Jeg skulle bruge en ny poolpumpe, og ringede til dem, hvor jeg blev ledt over til den pumpe der passede bedst til vores behov. Jeg var så heldig at jeg boede i samme by som en ansat, så den ansat... Mehr ansehen
Fantastisk, modtog efter 2 dage, fik en ekstra PH minus med. Dejligt når alle andre har udsolgt af Hurtigklor granulat, Klar Pool og PH minus. Stort plus til jer ;) Se anmeldelser på dinoase.dk som e... Mehr ansehen
God ekspedition og hurtig levering. Dog meget dårlig service efterfølgende da man kan ringe 30 gange dagligt i 3 uger før man kan få fat i dem mhp råd og vejledning samt nyt der skal købes så det pa... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Professionel pool-partner med kundeservice i øjenhøjde. Alt i swimmingpools, vildmarksbade og pooltilbehør. Ring, skriv eller kig ind - Her er gode råd gratis!
Fagerholtvej 12, 4050, Skibby, Dänemark
- +45 21220885
- info@pooloasen.dk
- pooloasen.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er ikke sidste gang jeg handler hos…
Det er ikke sidste gang jeg handler hos PoolOasen.dk, det er de rareste og mest hjælpsomme mennesker. De var hurtige og effektive. Super god service:)
ADVARSEL!
Det er så ringe service.
Har et filter som er købt hos pooloasen for ca 5 uger siden. Det har kørt i 3 uger og så revner det. Fair nok det kan ske og jeg tog kontakt da jeg forventede en hurtig ombytning.
Men der tog jeg fejl, de sender reklamationen videre til deres leverandør og så skal vi afvente deres beslutning. Det er nu 5 dage siden, min pool har ikke fået filtreret 20.000 liter vand hvilket kun vil give mig yderligere arbejde.
Det er da en form sag at de bare sender en ny og så ordner de efterfølgende deres udestående med leverandøren. Under alt kritik.

Antwort von PoolOasen.dk
Mega hurtig levering og helt som…
Mega hurtig levering og helt som bestilt.
Eneste grund til 'kun' 4 stjerner er, at det var svært at få gennemført bestillingen. Betalingsmodulet fejlede adskillige gange og jeg måtte skifte browser flere gange for at komme igennem.
Maksimal og god service
Maksimal og god service. Ekstrem venlige og imødekommende. Kan varmt anbefales
God service hurtig ekspedition gode…
God service hurtig ekspedition gode priser og hurtig levering.
Bedste internetbutik
Har aldrig oplevet en internetbutik med så god service, hurtig levering, kyndig rådgivning både via mail og telefon, og ved returnering af et af produkterne, kom penge med det samme retur. Kan varmt anbefale at handler her.
Bestilte 23/6-20 om eftermiddagen og…
Bestilte 23/6-20 om eftermiddagen og hentede min vare 25/6-20 lige over frokost.
Det er dejligt hurtigt. Ros for det.
Sendte varen samme dag
Sendte varen samme dag, modtog dagen efter.
Hvis jeg skal skrive et minus, er det at man sender varen i original emballage, og pakkeshoppen skriver nummer på den. Hvis den skulle returneres, kunne det give problemer.
Men ikke tilfældet her, så fuldt ud tilfreds.
Umulig at få fat i/værste kundeservice
Jeg købte for 6 år siden en pool, og har siden købt alle plejemidler her. Derfor var det heller ikke svært at vælge hvor vores nye pool robot skulle købes. PoolOasen var her man kunne få råd og vejledning altid.
Desværre virker det som om at de siden januar 2020 har valgt en ny forretningsstrategi. Vores ny indkøbte pool robot fra den 30/3-20 gik i stykker d. 1/6-20. Jeg prøvede at ringe og ringe, men nej ingen kontakt. Så skrev jeg en mail til de 2 forskellige mailadresser de oplyser.
De svarede først dagen efter. At jeg skulle sende en ordrekopi. Desværre måtte jeg skrive retur at jeg havde forlagt den. Men kunne oplyse købsdato og at det var den til 2400 kr. som var en nyhed. (så mange kan de nok ikke have nået at sælge på de få måneder). Har intet svar fået på det.
Nu er der gået yderligere en dag hvor jeg venter på svar. Har intet hørt fra dem. Reklamationer er der jo ikke penge i, nu har jeg jo betalt.
Desværre er mit/vores foretrukne pool sted ikke længere et sted jeg kan anbefale at lægge sine penge. Jeg har heldigvis råd til at købe en ny et sted hvor servicen er bedre. Jeg kan jo ikke vente flere uger på at denne sag køre/ hvis den gør det. Det er jo nu den skal bruges og ikke om flere måneder.
Som alm. web butik er de som ok, hvis det bare er til kemikalier osv. da deres ting ankommer.
Svar på pooloasens kommentar:
Kan så yderligere kommentere at jeg IKKE har været i kontakt med jer flere gange. Kun 1 hvor i bad om ordrekopi. Vil også sige at da dette er et produkt i ikke havde sidste år og da der er 2 års garanti på varen så må i kunne være mere fleksible mht. at udbedre produktet.
Jeg kan ud fra jeres svar også læse at i giver corona skylden. Stop nu... vi er andre der også har opture og vi indretter os efter tiderne. Husk på at efter opturen kommer for mange nedturen og den kunne i meget uheldigt havne i med jeres dårlige service.

Manglende service
God ekspedition og hurtig levering.
Dog meget dårlig service efterfølgende da man kan ringe 30 gange dagligt i 3 uger før man kan få fat i dem mhp råd og vejledning samt nyt der skal købes så det passer til vores pool. Jeg har forsøgt at skrive og selvom der står svar indenfor 24timer er det ikke virkeligheden.. rigtig øv når man ikke kan komme videre i flere uger pga manglende vejledning.
Overskueligt og hurtigt levering.
Overskueligt og hurtigt levering.
Handler helt klart hér igen når jeg skal have udbygget mit vildmarksbad 👍
Handel trygt her ...
Min søn var så heldig at få 2 sæt snorkel/svømmefødder i julegave.
PoolOasen tog uden diskussion det ene sæt retur til kreditering.
Handel trygt her.
En anderledes anmeldelse - SUPER kunde service
En anderledes anmeldelse: jeg havde bestilt 20 kg klor til levering direkte til hjemmet. Desværre klokkede GLS i det og leverede det til en forkert husstand (andet navn osv - men det er en anden anmeldelse). Over 2-3 dage forsøgte Pooloasen at hjælpe med levering hvorefter jeg prompte fik mulighed for levering eller pengene retur. Jeg valgte det sidste og dagen efter stod beløbet igen på min konto. Sikke en SUPER service! Det er sgu det der skiller fårene fra bukkene! Commitment til en god oplevelse - også når det er gået galt pga andre.
God købsoplevelse
Jeg kom før til at skrive, at deres priser var uden moms. Det var mig, der var en klovn! 😐 Ikke en finger at sætte på min oplevelse med PoolOasen.dk. Det skulle da lige være den her 👍

Antwort von PoolOasen.dk
Super god behandling og god service
Super god behandling og god service, jeg er meget tilfreds også på besvarelse af div. Spærgsmål thumps up herfra
hurtig levering
Super hurtig, Dag-til-dag levering, til trods for at jeg bestilite i juledagene
Kunde service ????
Kunde service får de ik mange stjerner for
Sendte spørgsmål omkring om 2 pooltyper i juli måned
Har stadig et svar tilgode

Antwort von PoolOasen.dk
Fantastisk service og god overskuelig…
Fantastisk service og god overskuelig bestillings site. Som Poolkøber og indtil nu (snart 2 år) har jeg ikke oplevet andet end upåklagelig service, hurtige reaktionstider og meget professionel håndtering fra Anja af de småting der selvfølger følger med på et pool projekt. Stor anbefaling herfra!
Ekstraordinært
Se anmeldelser på dinoase.dk som er deres gamle hjemmeside - dette er deres nye.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.