poezenparadijs.nl Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijne webshop. Verkopen alleen goede voeding en denken mee. Levering razendsnel en altijd wat lekkers bij gevoegd. Ook de krabmeubels bestellen wij daar. Wij zijn reuze tevreden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een proefpakket bij Poezenparadijs besteld en mijn kat vindt tot nu toe echt alles helemaal geweldig! 😻 Hij helpt me zelfs met uitpakken en staat ondertussen al vol ongeduld te wachten voor d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bedrijf! Krabmeubel zat keurig verpakt, netjes op tijd geleverd. Proefpakketje met gevriesdroogde snacks die mijn kat en zijn 3 honden vriendjes zo verschrikkelijk lekker vonden!! Aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu al meerdere malen besteld bij poezenparadijs. Ze hebben voldoende keuze in voeding en advies genoeg ska je ergens naar op zoek bent. Pepper vind de gevriesdroogde snoepjes erg lekker. Snelle leve... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Poezenparadijs. De webshop voor uw kat met gezond kattenvoer, keramische drinkfontein en slow-feeders, kattenspeeltjes, krabmeubels en nog veel meer designer producten van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn altijd bereikbaar om advies te geven of uw vragen te beantwoorden. Al onze producten laten wij testen door onze eigen katten. Zo zijn wij en onze katten ervaringsdeskundige over de producten die wij verkopen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

77 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfect

Bestel sinds kort mijn kattenbrokken hier en eindelijk komen ze gezonder in hun vacht en komen ze een beetje aan echt perfect. Zeker het geld waard! Ook krijg je altijd een kleinigheidje erbij opgestuurd 🤩

8. August 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor je uitgebreide review Melissa. Fijn om te lezen dat de katten gezonden in hun vacht komen te zitten.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, altijd correct.
Alleen de vervoerder is erg traag, in dit geval dpd

7. August 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw eerlijke review Conny en dat u ons niet afrekent dat DPD traag heeft geleverd. Hopelijk wordt het in de toekomst sneller geleverd.

Poezenparadijs echt een paradijs

Snelle levering en altijd netjes.

3. August 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie review Denice. Fijn dat Pepper dol is op de gevriesdroogde snacks

Inhoud met zorg verpakt

Inhoud met zorg verpakt, zelfs nog extra proefbrokjes toegevoegd.
Erg veel keus op de webshop met verantwoord voer. Goede uitleg. Hier ga ik zeker meer bestellen.

21. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review. Wordt zeer gewaardeerd

Tevreden kat

Lekkere en snelle levering. Mijn kat blij, ik blij

21. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie review en fijn dat jullie blij zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie producten vooral met n diabetes…

Mooie producten vooral met n diabetes katje want ze mag de gevriesdroogde snackjes veilig eten

18. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat jullie een gezonde snack hebben gevonden voor jullie diabetes kat.

Top!

5 sterren voor de zorgvuldigheid waarmee deze bestelling is ingepakt! Duidelijke instructies en extra snoepjes!

16. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw review Juul. Fijn om te lezen dat uw bestelling goed is ingepakt en de instructies duidelijk waren. Hopelijk vielen de extra snoepjes in de smaak.

Heel goede service!

Fijne service!

Verschillende bestellingen al geplaatst. Bij 1 bestelling was er iets foutgegaan en miste ik een product. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan met uitleg en het werd opgelost. Contact via social media is ook mogelijk en is ook mens-mens contact, vriendelijk sociaal en zeker niet afstandelijk of dat je denkt: die eigenaar heeft er geen zin in.

Aanrader om je kattenspullen te kopen!

16. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review Mia. Goed om te lezen dat onze persoonlijke klantenservice gewaardeerd wordt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en goed product!

13. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw review Loes. Fijn dat de levering snel is gegaan en het product naar wens is.

Wauw!🌟

Wauw!! Wat een geweldige service!!

Ik wou dat iedere webwinkel zo correct was.
🌟Goed verpakte goederen op tijd geleverd.
🌟Transparante communicatie met afzender, indien er onduidelijkheden zijn.
🌟Aangename, online webshop.

Wij zijn fan!🐱🐱

8. Juli 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie review Sofie en fijn om te lezen dat jullie fan zijn geworden!

Mooie webshop

Mooie webshop, goede producten met duidelijke omschrijvingen, snelle levering en de katjes worden altijd blij van het cadeautje wat er altijd bij zit.

22. Juni 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie review Laurette!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beide kattenneten het graag.

Beide katten eten het graag.

26. Juni 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw review Marian en fijn om te lezen dat de katten het voer graag eten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele mooie en gezonde producten

Hele mooie en gezonde producten, snelle levering en een gratis sample! Aanrader!!

6. Juni 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw review Nicole en dat u ons aanbeveelt.

Professioneel en dierenvrienden

Als er een foutje in je bestelling is lossen ze het heel professioneel en direct op.
Zo miste ik bijvoorbeeld een artikel, en nadat ik dit aangegeven had deden ze het direct op de post en had ik het de volgende dag al binnen.
Ook al ben ik al ruim een jaar klant en toen mijn katten jarig waren hebben ze gratis speeltjes gekregen om het te vieren.
Kortom, super professioneel en echt dieren mensen!

5. Juni 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie review Natalie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd tevreden over de goede service

Altijd snelle bezorging, duidelijke communicatie en netjes verpakt. Leuk dat je er altijd een klein cadeautje bij krijgt!
Staan ook open voor vragen en opmerkingen. En er is echt nagedacht over de beste kwaliteit voor de dieren. Mijn katten zijn gek van de gevriesdroogde snacks. Er is er geen één die ze niet lekker vinden, dus wij blijven hier bestellen!

2. Juni 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review Kimberly. Fijn om te lezen dat ons aanbod naar wens is en u ziet dat wij echt nadenken over ons aanbod.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed voer voor een mooie prijs

Goed voer voor een mooie prijs. Altijd snelle verzending en goed verpakt. En vraag me altijd af wat de postbode denkt als ie de afzender ziet, daar zie ik de humor wel van in.

21. Mai 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw mooie review en goed om te horen. Wat betreft de postbode zal dat wel wennen.

De brokjes waren uitverkocht

De brokjes waren uitverkocht. De dag erna waren ze er al en kon ik gelijk bestellen. Goede prijs
We kregen ook nog wat lekkers voor de katten erbij.
Super snel bezorgd.
Ga volgende keer maar weer eens kijken

22. Mai 2026

Antwort von poezenparadijs.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr