Pizzabakeren Bewertungen 157

TrustScore 2 von 5

1,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har sluttet å ha nachoschipsen på pizzaen, får den nå i pose ved siden - ikke det samme! I tillegg ble lokket på eskene til begge pizzaene vi bestilte trykket rett ned i pizzaen, usmakelig. Hvitløksbi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har bestillt nr.17 2 ganger nå og begge gangene har de gjort feil. jeg tok vekk løk og chilli og la til paprika og mais. jeg får en ostepizza med pesto og kylling hver gang, ikke det jeg bestillte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pizzabakeren på Hagan har blitt kjempedårlig. De bruker alt for mye hvitløk og alt for mye chilli i pizzaene sine. Alle de tre siste gangene vi har bestilt derfra har vi endt opp med å kaste pizzaen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestillte pizza på nett og hadde skrevet feil klokkeslett. Kom en time for tidlig, og hadde et stykke å kjøre for å komme hjem.Det er fredagskveld, travelt med mye bestillinger. Allikevel greide Lilly... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pizza-Lieferdienst
  2. Online-Bestellservice
  3. Pizza-Abholrestaurant
  4. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få rykende fersk pizza levert hjem eller hent den selv hos din lokale Pizzabakeren. Vi har over 160 utsalgssteder over hele Norge. Bestill enkelt på nett.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

RÅTT SVINEKJØTT OVER HELE PIZZAEN

Rått kjøtt!

Fikk en pizza på langmoheia på Søndag med rått svinekjøtt på!!!

Dem sa det kunne hva fordi dem brukte fryst kjøtt fordi dem ble fri for opptint kjøtt.

Hele pizzaen min var dekt med Rått kjøtt. Ekkleste eg noen gang har sett.

Jeg fikk bare 1 pizza som kompensasjon for å ha nesten blitt matforgiftet og angrepet på det groveste.

Ps: Eg spiste ikke pizzaen eg leverte den bare tilbake.

19. März 2023

Null oversikt

Kom litt før oppgitt tid for å hente pizza. Fikk vite at den sto i ovnen. Ventet i over 15 minutter etter den skulle være ferdig. Fikk flere ganger bekreftet av de ansatte at den fortsatt sto i ovnen. Fikk omsider pizzaen, men den var knapt varm, og må ha vært ferdig lenge. Absolutt ikke nystekt lengre. Så jeg sto inne hos pizzabakeren i over 15 minutter og ventet på en pizza som var ferdig. Ganske skuffende opplevelse :(

11. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte pizzaen for over 2 TIMER…

Jeg bestilte pizzaen for over 2 TIMER siden!!! Ikke kommet ennå...Ringte å klagde,men til ingen nytte..Bedre å bestille fra PEPPES PIZZA,da får man i det minste en trøst i å få halv pris som jo blir minst 150kr.Regner med å ha ventet 2,5 time på kald og dvask pizza🤬Aldri mer,dette har skjedd for mange ganger nå og vi har søren meg handlet fast hos de i 4år!!❤PEPPES❤ next!!!

27. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt vegansk pizza hos…

Har bestilt vegansk pizza hos Pizzabakeren ved flere anledninger. I ca 50 % av tilfellene har vi fått pizza med feil ost. Ved nyligste tilfelle var vi ganske sikre på at osten på pizzaen vi hadde fått ikke var melkefri, så vi ringte derfor for å forsikre oss. Den ansatte svarte at de var sikre på at de hadde brukt melkefri ost, så vi valgte å stole på den ansatte, og tok en smak. Vi fikk raskt bekreftet mistanken om at det var brukt feil ost.. Vi ringte derfor på ny for å be om en ny pizza, hvor en annen ansatt da sa at det kunne hende at det var gjort en feil. Vi fikk levert ny pizza, og det var lett å se at de to pizzaene ikke hadde samme ost. Selvfølgelig irriterende, men også kritikkverdig at ansatte misinformerer om innhold og allergener.

27. Januar 2023

Elendig opplevelse

De var en time for sen til en bursdag, gjestene var sultne. Da de kom fikk ikke vi det vi bestilte engang. Lite serviceinnstilt, de var frekk og mente at de har det for travelt. Det er ikke mitt problem, skaff dere flere arbeidere! Og lær dere folkeskikk.

21. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pizzabakeren har god service, men pizzaen er skuffende

Pizzabakeren har god service, og kommer i tide, men desverre har de en pizza som nesten er forunderlig smakløs; Bunnen smaker merkelig, og fyllet hjelper lite med å løfte helhetsopplevelsen. -Selv pizzaene vi bakte på ungdomsskolen smakte vesentlig bedre. -Det er nesten underlig hvordan de får det til. Bunnen har en rar ettersmak, det er rett og slett noe som ikke stemmer. Eneste grunnen til at jeg kjøper den, er fordi det er den eneste tilgjengelige take-away maten der jeg bor.

14. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fy faen, pizzabakeren er dårlig

Fy faen (sorry ordbruken). Det var dårlig! For det første, så kommer pizzaen en time senere en den skal. Etterpå så finner du ut at halvparten av ingrediensene mangler!

Hvis du har lyst på ordentlig mat så må du holde deg unna pizzabakeren

26. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendig pizzabunn

Elendig pizzabunn, ikke stekt skikkelig, bunnen var deigete. Fyll virket som om det bare var slengt på, saus i kvalmende store mengder, mens andre plasser uten noe. Nei dette var nedtur etter mange gode opplevelser. Ikke fått respons på tilbakemelding på kommentar på hjemmesiden deres

12. November 2022

Styr unna

Med tanke på hvordan de behandler sine ansatte, noe som har komt tydelig frem på sosiale media. Velger jeg å aldri handle der mer, samt gi de 1*.
Dette har dere lagt opp til selv..

4. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr