PLAYMOBIL Bewertungen 24

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eind december een bestelling gedaan voor de verjaardag van mijn dochtertje bij de officiële Playmobil webshop, dan denk je dat zit wel goed. Al snel het bericht dat het pakket was verzonden en via... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

When things go well, all is well. We see the true character of a person (or in this case, company) when things don't go smooth. For Christmas I bought some Playmobil sets for my kids. It seems... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nadat ik per ongeluk teveel besteld had (en betaald) heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. (helaas kun je ze niet bellen) en een bericht achtergelaten. Helaas kreeg ik geen reactie op... Mehr ansehen

1. Spielwarengeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Spielefachgeschäft
  4. Gaming-Service
  5. Spielwaren- und Spielehersteller
  6. Computerspieleladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Welkom op de PLAYMOBIL®-website. Ontdek alle producten, aanvullings en uitbreidingssets, leuke speelwerelden en info rond het bedrijf en Funparks.

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling niet ontvangen, geen contact met dit bedrijf te krijgen.

Al snel het bericht dat het pakket was verzonden en via UPS zou worden bezorgd. Na een aantal dagen een bericht vanuit UPS dat de bestelling uit de bezorging was genomen omdat het pakket dusdanig beschadigd was dat de restanten en de doos waren weggegooid. De afzender zou op de hoogte worden gebracht. Dan denk je nog steeds, een groot professioneel bedrijf als Playmobil zal wel snel een bericht sturen dat er een nieuw pakket onderweg is. Maar niets van dat alles. Geen enkel bericht. Daarom zelf maar contact gezocht via het contactformulier op de website. Resultaat: geen enkele reactie. Dan maar rechtstreeks mailen naar het e-mailadres uit de bestelling. Resultaat: geen enkele reactie.
Inmiddels komt de verjaardag van mijn dochter snel dichterbij, ben ik mijn geld kwijt, hoor ik niets van Playmobil en heb ik ook geen bestelling ontvangen.
Ik ben dus heel benieuwd of ik ooit nog mijn bestelde pakket ga ontvangen of dat ik mijn geld een keer terug ga zien. Voor mij in elk geval nooit meer een bestelling via dit bedrijf. In het vervolg weer gewoon bestellen via Bol.com met wel een perfect functionerende klantenservice.

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TRAP NIET IN OP ACTIES!!!

TRAP NIET IN OP ACTIES!!!
De acties zijn op de eerste adviesprijs van de leverancier en dat is vaak niet de huidige marktprijs. Ik ben erin getrapt met black friday en wat bij hen 30% moest zijn was de gewone verkoopprijs bij andere aanbieders van het HELE JAAR. Ik heb de producten nogmaals bij bol besteld, dat was namelijk 20,- goedkoper dan de kortingsprijs bij playmobil zelf. Je zou verwachten dat de leverancier zelf betere prijzen heeft maar niet dus.
SLECHTE KLANTENSERVICE
Ik heb direct een mail gestuurd naar de klantenservice dat ze het niet moesten versturen want dat was na 3 dagen nog niet gebeurd. Toen kreeg ik een reactie dat ik het (op eigen kosten!) dan maar terug moest sturen. Het pakket was toen nog steeds niet verstuurd. Volgende dag werd het dan ineens wel verstuurd terwijl ik het netjes op tijd had geannuleerd EN dat ook gelezen werd.
Het is te belachelijk voor woorden.

24. November 2025

Bestelling kwam zwaarbeschadigd aan

Bestelling kwam zwaarbeschadigd aan. De omdoos was helemaal omwikkeld met tape (opnieuw dichtgeplakt?) en vol scheuren. Bijna alle Playmobil dozen hadden schade, waarvan 4 dozen zware schade. De dozen waren gescheurd en de Playmobil hing er half uit. Op 28 juli per mail foto's verstuurd en informatie gestuurd, en om een oplossing of retourmogelijkheid gevraagd. Tot vandaag (08-08-2025) nog steeds geen reactie gehad. Telefonisch zijn ze ook onbereikbaar. Echt schandalige gang van zaken.

25. Juli 2025

Waardeloos klantenservice

Had ik deze reviews maar eerder gelezen.
Twee artikelen besteld maar voor verkeerde huis, dus past niet. Meerdere emails gestuurd, wil gewoon de juiste artikelen, deze kosten ook meer en wil dit bedrag ook bijbetalen zodat het huis compleet is.
Maar helaas geen reacties, geen telefoon nummer.
Jammer van zo'n groot bedrijf.
Ik ga het hoger op zoeken.
Update: zeer snel na deze review een email gehad dat hun antwoord waarschijnlijk in mn spam zit (kijk daar iedere dag, maar goed), als ik alles terugstuur en ze hebben het ontvangen ze de terugbetaling zullen starten.
Alles aangetekend teruggestuurd - niets gehoord. Vorige week een email gestuurd met hoe het zit met terugbetaling, geen reactie.
Gisteren dus weer gemaild met copie verzend/aflever bewijs,en dat als ik binnen 48 uur het geld niet op mijn bank heb staan ik alles aan mijn advocaat over draag (is vriend van mij). Er zijn nog 7 uur over voordat ik dit ga doen....
Zij hebben genoeg kansen gehad lijkt mij.
Nieuwe update: geld is niet overgemaakt. Alle correspondentie is nu overhandigd aan advocaat, tevens morgen aangifte doen van diefstal, hun hebben immers de retour playmobil en mijn geld.

28. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen contact mogelijk na ontvangst van…

Geen contact mogelijk na ontvangst van kapotte bestelling. Geen reactie op mail. Via website klacht indienen werkt niet omdat het nummer niet herkend wordt.
Heel erg jammer, had meer verwacht van dit merk.

29. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb meermaals geprobeerd om in contact te komen helaas geen resultaat of respons

Ik heb 7 April gebruik gemaakt van het herroepings recht, en het Artikel met het formulier teruggestuurd met Post NL. Via track en trace pakket gevolgd en is Dinsdag 8 April bezorgd.

Verder geen reaktie's op Email of contactformulier. Zo ook niet een telefoonnummer wel een nummer gevonden op internet gouden gids [ 020 4401046] al dagen lang het zelfde riedeltje wat afgedraaid wordt!

[ het riedeltje-fragment tekstueel --
Gezien het groot aantal oproepen kunnen wij u niet doorverbinden met één van onze medewerkers gelieve ons later terug te contacteren.]

Volgens mijn onderzoek is men verplicht een Email adres te hebben en zo ook een werkend telefoon nummer.

Heb adres gebruikt wat op het herroepingsformulier staat zie hieronder,

Indien u wenst af te zien van de verkoop, gelieve dit volledig ingevulde formulier tesamen met de producten, te retourneren (**) naar:
Playmobil Northern Europe Consumentenafdeling
Hogehilweg 18. 1101 CD Amsterdam
Nederland!
Hier heb ik het naar toegestuurd en daar is het ook ontvangen.
Ter info betekenis (**) betekent verzendkosten voor eigen rekening.

U bereikbaarheid laat veel te wensen over vindt het een slechte zaak Playmobil !
Zet u zaakjes eerst goed op orde en zorg voor contact met u klanten en als laatste wil ik van u bedrijf mijn aankoop bedrag de somma € 209,-- terug!
En spoedig een reaktie.
Groet zeer boze klant Joop

8. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service reageert pas na deze review?

Ergens bij een (web)winkel Playmobil gekocht. Op tijd ontvangen en met kerst bij de boom voor de kleine. Blijkt dus met kerst tijdens het bouwen een aantal kleine onderdelen te missen (compleet zakje misschien?). Klachtenformulier op de website ingevuld inclusief nummers van alle ontbrekende onderdelen. Ontvangstbevestiging ontvangen en verder nooit meer iets van gehoord. Ook niet na een opvolgende mail om verzoek contact hierover niet. Verkoper krijgt ook geen contact met Playmobil. Geen telefoonnummer te vinden. Kortom: SLECHT!

UPDATE 11-02-25 ; Binnen 24 uur na deze review wel een respons. Toeval? Vandaag ontbrekende stukjes ontvangen.

27. Dezember 2024

Awful service

My order has never arrived, and customer service have already ignored 15 consecutive messages. They show no interesting whatsoever in replying.

Horrible

2. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf en klantenservice onbereikbaar

Playmobil besteld en voor veel geld weer geretourneerd. Dit heb ik via het herroepings formulier gedaan ergens te vinden in de FAQ en het adres gebruikt wat op dat formulier stond om het via dhl te retourneren. Wat blijkt? Adres klopt niet. Dus dhl het naar een servicepunt in Amsterdam gebracht. Ik gelijk contact met hen via contact formulier en mail gezocht, meerdere keren. Geen enkele reactie. Inmiddels is pakket weer naar mij retour gestuurd door de dhl 16 nov maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Volgens dhl waarschijnlijk kwijt geraakt. Weer contact met playmobil gezocht via mail en contact formulier maar nog geen reactie. Telefoon nummer wat ik via internet ergens heb opgezocht altijd zelfde antwoordapparaat dat de klantenservice te druk is om op te nemen…. Wat slecht van zo’n bedrijf. Ik koop er nooit meer. Ben zo mijn geld en producten ( meer dan €100 retour gestuurd!) kwijt. Dus koop er nooit!

24. Dezember 2024

Klantenservice is drama!

Verjaardags cadeautje besteld voor een vriendje. Deze was geleverd door UPS. Het pakket is in de tuin gezet zonder verdere melding. Resultaat: een nat geregende doos. Dit is erg zonde en geeft niet leuk.
Klantenservice van playmobil is niet goed bereikbaar. Of geven een random antwoord op je mail.
Uiteindelijk is er nu 1.5 week geleden een terugbetaling gestart.... geld is nog steeds niet ontvangen. Zeer frustrerend!

27. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klacht levering - geen enkele reactie

Je denkt een groot bekend bedrijf, dat moet wel goed zitten. Eerste bestellingen ook zonder problemen ontvangen. Nu een levering op 4 december ontvangen met schade en missend artikel. Lijkt alsof de doos open is geweest bij ups en opnieuw dichtgeplakt. Direct mail gestuurd omdat ze geen telefoonnummer op de website vermeld hebben staan. Gisteren inmiddels 3e bericht verstuurd. Geen enkele reactie. Zelfs niet we hebben uw mail ontvangen of het is druk. Gewoon helemaal niks. Ik vrees dat ik naar mijn artikel en/of geld kan fluiten.

Update 02-01-2025: maand verder nog steeds geen enkele reactie.

Update 13-02-2025
Uiteindelijk een reactie gehad. Daarna nog een aantal mails heen en weer (met vertraging) en vandaag eindelijk de missende spullen ontvangen.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede klantenservice

Ik heb laatst een formulier ingevuld over missende onderdelen, en kreeg vrij direct antwoord. De onderdelen werden keurig opgestuurd en ik was enorm tevreden over de klantenservice.

5. Juni 2024

Klantenservice is een RAMP

Grote (dure) bestelling gedaan op 2/11, ruim op tijd voor pakjesavond. Vandaag, 27/11 nog steeds niks ontvangen. Track & trace geeft aan dat het pakket al sinds 5/11 “vermist” is; het is aangemeld bij UPS maar daarna geen beweging meer geweest. Dit is een probleem dat de verkoper (Playmobil) op zou moeten lossen. Contact met hun zogenoemde “klantenservice” is een ramp. Vul je netjes een contactformulier in? Daar wordt niet eens op gereageerd… Stuur je netjes een mail? Zelfde verhaal. Als klant word je gewoon genegeerd. Kortom, een hoop geld kwijt en geen cadeautjes voor pakjesavond. Dit soort dingen kunnen uiteraard gebeuren, maar bij normale bedrijven wordt dit netjes opgelost; Geld terug of een nieuwe verzending. Maar hier kan je dus fluiten naar je geld en ben je als klant dus niks waard. Werkelijk onbeschoft!!

27. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Negeren je gewoon!

Negeren je gewoon!, ook al koop je iets duurs en zoek je nog iets omdat je het niet verder kan bouwen. (Kind verdrietig). Meerdere keren een mail gestuurd 1x op gereageerd om m’n gegevens te sturen gedaan en geen reactie!

Heel slecht!!!!!

2. Oktober 2024

Missend onderdeel

Keurig klachten formulier ingevuld voor een missend onderdeel.. wordt helaas niet op gereageerd.. Ook nadien er nog een mail gestuurd hierover, krijg ik wederom geen reactie. Erg jammer, ik weet nu helaas niet hoe ik aan dit onderdeel kom...

22. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

onmogelijk om goederen te retourneren

onmogelijk om goederen te retourneren. onbegrijpelijk voor een webshop. een week vooraleer je antwoord krijgt per email, je moet zelf een retour regelen en dan krijg je een adres waar afleveren niet mogelijk is. DHL ging al 3 x langs en heeft nadien het pakket terug aan mij bezorgd. retours worden je dus onmogelijk gemaakt

8. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr