Servicen er helt i top på…
Servicen er helt i top på PlakatPortalen.
Kan varmt anbefales.
Din danske destination for unikke plakater! Vi har startet denne webshop med en passion for at tilbyde plakatdesigns til overkommelige priser. Uanset størrelsen koster vores plakater kun 99 kr., så du kan pynte dit hjem uden at sprænge budgettet. Vi tilbyder hurtig og billig levering direkte til din dør, så du kan nyde dine nye plakater uden ventetid. Alle vores plakater bliver trykt her i Danmark på et Svanemærket trykkeri, hvilket sikrer både kvalitet og bæredygtighed i vores produktion. Vores designs er unikke og eksklusive for Plakat Portalen - du finder dem ingen andre steder. Gå på opdagelse i vores sortiment og find de perfekte plakater til dit hjem!
Grævlingens Kvarter 13, 2750, Ballerup, Dänemark
Servicen er helt i top på PlakatPortalen.
Kan varmt anbefales.
Fantastisk shop med flotte og prisvenlige plakater. Rigtig godt udvalg og servicen er i top. Klar anbefaling herfra.
Hilsen Julia Holm
Stor anbefaling herfra.
Jeg har netop modtaget min plakat. Den blev bestilt i mandags og er her i dag torsdag. Papiret er godt og af lækker kvalitet.
God service fra jer. Jeg er meget tilfreds.
Nu skal jeg finde en god ramme der passer til 😊
Virkelig god service.
Kontakt til kundeservice der svare hurtigt.
Kan kun anbefale dem.
Fantastisk personlig service - omend man havde oplyst forkert telefonnummer ved bestilling…
Sød og venlig medarbejder har givet outstanding service
Stor anbefaling herfra.
Sødeste plakater i god kvalitet.
Hurtig levering.
Jeg skal helt sikkert have købt flere plakater herfra.
Plakatportalen har leveret en utrolig flot retro-plakat baseret på mit budskab. Deres arbejde er både kreativt og professionelt, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker unikke og smukke plakater!
Fantastisk kvalitet og professionel kundeservice. Jeg kan klart anbefale at handle med plakatportalen. Det bliver absolut ikke sidste gang.
Super og hurtig service!
Jeg havde nogle spørgsmål osv. Fik svar med det samme.
Plakaterne er super fine!
Sååååå flotte plakater vi har modtaget idag fra jer .
Mega flotte farver og en fantastisk kvalitet og utroligt billigt.
Glæder oz til at få dem op på væggen
Sød kundeservice og hurtig levering... Vi kommer helt sikkert igen og handler
⭐⭐⭐⭐⭐ Herfra Randers
Fantastisk service, dialog og flotte plakater.
Kæmpe anbefaling herfra.
God dialog fra starten med plads til ønsker omkring “fyld” rundt om motivet. Fik set eksempler på foto inden den endelige beslutning.
Har fået to super flotte og meget fine plakater. Perfekte til børneværelset.
Super kvalitet og billig pris ⭐️
Jeg var noget skeptisk da jeg så 99,- uanset str.
Men tvivlen blev gjort til skamme, hurtig levering og super kvalitetet!
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
Har modtaget de fineste børneplakater. Passer perfekt til min datters værelse.
kæmpe anbefaling til plakatportalen - fantastisk og hurtig service, Benjamin er desuden super venlig!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.