Even binnengelopen om een hapje te eten. Via qr code was dit snel geregeld. Vriendelijke dame kwam ons eten en drankjes brengen en had ook nog oog voor onze viervoeter, die mee was. Kortom: gezellige... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben met een vriendin naar Playdôme gegaan, daar hebben wij Pixel Play gespeeld, wat gegeten en daarna nog gaan shuffleboarden. Ontzettend leuke ervaring en heerlijk gegeten. Ik kom zeker nog ee... Mehr ansehen
Hier regelmatig met vrienden gekart, maar helaas de laatste keer schandalig behandeld. 2 uur moeten wachten voor 2 sessies, terwijl er verder niemand was! En de 2e sessie heeft de halve tijd st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center gevestigd op West-R en opende op 15 augustus 2021 haar deuren. Je vindt hier meerdere binnen- en buitenactiviteiten en horeca op één locatie. Alles is volledig Alpijns georiënteerd en zorgt voor een unieke sfeer tijdens jouw uitje. De plek voor een compleet dagje weg met vrienden, familie of collega’s.
De Stok, 4703 SZ, Roosendaal , Niederlande
- 0165-570777
- info@playdome.nl
- playdome.nl
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na. Beloven veel doen dit vervolgens niet.

Antwort von Playdôme Roosendaal
Met ons personeel een hele leuke avond…
Met ons personeel een hele leuke avond gehad. Eerst een geslaagde borrel, gevolgd door een heerlijk diner en daarna gekart. Was een fantastiche avond

Respectloos en weggegooid geld
Dit was voor ons gezin een 1x en echt NOOIT meer ervaring!
Om 16.35 uur gereserveerd, de kinderen hadden er mega veel zin in. Om 17.00 uur nog niet aan de beurt en dan nog te horen krijgen dat de kinderen niet met ons mee mogen rijden.. dit is weken terug al gereserveerd nadat we telefonisch contact hadden opgenomen. Omdat alle kinderen boven de 1.40m waren mochten ze met ons in de volwassen sessie mee rijden. Achteraf bleek dit dus niet. We konden dus kiezen of de kinderen moesten alleen in de kindersessies of wij moesten mee rijden in de kindersessie. Uiteindelijk maar voor de laatste optie gekozen.. maar dan werd onze reservering wel naar 18.12 uur verplaatst! Dit werd dus al een uur later, we hebben toen nog wat drankjes gedaan in de horeca.. na de eerste sessie met de kinderen toch maar gevraagd of we als volwassene de tweede sessie apart van de kinderen mochten rijden, dit omdat je in de kindersessie als volwassen iemand de heuvel niet op komt ivm de aangepaste snelheid. Na de tweede sessie wilde we dan alsnog wel gaan eten omdat we anders in tijdnood kwamen met het weg brengen van de kinderen. Toen werd ons verteld dat we geen eten konden bestellen want er was een zieke in de keuken en het was volgens de medewerker te druk ?! De kok stond al zeker 15 minuten tegen het aanrecht te hangen dus zo druk had deze beste man het niet.. nadat we er met de medewerk niet uit kwamen ben ik naar de receptie gelopen waar het meisje wat achter de balie zat lachen me mijn klacht aan zat te horen en vervolgens lachend zei, tja heel vervelend maar ik kan er niks mee. U kunt wel een klachtenformuliertje invullen.. (deze lagen in een grote stapel al klaar midden op de balie) nadat ik deze heb ingevuld en heb ingeleverd loopt mijn partner iets later langs de balie en zitten ze met 3 man personeel lachend het klachtenformulier met elkaar te bespreken.. hij heeft hen hier nog even op aangesproken daar het niet heel klantvriendelijk is om hier op die manier mee om te gaan!
Ik vind het ronduit respectloos hoe het personeel zich hier gedraagt!
Wij zoeken voortaan wel een andere locatie om te gaan karten.
Voor de 3e x wezen bowlen maar ook deze…
Voor de 3e x wezen bowlen maar ook deze keer viel het tegen. De baan is goed maar teveel olie waardoor de ballen spekglad zijn. Het is krap opgezet en te warm. En €4,50 voor 2 handjes gewone chips met 2x 2 theelepels dip is teleurstellend.

Antwort von Playdôme Roosendaal
Perfecte middag met groepje collega’s…
Perfecte middag met groepje collega’s gehad. Heerlijk gegeten en goed glas kunnen drinken. Sfeer is waar wij heel erg van houden, dus komen zeker nog eens. Waren met 15 mensen van het werk.

Top teamuitje!
Laatst zijn hebben wij met mijn voetbalteam bezocht. Wij hebben de activiteiten Hyperbowlen, Hakbijl gooien en Funcurlen gedaan. Als afsluiting hadden wij nog een diner. Alles was perfect geregeld! Door de goede begeleiding bij de activiteiten kwamen wij niks te kort!

Uitje met de vriendengroep
Heel leuk uitje gehad met de vriendengroep! We zijn gaan lasergamen. Heel leuk is de arena geworden na de verbouwing🤩. Daarna ook nog lekker schnitzels gaan eten! We komen zeker nog een keer terug😃

Geweldig personeelsuitje gehad!
Geweldig personeelsuitje gehad!! Met ons team zijn we zondagmiddag gaan lasergamen en funcurlen en het was echt lachen, gieren brullen. Ik ben vorig jaar met mijn gezin gaan lasergamen en toen vond ik het nog een saaie arena. Maar laatst zag ik dat ze de hele lasergame hal hadden verbouwd en hij is écht heel goed gelukt. Daarna nog lekker een hapje gegeten en het verbaasde me dat ze ook gewoon salades en heerlijk gevulde pannetjes op de menukaart hadden staan. Ook lekker voor de niet zo schnitzel lover. Geslaagd personeelsuitje!!

Antwort von Playdôme Roosendaal
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.