Plazatalk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via STAP-Budget heb ik ca. 1,5 maanden geleden het programma van Plazatalk.nl gevolgd. Dit is echt een geweldige en complete cursus die je nodig hebt als je een e-commerce business wilt starten, met... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hartstikke informatieve en interactieve cursus, een aanrader voor beginners maar ook voor mensen die al bezig zijn met het verkopen op bijv. Bol of Amazon! Ik verkoop al sinds 2009 eigen branded goods... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Unternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Plazatalk helpt je middels e-learning hoe je kunt starten of groeien op bol.com en/of Amazon. Ervaring is geen must. We gaan samen stap voor stap naar succes! Probeer Plazatalk nu gratis en ervaar of dit het plan is wat bij jou past. Even sparren? Plan...

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Amazon cursus gekocht bij Plazatalk

Amazon cursus gekocht bij Plazatalkop 26 september. Alleen ik heb in mijn account nog geen toegang.

Ik heb tussen 26 sept - 17 oktober 5 mails gestuurd. Telefoon (030 nr) doet het niet, geen chat functie. Dus mail is de enige contactoptie.

Ik geloof dat ze prima content maken, alleen beetje basic klantenservice mag toch?

17. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aanrader als je wilt starten maar niet weet waar te beginnen

Het is een goede trainings dag met veel aandacht voor starters. Veel waardevolle informatie en een goede manier van uitleg. Alleen klinkt het allemaal vaak wel te makkelijk en twijfel ik of het in de praktijk daadwerkelijk zo gemakkelijk gaat. Desalniettemin een dikke plus voor de training!! als je wilt starten is het zeker een aanrader! Iedereen veel succes gewenst met zijn of haar onderneming!

Heel blij mee!

Ben blij met de e-commerce cursus van TalentFirst. Ze leggen alles in duidelijke stappen en eenvoudige taal uit, waardoor je al heel praktisch over je eigen ideeën en plannen na kunt gaan denken. Heel nuttig!

Plazatalk E-commerce curusus

Uitstekende opleiding als je een vliegende start in de e-commerce wilt gaan maken. Ik heb hier al veel geleerd. Alle belangrijke kennis over verkopen op Bol.com en Amazon komen aan bod. Deze cursus raad ik ieder aan die een succesvolle e-commerce onderneming wilt gaan starten!

E-commerce

Leuke, goed uitgelegde cursus. Hoewel ik een uurtje afwezig ben geweest, was het E-commerce Kickstart Event zeer leerzaam! Fijn te zien dat de zaken uit de cursus zo naar voren komen. TOP!

Bijzonder inspirerend en praktijkgericht

Bas, Marciano & Ralph zijn echt bijzonder inspirerend en delen zoveel waardevolle informatie. Ze behandelen echt de praktijk, dus het is ook onwijs leuk om te luisteren van begin tot eind. Na een event zit ik altijd weer vol ideeën en energie om weer door te gaan!
En als laatste zijn ze ook altijd ontzettend behulpzaam en reageren ze altijd heel snel op mijn vragen zowel in the Community als via mail! Ik ben groot fan :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Als starter in deze E-commerce wereld

Als starter in deze E-commerce wereld, heb ik de cursus E-Commerce Marketplace Mastery als zeer informatief ervaren. Er wordt voldoende informatie en toolings gegeven om gelijk van start te gaan, mocht je dat willen.
Voor mij was het belangrijk om inzicht te krijgen in de basis. Dit is gelukt! Goede tips en nieuwe inzichten mogen verkrijgen.

leerzaam

Hele lieve en slimme mensen die je goed uitleggen en zorgen dat je goed op schema loopt met de courses en dat je het begrijpt. De laatste groepsmeeting is en gezellig maar ook leerzaam.

Slimme en aardige mensen

Ik vind het een supergoede organisatie die je heel goed alles netjes uitlegt waar je veel van leert. Daarnaast zijn ze altijd op tijd met de events en de meetings. Perfect om te leren hoe je dingen moet verkopen.

Zeer leerzame ecommerce cursus

Zeer leerzame cursus alles wordt besproken. Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat je een coach krijgt. En een community waar je vragen kan stellen. want soms loop je vast met dingen waar andere al doorheen zijn geweest en jou kunnen helpen.

Een hele leerzame Cursus

Een hele leerzame Cursus. Met veel en duidelijke uit leg met wat en hoe je dingen moet gaan pakken. Ze hebben veel leerzame video's en voorbeelden. de kickstart evenement is ook super interessant daar gaan ze dieper in op sommige onderdelen die in de cursus langs komen. De organisatie heeft ook een breed Netwerk met mensen die jouw kunnen helpen. Wat ook een voor deel is van deze organisatie ze zijn heel meedenkend zo hebben ze voor ons de eind datum waar wij 80procent van de cursus moeten hebben afgerond verzet in verband met vakantie. dit is echt top je leert zo veel. gr Joppe

toppie

toppers, in het e-commerce wordt alles goed uitgelegd, veel tips and tricks die je niet makkelijk te weten komt. Top, maar is alles rozegeur en maneschijn? Ik heb wel puntje an kritiek. Ik wilde graag telefonisch contact met aantal niet cursus inhoudelijke vragen, paar gebeld en is mij steeds beloofd dat ik terug gebeld zou worden. Tot 5x toe, en was ik behoorlijk geïrriteerd. Vele malen later krijg ik een mail van de klantenservice dat er geen telefonische ondersteuning was en per mail moest. Had dat niet even eerder gecommuniceerd kunnen worden, had veel irritatie gescheeld, verbeter puntje.

Jan Otto Lege

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr