Planandplot Bewertungen 71

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde spørgsmål om nogle detaljer på notesbøger jeg overvejede at købe. Ejeren var så sød at tage dem ned og sammenligne med en notesbog jeg kender. Dejlig service og hurtig behandling af ordre.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plan & Plot er en virkelig god webshop, som jeg er rigtig glad for at handle hos. Jeg har selv et månedsabonnement hos dem, hvilket gør det super nemt – man kan altid lægge ekstra ting i, som så b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid fine varer og den lille extra der altid følger med er så hyggelig.. Den bliver nydt imens jeg ser mine fine sager igennem🤗

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig levering! Jeg modtog min pakke 26 timer efter jeg havde lagt min ordre, på trods af at den skulle på tværs af landet. Det kan man vist ikke kalde andet end god service. Jeg købte en plann... Mehr ansehen

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God og hurtig service

Der er altid super hurtig og god service! Der er hurtigt svar, hvis man spørger om noget. Produkterne er så flotte og af god kvalitet. Der er et godt udvalg og til gode priser. Jeg er meget glad for mit medlemskab.

28. März 2023

Antwort von Planandplot

Tusind tak for de flotte ord! Det giver os kun endnu mere glæde og lyst til at lave flere lækre abonnementspakker.

God oplevelse!

God service, lækre materialer og hurtig levering 😍

25. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Sara

Tusind tak for den flotte anmeldelse! God fest :)

Super fine produkter

Super fine produkter, god og hurtig service/ levering.

17. Juni 2022

Hej Lise-Lotte
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber, at vi ses på webshoppen igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte nogle rigtig lækre og fine…

Jeg købte nogle rigtig lækre og fine stickers og med en
relativ hurtig levering er der ikke tvivl om at jeg vender
tilbage til Wifey.dk webshop

JJ, Århus

14. Juni 2022

Antwort von Planandplot

Tusind tak for den flotte anmeldelse :) Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Mega god service

Mega god service!
Går ikke på kompromis med kvalitet og går gerne ekstra for kunden helt på eget intiativ. Super tilfreds og mere end forventet

6. Juni 2022

Hej Nicole
Tusind tak for de fine ord. Det sætter jeg stor pris på. Rigtig god fest!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig dejlig pakke at få

En rigtig dejlig pakke at få, lidt af hvert af klistermærker, men altid af god kvalitet!

14. Mai 2022

Hej Heidi
Tak for endnu en rigtig god anmeldelse af vores Sticker Club. Dejligt at du stadig er tilfreds med udvalget :) Husk at du altid kan sende ønsker til os på Instagram, Facebook eller mail!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med service og ikke…

Veldig fornøyd med service og ikke minst hvor fine klistremerkene jeg bestilte er.

13. Mai 2022

Hej Michelle
Hvor dejligt at de er nået frem til dig i god tid inden den store dag. Tak for anmeldelsen og rigtig god fest! :)

Annika

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fuld tilfreds med min bestilling.

Jeg er fuld tilfreds med at handle med Wifey. Jeg fik det jeg bestilte med en sød lille hilsen og 2 slikkepinde oveni.
Skal man købe festartikler, kan jeg varmt anbefale Wifey.

10. Mai 2022

Hej Karina
Tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber, at vi ses på webshoppen inden den næste fest

God og hurtig service!

God og hurtig service!
Fik tilsendt et billede af design til klistermærker og det så ikke helt ud som jeg havde troet. Så det blev hurtigt ændret.
De kom dog til at sende det første design, men sendte det nye design med det samme, efter jeg havde gjort opmærksom på det.
Bestiller gerne igen en anden gang. 😊

9. Mai 2022

Hej Katja
Ja, der smuttede den lige! Godt vi hurtigt kunne få det på plads. Jeg håber i får et fantastisk bryllup :) Tak for stjernerne.

Fine produkter

Fine produkter, god service

7. April 2022

Hej Diana
Tusind tak for de fine ord! Og tak for støtten :)

Dbh. Annika

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr