Pooldrömmar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmensdetails

1. Poolbauer

Vom Unternehmen geschrieben

Vi på Pooldrömmar tillhandahåller och förmedlar tjänster inom poolbyggnation och är dessutom en materialtillverkare samt leverantör av poolprodukter. Vårt sortiment består av Thermopooler med egenutvecklade poolstommar som är mer välisolerade än traditionella poolstommar. Vi erbjuder dessutom vår nyutvecklade poolstomme i sandwichkonstruktion, ett mer miljövänligt alternativ med samma kvalitet och dessutom till ett bättre pris. Med möjlighet till totalentreprenad kan vi hjälpa dig genom alla stegen – från pooldröm till badklar pool, med installation på endast en dag.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter att vi har varit i kontakt med…

Efter att vi har varit i kontakt med flera leverantörer av pooler så föll valet väldigt enkelt på Pooldrömmar. De kunde tillmötesgå alla krav vi hade med en totalentreprenad vilket var vår högsta önskan. Allt har gått så väldigt smidigt, från första kontakt till slutförande av entreprenaden. Framför allt så har de en personal som vi verkligen gillade, de kom med nya ideér under byggnationen och sånt uppskattar vi. Vi kan verkligen rekommendera Pooldrömmar. Hälsningar Fam. Graflind i Grisslehamn

4. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Pooldrömmar - lev maj 2024

Vi kikade bland massa olika Poolföretag…
men efter olika offerter och jämförelser så valde vi Pooldrömmar. Vi är super nöjda ända från hjälpen med beställning, besök på fabriken på Väddö (Roslagen) och alla olika frågor vi hade om tillbehör, pumpar och utrustning. Otroligt kunniga och support över mejl eller per telefon är klockren med såväl företaget som de som är på plats vid installationen. Nu är poolen på plats tillika med beställt pooltak.
Vi kan starkt rekommendera Pooldrömmar som pool leverantör. Betyg 10/10
Tack ännu en gång för en bra leverans!

2. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt rekommendera Pooldrömmar!

För två år sedan köpte vi en 4x8m Termosandwich pool från Pooldrömmar och fick den installerad på en och samma dag. Vi har varit fantastiskt nöjda med både produkten och det serviceinriktade bemötandet från alla vi varit i kontakt med hos Pooldrömmar.

Poolen har gett oss så mycket glädje och varit en underbar investering för vårt hem. Pooldrömmars personal var professionella, effektiva och mycket vänliga under hela installationsprocessen, vilket gjorde hela upplevelsen problemfri och trevlig.

Inför den här säsongen bestämde vi oss för att komplettera vår installation med ett Leia pooltak från Gullberg & Jansson. Pooldrömmar skötte installationen och vi är mer än nöjda med resultatet! Pooltaket har förbättrat användningen av vår pool avsevärt, och vi uppskattar verkligen den extra trygghet och bekvämlighet det ger.
Vi kan varmt rekommendera Pooldrömmar till alla som funderar på att installera en pool. Deras produkter är av hög kvalitet och deras kundservice är enastående. Tack Pooldrömmar för att ni har hjälpt oss förverkliga våra pooldrömmar!

Hälsningar,
Nicolas&Maria

9. Juli 2024

Supernöjda!

Sjukt snabba med att boka första träffen, installera och få igång poolen. Väldigt tillmötesgående och har varit superhjälpsamma med mina frågor efteråt. Skulle jag skaffa pool igen skulle jag höra av mig till Pooldrömmar igen!

30. Juni 2024

Vilket underbart gäng!

Vilket underbart gäng! Jaag beställde pool, dom var på plats och planerade och jag beställde även schaktning av företaget. Allt flöt på utan problem och det blev jättesnyggt. Och framförallt, det offererade priset höll hela vägen utan merkostnader.
Jag kan utan tvivel rekommendera detta företag omman letar pool och grävning / Lasse W

25. Januar 2024

Snabba och professionella

Snabba och professionella. Allt flöt på från beställning till leverans. Har alltid varit supertrevliga och snabba i all kontakt både före, under och efter vårt poolbygge. Rekommenderar pooldrömmar varmt, till alla som funderar på att bygga pool!

15. Mai 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr