Pokemeister Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De duurdere Rare kaarten zijn 3 tot 4 keer duurder dan de marktprijs. Iedereen mag vragen wat hij wil maar dit is wel echt buitensporig. Zeker omdat er veel jonge verzamelaars zijn. Jammer dat daar mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na de 1e hele positieve ervaring, vandaag de 2e en 3e bestelling op de deurmat gevallen. Deze hadden ze handig duurzaam bij elkaar gevoegd. Verzendkosten van de ene bestelling ook netjes teruggekr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je de wens hebt om twee losstaande verzamelingen compleet te maken, en daarvoor bijna 60 kaarten bestelt, dan verwacht je toch bijna dat er iets mis zal gaan.... maar nee! De hele bestelling kwam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een bestelling geplaatst met ietwat duurdere kaarten en voornamelijk goedkope kaarten. Helaas ontbrak er 1 goedkope kaart. Ze hebben mij meteen de 1 euro 50 cent teruggegeven en een net m... Mehr ansehen

1. Sammelkartengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Met de ALLERgrootste voorraad losse Pokemon kaarten van Nederland zijn wij specialist in losse Pokemon kaarten. Heel normale, maar ook heel speciale! Alle losse Pokemon kaarten heb je na bestelling super snel in huis zodat je ze snel kunt toevoegen aan je Pokemon collectie. Wij zijn Pokemeister: specialist in losse Pokemonkaarten

Hervorragend

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Eerste bestelling bij Pokemeister

Eerste bestelling hier. Heb 12 losse kaarten besteld. Ze zijn allemaal in perfecte staat geleverd binnen de vermelde levertermijn.

Dikke aanrader!

5. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Pokemeister

Super bedankt voor je mooie review Dominique!

Near mint

Snelle verzending, alle belangrijke kaarten gesleev'd. Sommigen zeuren over de prijs, maar dat is wat je betaald voor gemak, laten we even heel eerlijk zijn. Als men naar individuele kaarten zoekt op andere sites zit je met een stuk meer verzendkosten. Het is maar wat je wilt. Alle kaarten zijn near-mint.

11. August 2023

Antwort von Pokemeister

Dank voor je mooie review Elitsoer!

Prima levering

Netjes op tijd geleverd

30. Mai 2023

Antwort von Pokemeister

Dankjewel voor je mooie review Sven!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede levering geen beschadigde kaarten…

Goede levering geen beschadigde kaarten en niet fake dus alles oke

29. Mai 2023

Antwort von Pokemeister

Hoi Pieter, heel erg bedankt voor je review. Al onze kaarten zijn idd authentiek en altijd in perfecte staat (met uitzondering van wat oudjes, maar dan staat dat ALTIJD op de website vermeld).

Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je kaarten!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet als je waarde voor je geld wil

Gewoon misbruik maken van onwetende slachtoffers (klanten) Belachelijke prijzen. Als je genaaid wilt worden vooral hier bestellen i.p.v. cardmarket of marktplaats. Sommige kaarten zijn gewoon 4 Keer zo duur als de echte waarde.

1. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Pokemeister

Oei Ben, dat zijn heftige bewoordingen. Die best een beetje pijn doen. Voor onze klanten gaan we namelijk heel erg ver. Wij stoppen niet bij een glimlach. En we zijn ook zeker geen marktplaats waar je moet afwachten wat je ontvangt en in welke staat dat wat je ontvangt is.

Wij staan voor betrouwbaarheid, snelheid, kwaliteit en 100% tevredenheid. Zonder voorbehoud.

En mocht je niet tevreden zijn met je Pokemeister-bestelling (om watvoor reden dan ook): laat het weten en stuur je bestelling binnen 14 dagen naar ons terug.

No questions asked. We fixen het gewoon.

Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed

Het zijn erg mooie pokemonkaarten ,maar ze ze waren wel duur. Verder werd alles optijd bezorgd en waren de kaarten niet nep

18. Mai 2023

Antwort von Pokemeister

Fijn om te horen Milo! Dank voor je review! Vanzelfsprekend alleen echte kaarten in perfecte kwaliteit.
Daarnaast staan wij voor betrouwbaarheid, snelheid, kwaliteit en 100% tevredenheid. Heel veel -eid/-eit dus :)

We verzenden snel, volgens afspraak. En als er iets onverhoopts niet helemaal naar wens is lossen we dat altijd zo goed mogelijk op. Waar andere bedrijven alles doen voor een glimlach gaan wij nog een stapje verder ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

veel losse kaarten en goede service

Pokemeister heeft veel losse kaarten en goede service. Als er één niet op voorraad is, krijg je een mail en zorgen ze dat hij zo snel mogelijk opgestuurd wordt. Top!

16. Mai 2023

Antwort von Pokemeister

Hoi Esther, dankjewel voor je mooie review!

Alle kaarten op de website zijn daadwerkelijk op voorraad. Maar heel, heel soms gaat er iets mis en blijkt een kaart toch niet op de plaats te liggen waar hij zou moeten liggen. Dat gebeurde helaas bij jouw bestelling.

Dan doen we uiteraard ons best om het zo goed mogelijk te fixen :)

Super fijn dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dank voor je geduld daarbij!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr