Popcultgang Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service! Jeg modtog et spil PS2 UP, der desværre var ridset, hvilket var en fejl. De tog det virkelig pænt og refunderet pengene. Heldigvis havde jeg et erstatningsspil af det samme. Det k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt to XBox spil, og det ene var ikke på lager - dog havde de classic versionen af den, og som undskyldning vil de tilbyde at forære mig den i stedet, og så kun betale for det ene spil s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

They have such attention to detail across lots of different genres of pop culture merchandise. My partner and I both found so many things we had forgotten about from our childhoods - lots of thing... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sammlergeschäft
  2. auch in
  3. Computerspieleladen
  4. Geschäft für gebrauchte Spiele
  5. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

DEN FEDESTE BUTIK

De er de sødt mennesker, de ved hvad de laver, så gode til at forklare, sjove, funky, hygge, farverig butik, jeg elsker at kommer der. Hvis man mangler en fed ting, figurer Comic eller bare noget sjovt, så det den butik man skal til✨

16. Oktober 2024

Danish + English review:

Danish + English review:

Hjemmesiden er overskuelig, og kommunikationen er i top. Håndtering af varer, så som kvalitetstjek og pakning før afsendelse er grundig og professionel. Det er tydeligt, at kundeoplevelsen er i fokus. Ved eventuelle variabler, (og det kan der oftere være ved vintage varer) responderer de tidsligt og respektfuldt.

Website is clear and the communication is top-notch. Handling of goods, such as quality checks and packing before shipment is thorough and professional. It is clear that the customer experience is in focus. In the case of any variables (and let´s be real. this can happen more often because of vintage products) they respond in a timely and respectful manner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best retro store in Denmark

Bought from this store many times (physically and digitally) and have had nothing but great experiences. The owners are very friendly, their knowledge of retro toys / games is vast and their stock is always exciting!

9. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk udvalg af retro lejetøj og merch

Jeg har flere gange været inde i deres forretning i Århus. De har et helt fantastisk udvalg af retro lejetøj, spil og merch. Personalet er altid smilende og hjælpsomme. De fandt endda ting frem, som ikke var i butikken men i deres kælderen, som jeg kunne kikke på.
Af det jeg mest er interesseret i, Superstar era Barbie, g1 MLP og andet ''pige'' lejetøj fra 80'-90' virker deres priser meget rimlige.

9. Oktober 2024

Awesome little place

Awesome little place - recently purchased a watch for my collection and price was incredible. Plus these store is almost like a museum in itself and so nostalgic. The owners are adorable and so lovely too so you can’t help but love this business

17. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling for os nørder

Jeg har desværre ikke mulighed for at besøge jeres butik fysisk, men det står på min liste, så super cool i har en webshop! Der er seriøst de fedeste ting!

Mit køb hos jer var :
Fedtmule og søn ( bog fra 90'erne)
I super god stand! Nærmest near mindst
candy candy på VHS( en film serie jeg så som barn)
Jeg fik gratis klistermærker med fra E.T OG - POSH SPICE ( FRA SPICEGIRLS) det var virkelig cool 🥹

Jeg anbefaler jer på det højeste, og køber gerne igen fra jer af, i har en masse unikke ting! ✨️

Mvh.

3. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt et par gange hos dem både…

Jeg har købt et par gange hos dem både online og i butikken.
Alle varer har været iorden, mega god service. Virkelig fed butik, helt sikkert et besøg værd. Kan anbefales til alle. Kommer der helt sikkert selv igen😊

11. Mai 2024

Træd ind i barndommen

Butikken er som at træde ind i din barndom - nostalgien og minderne vælter frem! Venligt personale og du kan kun blive positivt overrasket og

5. August 2024

Altid et besøg værd

Jeg elsker at kigge forbi deres fysiske forretning i Aarhus. De har så mange ting og jeg bliver taget på en nostalgisk tur tilbage til min barndom.
Ejerne er søde og venlige og knokler løs med hjerteblod for at deres forretning er kørende.
Og så er det jo fedt, at de har fået en webshop, så hele landet kan få glæde af butikken

Super hyggelig nørde butik

En af mine yndlings butikker i Aarhus. Det er super hyggeligt at gå der ind og kigge på alle tingene, især hvis man er lidt af en nørd. ejerne er super benelige velvidende.
Webshoppen er også meget nice og flot organiseret.
Bare en ret cool butik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nostalgisk butik, og god stemning

Popcultgang er en af mine yndlingsbutikker, fyldt med nostalgi og godt humør. Jeg har besøgt den fysiske butik mange gange, og er altid blevet mødt med venlighed. Amalie og Mathias er altid skønne at snakke med, og jeg går altid derfra med en god følelse i maven.

Jeg har (indtil videre) kun handlet på webshoppen en gang, og varerne kom hurtigt, pænt pakket ind og jeg fik gratis klistermærker med. Derudover har de altid været gode til at svare, hvis man henvender sig til dem, og jeg har aldrig oplevet andet end god service. Både fysisk og online!

Der er lagt rigtig meget tid og sjæl i deres butik, hvilket tydeligt kan mærkes 💙

5. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet ondt at sige om denne butik!

Intet ondt at sige om denne butik!
Det er lige hvad Århus manglede <3
Om du er collector, nørd eller bare er ude på et lille nostalgisk fix, så er popcult helt klart et besøg værd! Personalet er også altid I tophumør og klar til at hjælpe dig, eller bare til en snak 😎
10/5 herfra

14. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker simpelthen den butik

Jeg elsker simpelthen den butik, jeg har haft mine børn med derinde og de elsker også at være der, at gå på jagt efter retrospil, nye spil, legetøj fra dengang far og mor var børn, det er en sand fornøjelse, og personalet er altid venligt og imødekommende, og hjælper gerne med løsninger på f.eks. Hvordan man får mulighed for at skaffe nye kabler til en brugt maskine osv.. jeg nyder altid at træde ind i denne fede butik 🤩

6. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som at træde ind i 90´-00´erne (og min…

Som at træde ind i 90´-00´erne (og min barndom/ungdom) 🤩
Hvis jeg kunne havde jeg købt hele butikken, men i denne omgang blev det "kun" til et par gameboy spil til min gamle gameboy advance 🎮
Ta´et smut forbi hvis du er i Aarhus, du vil ikke fortryde det! - om det så er for at komme 20-30 år tilbage i tiden 🙌🏻

29. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid glade og modtagelige!

Altid glade og modtagelige, klar til at dele viden og nørde med en hvis man kommer forbi.

Hyggeligt setup hvor man kan få lov til at spille retro spil også, og få så en tår at drikke. Der er også events i ny og næ.
En af mine yndlings butikker at besøge!

13. Dezember 2024

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr