verkligen en favorit hos oss, kul att ni också gillar den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är så nöjda med hjälpen från Jimmie!

Vi är så nöjda med hjälpen från Jimmie!

19. April 2024

Hej Joacim,

Tack för högsta betyg - vad roligt att ni är nöjda med hjälpen från Jimmie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så himla nöjd med inredningshjälpen…

Så himla nöjd med inredningshjälpen från Jimmy. Tusen tack!

10. April 2024

Hej Elin,

Vad roligt att höra, tack så mycket för ditt fina omdöme och för högsta betyg!

Hej Lena,

Tack för högsta betyg - vi blir så glada att du uppskattar vår service. Vi gör vårt yttersta för att hålla en så hög servicenivå som möjligt och därför är det extra roligt att få dessa fina omdömen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Design och personlig service!

Förutom mycket snygga möbler och inredningsdetaljer, alltid personlig och proffsig service.

4. April 2024

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme - så roligt att höra att du är nöjd med våra möbler och vår service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service i butiken av trevlig o…

Bra service i butiken av trevlig o kunnig personal. Vi gillar utbudet av inredning.

23. Februar 2024

Hej Håkan,

Kul att ni gillar vårt utbud av möbler och vår service! Tack för högsta betyg och fint omdöme

Grymt nöjd med B2B-tjänsten

Vi använde oss av POSH inredningstjänst till vårt kontor. Klockren hjälp från start till leverans. Det bästa med samarbetet har varit fingertoppskänslan för konceptet vi ville få till, de lyckades sätta vårt varumärke genom möblerna på ett grymt sätt.

4. April 2024

Antwort von Posh Living

Tack Rasmus - det ska bli så kul att se resultatet på ert kontor nu när möblerna kommer på plats inom kort!

Bra mottagande o service

Bra mottagande o service. Bra kvalitetsmöbelkollektion

15. März 2024

Hej Ola,

Tack för högsta betyg och ett fint omdöme! Kul att du är nöjd med vår insats och vårt sortiment.

Utmärkt

Mycket nöjda! Jimmie är supertrevlig och fantastiskt duktig. Under hela projektet flöt det på smidigt tack vare Jimmies lyhördhet, han tog snabbt fram flera förslagspaket i linje med våra önskemål och hjälpte till med prismatchning. Jimmie har dessutom upprätthållit smidig kommunikationen från början fram till efter leverans. Toppbetyg!

2. April 2024

Hej Ali,

Tack för dina fina ord! Vi är så glada över att ni är nöjda med vår service och sortiment - kul med toppbetyg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och informativ återkoppling.

Bra och informativ återkoppling.
Tydliga sammanställningar på mailen.
Väldigt serviceminded och kom med bra förslag och matchningar

27. März 2024

Hej Henrik,

Tack för ditt fina omdöme och vad roligt att du är nöjd!

Victor, Posh Living

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr