Coral Club Polska — Opinie ✔️ Bewertungen 38

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spróbowałam program Coral Detox. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami! ✅ Już po kilku dniach poczułam więcej energii i lekkości. ✅ Poprawiło się moje trawienie i komfort jelit. ✅ Zauw... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

O suplementach Coral Club dowiedziałam się od swojej koleżanki. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale postanowiłam wypróbować zestaw HydraMax. Po miesiącu stosowania rzeczywiście zauważyłam ef... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Produkty z całego świata - z myślą o profilaktyce Twojego zdrowia. Łączymy nowoczesne technologie i wiedzę ekspertów z siłami natury. Troska o zdrowie to sposób na długie, aktywne i pełne radości życie. Coral Club, jako pierwsza z firm promujących zdrowy tryb życia, przedstawia własną koncepcję zdrowia, która opiera się na prawidłowym nawodnieniu, skutecznym oczyszczeniu i detoksykacji oraz odpowiednim odżywieniu komórkowym i efektywnej ochronie organizmu.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkty Coral Club stosuję już od…

Produkty Coral Club stosuję już od pewnego czasu i jestem naprawdę zadowolona z efektów. Przede wszystkim czuję więcej energii, lekkości i ogólnej równowagi w organizmie.
Lubię to, że są oparte na naturalnych składnikach i wspierają ciało w sposób kompleksowy.

26. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetne produkty, które dają rezultaty

Coral Club to dla mnie inwestycja w energię, młodość i naturalne piękno. Produkty są najwyższej jakości – czuję różnicę w codziennym samopoczuciu, wyglądzie i poziomie energii. Uwielbiam to, że wspierają nie tylko ciało, ale też poczucie lekkości i witalności.
Polecam każdemu, kto chce żyć pełnią życia😊

1. September 2025

Spróbowałam program Coral Detox

Spróbowałam program Coral Detox. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami!

✅ Już po kilku dniach poczułam więcej energii i lekkości.
✅ Poprawiło się moje trawienie i komfort jelit.
✅ Zauważyłam też, że moja skóra stała się czystsza i bardziej promienna.

Podoba mi się to, że program opiera się na naturalnych składnikach i wspiera organizm w oczyszczaniu z toksyn w łagodny sposób. To nie jest „dieta cud”, ale realne wsparcie dla ciała na co dzień.

Polecam każdemu, kto chce zadbać o swój organizm i poczuć się lepiej od środka

4. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Od 17 lat korzystam z produktów Coral…

Od 17 lat korzystam z produktów Coral Club i nie zamieniłabym ich na inne. To, że regularnie do nich wracam jest najlepszym dowodem na to, że są skuteczne. Mam też poczucie bezpieczeństwa, bo wiem, że są to produkty przebadane, certyfikowane, tworzone w najnowocześniejszych technologiach równocześnie przyjaznych dla środowiska. Obsługa w biurze warszawskim zawsze jest pomocna dla mnie jako klienta i klubowicza. Cenię sobie też to, że zakładając sobie kartę zniżkową w Coral Club każdy z nas jako bonus otrzymuje tutaj opiekuna, który jest bezcennym wsparciem.

1. Juli 2025

After winter

After winter, I felt that I was getting tired faster, it was harder to concentrate, and my immune system was weakening - cold after cold. I decided that it was time to take care of myself and add vitamins to my diet. I was looking for something high-quality, without unnecessary chemicals, and came across Coral Club. I decided to go to their store to look at the assortment.
The office was small, but cozy, clean, quiet, everything is neatly arranged on the shelves. The staff works clearly - just make the purchase, without unnecessary conversations. I chose a complex with B vitamins and Pau D`Arco, paid by card.
Convenient location, easy to find
Quality products, good compositions
Fast service, no waiting
Prices correspond to the level of natural products
Started taking vitamins, I will see how it goes. I am satisfied with the store, if I feel the effect, I will come back for something else

27. April 2025

Najlepszy kolagen ever

Najlepszy kolagen ever! Bardzo bogaty skład, a kolagen najwyższej jakości. Efekty widać już po kilku tygodniach. Rewelacja.

30. Juni 2024

Przede wszystkim Firma dla ludzi

Przede wszystkim Firma dla ludzi. Otwartość, przyjazna obsługa, profesjonalizm w obsłudze zarówno telefonicznej jak też bezpośredniej. Produkty- genialne, 100 % zaufania. Skład suplementów bez tajemnic, wszystkie certyfikaty bezpieczeństwa stosowania. Dla wszystkich, koncepcja zdrowego stylu życia. Moje doświadczenie?, 16 lat bez problemów zdrowotnych. Z każdą przypadłością radzę szybko i skutecznie dzięki obszernemu portfolio . Polecam każdemu, kto chce zmienić jakość swojego życia.

31. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moje osiągnięcia z produktami z CC

Moje osiągnięcia z produktami z CC: na pierwszym miejscu poprawa mojej skòry po nawodnieniu i oczyszczeniu colo-vada. Więcej energii i "chcenia" po H-500, kolano zaczęło funkcjonować po Kolagenie. Ogòlne wszystkie produkty dają dobre rezultaty. Gotowe paki do profilaktyki zdrowia są niezastąpione!
Dziekuję firmie, że dba o klijętòw!!! Bardzo polecam Firmę Coral Club i produkty!

4. Oktober 2024

Życie to Woda💦…

Firma Coral Club poprzez swoją „Unikatową Koncepcję 4-ech Kroków do Zdrowia” oraz produkty bardzo wysokiej jakości, wiedzę ,którą otrzymujemy od Najlepszych👌 zmieniła moje życie i mojej rodziny a także ludziom z mojego środowiska.
Dała nam j bezpieczeństwo i wiele możliwości o których nawet nie marzyliśmy😍
Jestem Wdzięczna i szczęśliwa , że mogę tutaj się rozwijać i dawać innym wartość poprzez swoje rezultaty nie tylko zdrowotne💥,że mogę uczestniczyć w życiu Coralowej społeczności oraz korzystać z tak fantastycznych produktów💥
Dziękuję Coral Club❤️

14. Juli 2024

Dzieki produktom Coral

Dzięki produktom Coral moje poczucie psychiczne oraz fizyczne zdecydowanie poprawiło się, a kondycja mojego ciała wróciła do normalnego stanu sprzed choroby nowotworowej.Polecam z całego serca.

20. April 2023

Sprobuj ,daj szanse zdrowiu

Z produktów coral clubu korzystam od dwóch lat ,suplementuje asymilator,pije wode z coral mine, mogabym napisac czego nie probowalam ,jestem zadowolona .Moj pies rowniez pije wode z koralwcem ma 15 lat i jego wyniki sa bardzo dobre .Moja energia wzrosla ,nie przysypiam w ciagu dnia,zmienilam diete na duza ilosc warzyw owocow z niewielka iloscia bialka.Polecam.

5. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moje doświadczenia z Coral Club są…

Moje doświadczenia z Coral Club są kilku letnie, a najlepsze jest to,że od znajomych słyszę,że gdyby ktoś mówił,że coral nie działa to nie prawda.Wit D szybko przyjmuje ją nasz organizm i sąwidoczne efekty w jej poziomie.Covid - w 3 dni wszyscy zdrowi,owszem inwestycja finansowa,ale jest zdrowie i brak męczenia się.Stosując produkty coral wyleczyłam zatoki,alergie, bóle głowy,dentysta? raz do roku,aby jednego zęba wyleczyć( kiedyś co miesiąc).Ważna jest systematyka tych 4 kroków do zdrowia.Produkt,który uwielbiam-Pentokan, stawia na nogi i wzmacnia mije serducho.Budzi ze zmęczenia.Wraca do życia.Colovada, to o niej nie tzreba nikomu mówic.:)

29. Dezember 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr