popup-toms.dk Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

3,9

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

18 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget frustrerende oplevelse med Toms!

Meget frustrerende oplevelse med Toms!

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Toms’ kundeservice.

Det startede med, at min datter ikke fik det korrekte antal chokolader i sin julekalender. Det førte til omkring 25 mails frem og tilbage med kundeservice, før jeg til sidst fik en rabatkode på 45 kr. som kompensation.

Jeg lagde derefter en ordre i januar, hvor jeg købte varer for cirka 400 kr. mere, end rabatkoden dækkede. Kort efter fik jeg en besked fra PostNord om, at pakken var leveret – men der var ingen pakke.

Det førte til endnu en lang mailkorrespondance med Toms, igen omkring 25 mails. Til sidst fik jeg endnu en mine penge retur og jeg måtte selv kontakte dem igen for igen at modtage en rabatkode og måtte endnu en gang selv lægge hele ordren igen.

Den nye ordre lagde jeg den 6/3, og den 10/3 fik jeg en besked fra PostNord om, at pakken var afleveret. Jeg har ikke modtagerflex og havde ikke givet tilladelse til, at pakken måtte stilles, og jeg var ikke hjemme. Da jeg kom hjem cirka to timer senere, var pakken der ikke.

Jeg prøvede først at kontakte PostNord, men deres kundeservice består primært af en chatbot, som ikke kunne hjælpe. Derefter ringede jeg til Toms. Jeg måtte ringe 4-5 gange, før nogen tog telefonen. Medarbejderen var forstående, men jeg fik blot besked på, at jeg igen skulle sende en mail igen igen igen.

På det tidspunkt måtte jeg sige stop. Efter så mange mails og så meget tid brugt på sagen havde jeg simpelthen ikke mere energi til endnu en mailrunde da Toms ikke selv følger op og jeg har selv måtte skrive til dem for at høre hvor er min pakke, hvor er mine penge og hvor er min rabat kode, så jeg valgte i stedet at kontakte min bank for at få betalingen tilbageført.

Det er en meget frustrerende kundeoplevelse fra start til slut, og herhjemme har vi derfor valgt ikke at købe Toms-produkter fremover. Og i sidste ende også en meget stor skuffelse for mine børn og jeg skulle da aldrig have delt noget om at nu var det løst 1. 2. eller 3. gang med dem for nu er skuffelsen bare meget større. En masse tid brugt på intet. Og vi mangler stadig vores vare, penge og chokolader i min datters julekalender. Og intet har de gjordt for at løse det for os.

10. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte igår og fik pakken allerede i…

Bestilte igår og fik pakken allerede i dag. Super fantastisk hurtigt og nemt og så havde de endda puttet en lille lækker gave med i pakken. Så jeg kan varmt anbefale og jeg vil helt sikkert benytte dem igen når jeg vender retur til Danmark næste år igen 😍kæmpe tak Toms og Co 🫶🏼

1. Oktober 2025

Fantastisk virksomhed

Fantastisk virksomhed!

Meget hurtig leveringstid, søde gratis freebies og min pakke pakket godt og smukt ind! vil hvertfald handle herinde igen!

19. Juli 2025

Vil handle der igen
Er super glad for jeg har fundet denne side , så jeg kan købe billig slik .
Alt var som jeg har ønsket , varen kom hurtigt, og det er lækker slik , og et godt udvalg.

3. Juni 2025

Vil handle der igen
Er super glad for jeg har fundet denne side , så jeg kan købe billig slik .

3. Juni 2025

2. sorterings slik - 1. sorterings service

Har nu for 2. gang i 2025 købt 2. sorterings slik fra denne online side. Er ret vild med Toms Karameller, og da prisen på deres 2. sorterings karameller er god, har jeg købt disse.
Service har begge gange været helt i top, hele vejen fra bekræftigelse på ordren var modtaget til vare blev modtaget på min adresse. Alr gik super hurtigt, og en lille bonus er en personlig besked inkl. lidt ekstra snacks i kassen er noget der sikkert koster så lidt, men efterlader så stort et indtryk.
Jeg er ikke færdig med at handle her !

22. Mai 2025

Hold nu op en service

Hold nu op en service. Bestilte i weekenden og fik varerne i dag tirsdag. Endda med to gratis overraskelser. 😍 Det kaldes service.
Ikke sidste gang jeg handler her og priserne er som når butikkerne har tilbud så det er en win win.

12. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kommer igen en anden gang!

Søgte et helt specifikt produkt og skrev via formlen på hjemmesiden. Jeg fik direkte link til produktet - ikke bare ved egen hjemmeside men OGSÅ til et helt andet firma, der solgte det! Bestilte hos dem selv og modtog med min pakke to helt gratis ekstra guldbarrer.. det er altså flot service!!

11. Juni 2024

Tilfreds

Hej jeg har lige for nogen dage siden bestilt 25 stk slik pakker igennem popup-toms og har fået sms/ mail besked om levering inden for nogen dage
Jeg tog os kontskt til firmaet da jeg vil sikre mig der var på lager til mit ønskede bestillingsantal og fik hurtig svar pr mail( de svare kun i hverdage)
Jeg er tilfreds kunde herfra !!

Opdate d 31/01 - 2024

Har modtaget min pakke igennem nærboks pakkeservice med mine vare og extra treats fra popup.toms - mange tak🙏🏻

Alt fint og ok👍🏻👍🏻👍🏻
Ikke sidste gang jeg handler der 👍🏻

27. Januar 2024

Købte Taveners Caremint drops

Købte Taveners Caremint drops, i håbet om at det var de rigtige fra da jeg var barn. Men blev meget skuffet. Ved ellers ikke hvor jeg skal finde dem.
Ellers gik leveringen hurtigt.

5. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr