Eind 2023 een Pizza oven EffeUno gekocht bij Pizzastore.nl. In juli 2025 een probleem ondervonden met de thermostaat waardoor de oven niet goed werkte. Mailtje gestuurd naar Simon, zelfde avond... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pizza oven besteld maar door slechte…
Pizza oven besteld maar door slechte communicatie met de bezorger 2 x voor niets gewacht op de bezorging, uiteindelijk helaas de verkeerde kleur geleverd. De eigenaar van de winkel heeft daarna de nieuw oven in de juiste kleur zelf geleverd ondanks adres in Friesland en ter compensatie een pizzaovenborstel en serveer plank meegeleverd als service.
Service bestaat dus echt, pluim voor de pizzastore.
Snelle levering en de aankopen zeer…
Snelle levering en de aankopen zeer kwalitatief… een aanrader!
Persoonlijk, behulpzaam en snel
Persoonlijk, behulpzaam en directe service. Ik kon mijn spullen na een uurtje al ophalen. Alles stond netjes ingepakt en het personeel en de eigenaar stonden direct klaar om te helpen. Ook was er tijd voor een praatje en wat informatie over de producten. Ik wou toch nog wat meer meenemen en er werd gelijk meegedacht en gehandeld.
Alles naar wens
Ik heb vanochtend een grote bestelling van Pizzastore mogen ontvangen, de inhoud geheel intact, alle pekketjes mooi dicht en met houdbaarheidsdatum van volgend van jaar! Ik ga hier zeker nog meer bestellen in de toekomst
Wat een super service!
Wat een super service! Helaas was er (deels door onze eigen fout) iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling. Dit is super goed en snel door hen opgelost. Ze reageren snel en denken mee, en ook nog eens prima producten! Aanrader!
Inmiddels twee keer hier besteld
Inmiddels twee keer hier besteld. Fijne winkel met een breed assortiment, van bloem tot de juiste accessoires. Precies wat je zoekt als je serieus thuis pizza wilt bakken. De levering was snel en de spullen waren goed en zorgvuldig verpakt. Top service, ik kom hier graag terug.
snelle bezorging van het aangekochte…
snelle bezorging van het aangekochte artikel
Snel geleverd in België
Snel geleverd in België. Hoge kwaliteitsproducten
Top geregeld!
Deze bestelling was compleet, netjes verpakt en tijdig verzonden.
Erg goed geholpen
Erg goed geholpen, persoonlijke service, denken fijn mee.
Overzichtelijk website, goede prijzen, goede communicatie en een snelle levertijden. Top
Goede producten
Snel verzonden, producten zoals omschreven. De stalenplaat werkt top voor mijn zelfgebakken brood! Binnenkort eens uitproberen met pizza 😉
Supervriendelijke mensen en mooie…
Supervriendelijke mensen en mooie producten, doen alles met passie. Snelle levering. Duidelijke site.
Snelle levering, mooie aanbieding
Zeer breed assortiment
Zeer breed assortiment, goede prjjzen
Top ..snelle levering
Top ..snelle levering. Hebben gewoon alles voor een lekkere pizza te maken
Mooie webshop en Top klantenservice!
Ik was na lang proberen niet tevreden over een product. Na contact te hebben gehad met de klantenservice kon ik deze retour sturen en heb ik mijn aankoop waarde volledig teruggestort gekregen.
Fijne ervaring
Fijne ervaring. snelle levering. Ik had verwacht dat er nog een deegpakket bij zou zitten. Opgebeld en aangegeven. De actie was ondertussen verlopen maar krijg nog een deegpakket nageleverd.
Top service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.