God ansigtsbehandling og super sød og god service, men følte alligevel lidt at det var en pengemaskine. Mit Downtown-gavebevis var ikke godt nok til dén behandling min hud åbenbart behøvede......fa... Mehr ansehen
Efter køb af Downtown tilbud d. 16 nov 2020, booked vi på Pio Skincare’s hjemmeside under fanen Downtown Japansk Lifting 60 min. Bliver ringet op på dagen, og oplyst at det var dybderens med 10 m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg giver 5 plus til Pioskincare og ikke mindst Sarah. Hun har været min kosmetolog gennem hele 12 år. Hvorfor........ Hun er professionalist inden for sit fag samt yderst menneskelig og lyttend... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
PIOskincare is organic skincare therapy made in the heart of Copenhagen. Sustainable skincare with care for the environment around us and fortified by premium ingrediens from nature only.
Pilestræde 61, 1112, København K, Dänemark
- 26 37 03 36
- info@pioskincare.com
- pioskincare.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God ansigtsbehandling og super sød og…
Men efter behandlingen skulle der sælges produkter og gerne op til kr. 7.000 ,- eller lign.
Fair nok at man gerne vil sælge sine produkter, men det virkede blot alligevel liiiidt for meget som en pengemaskine.
Men super sød og god service, og ingen tvivl om at hun er top-professionel mht ansigtsbehandligerne.
Ekstrem god service og vejledning…
Ekstrem god service og vejledning omkring hudpleje. Sarah er ekstrem professionel og sætter sig ind i kundens behov. Hun kan virkelig sætte perspektiv på hvordan man skal forstå og pleje sin hud. Skønne behandlinger som hele tiden evalueres for at kunden skal forstå sin situation. Som fast kunde kan jeg kun stærkt anbefale PIO Skincare. Resultaterne er tydelige.
Very bad and unprofessional service
Very bad and unprofessional service
Sand selvforkælelse
Kom første gang hos Sarah for 9 år siden. Det er altid en fornøjelse. Sarah er godt til at se hvad min hud har brug for, og jeg ser en virkning med det samme.
Derudover er der tale om sand selvforkælelse når man er på besøg hos Sarah, og altid noget jeg glæder mig til.
De bedste anbefalinger herfra.
Desværre ser det ud til, at min oplevelse ikke er enestående
Udgangspunktet var dårligt, og selvom der blev forsøgt at rette op på det, ændrede det ikke på, at oplevelsen forblev frustrerende, skuffende og uprofessionel.
Dårligste kundeservice
Dårligste kundeservice
Jeg havde bestilt tid til ansigtsbehandling kl 13.30, havde købt gennem Down town, og jeg havde taget fri for arbejde. Jeg havde fået påmindelse om tiden dagen før, og alt var fint. Sarah ringer samme dag, et par timer før jeg havde tid og siger, at jeg skal booke tiden på ny, fordi deres system har slettet tiden. Hun påpeger, at det er min egen skyld, fordi jeg ikke har skrevet ref. nr, hvilket jeg havde, det kan jeg huske og de havde i øvrigt sendt bekræftelse på tiden, plus en påmindelse. Hun oplyser efterfølgende i en sms, at jeg skulle have skrevet ref. nr to gange i bestillingen, og det har jeg nok ikke. I tlf oplyser hun, at det er deres system, der sletter bestillingen automatisk, og at hun slet ikke kan gøre noget, andet end at bede mig skynde mig at bestille på ny.
Jeg går straks i gang med at booke og et minut efter, er tiden taget. Så jeg ringer tilbage til den dårligste service fra Sarah, der er fuldstændig ligeglad og hvis eneste fokus er, at hendes system er meget sikkert. Jeg oplever hendes attitude og forståelse virkelig dårlig. Hun påpeger igen, at det er min egen skyld. Det eneste, som hun måske kan gøre, er at forlænge mit Down town/dailys bevis, og det må jeg så bare sige nej tak til. Jeg vil under ingen omstændigheder have ansigtsbehandling af hende efter de samtaler.
I visited PIOskincare at…
I visited PIOskincare at pioskincare.com and had a decent experience. The atmosphere is calming and the treatments are effective, showing results after one session. The staff is friendly and professional, and their products are high quality. However, while the treatments and products are good, I wouldn't say they're life-changing. Overall, it's a solid salon but not extraordinary. 3 stars.
skin care
Udover en rigtig behagelig stemning har Sarah en utrolig faglig viden og er virkelig dygtig til sit fag. Helt igennem fantastik gode behandlinger.
Favourite Place
Calminhg surrounding, good athmosphere, fantastic produkts and exelent treatments, you Can clearly see resultat after One time.
Really recomend the salon and produkts❤️
Efter behandling i dag gik jeg igen…
Efter behandling i dag gik jeg igen hjem med en følelse af velvære og at mit ansigt har fået et boost ❤️ kan kun anbefale behandlingerne og produkterne, som er drøje i brug og giver huden hvad den har brug for 🥰
hilsen Marianne
Super Oxygen Lift behandling
Jeg har i dag fået min 5. Oxygen Lift behandling hos Sarah i Pio Skincare og jeg kan se tydeligt forskel på min hud siden start i januar 2024. Den er har virkelig fået et boost og er blevet meget smukkere.
De bedste hilsener
Tine Hammeken
Sarah opdagede min hudkræft!
Ved mit første besøg hos Sarah fra Pioskincare gjorde hun mig opmærksom på nogle hudforandringer, som hun rådede mig til at gå til læge med. Og ganske rigtigt, det var hudkræft, som jeg efterfølgende blev opereret for 2 gange. Så jeg er Sarah dybt taknemmelig for at gøre mig opmærksom på det.
Nu går jeg til Pioskincare dels for at få strammet huden op med oxygenbehandlinger, og dels fordi jeg ved Sarah vil være opmærksom på alle potentielt farlige hudforandringer.
Jeg kan varmt anbefale at blive behandlet af Sarah, Pioskincare.
God kvalitet til prisen og tilfreds kunde
Jeg tog på PIO, fordi jeg havde hørt meget godt om behandlingerne og servicen. Jeg må erkende, at det er god kvalitet til prisen. Jeg kan virkelig se forskellen mellem før og efter behandlingen. Min hud er virkeligt blevet bedre, også på min hals. Jeg har fået en Oxygen lift pakker og Japansk lift. Sarah er meget imødekommende og professionel. Hun er superdygtig til sit job.
Altid dejlig oplevelse
Det er altid dejligt at komme hos Sarah og blive forkælet med en lækker og effektiv behandling.
Tak, Sarah, for dejlige behandlinger og dejlige produkter.
En varm anbefaling
En varm modtagelse. Skøn behandling og tydeligt resultat. Blev hele tiden fortalt, hvilke produkter man fik på huden og hvad de var gode for, for præcis min hudtype.
Min hud var så ren og fin efter.
Varm anbefaling
Skøn atmosfære og kvalitetsbehandling
Jeg er meget glad for den behandling jeg får i klinikken Pio skincare. Dejlig ansigtsmassage, god hudbehandling og rigtig god og behagelig atmosfære hos Sarah. Det er mit frirum i en travl hverdag - selv forkælelse - som jeg varmt anbefaler.
Jeg glæder mig altid til mine…
Jeg glæder mig altid til mine behandlinger hos Sarah - Sarah er en varm person, meget omsorgsfuld, og virker dygtig til sin fag og kommer med gode råd. Jeg håber mine pigment forandringer vil gå væk i løbet af de næste behandlinger som jeg glæder mig til- og endnu mere nu hvor der er en dejlig briks/stol at slappe af i Mange tak for de første gode behandlinger
Har nu brugt deres produkter et års tid…
Har nu brugt deres produkter et års tid og er super tilfreds! Har døjet med meget tør hud og det har disse produkter hjulpet på. Kan kun anbefale denne klinik.
Ren Forkældelse!!!
Jeg glæder mig altid til mine Oxygen Lift behandlinger hos Sarah - hun er en dejlig varm person, meget omsorgsfuld, og enorm dygtig til sin fag. Jeg kan tydelig se nogle flotte synlige resultater på ansigtet siden jeg startet hos hende for 5 måneder siden, særlig glad for at mine pigmentpletter er næsten væk. Mange tak for de rigtig gode oplevelser, kære Sarah :) :) :)
Kan anbefale deres Collagen Booster…
Kan anbefale deres Collagen Booster Serum, føler virkelig den strammer huden op.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.