Pickleballudstyr Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har modtaget mit nye NOX bat, som er af en super kvalitet og barelækkert at spille med. Blev rådet rigtig godt inden købet, så det passer perfekt til mig 😊 + hurtig levering, så alt i alt en rigtig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik min vare leveret efter 12 dage. Det er uheldigt men det er ikke Pickleballudstyrs fejl - men DAO der har haft lidt problemer. Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede for at høre om jeg kunne afhente min ordre samme dag blot indenfor et par timer. Dette var muligt og fik samtidig en produktinfo og vejledning, da jeg stod mellem valget af to produkter. Bes... Mehr ansehen

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Der var hurtig svar

Der var hurtig svar, b¨åde på betaling og levering

5. Juni 2024

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig respons og levering. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er dejligt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Handler der igen!

29. Mai 2024

Kære Kim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi ser frem til at handle med dig igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pickleballsæt.

Fik hurtig besked på, at varen var bestilt samt, at den ville blive sendt fra fjernlager i Tyskland. Det tog dog 14 dage før vi fik varen.

14. Mai 2024

Kære Claus,

Tak for din anmeldelse og for at give os 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at du fik hurtig besked om din bestilling og vores fjernlager i Tyskland.

Vi forstår fuldt ud, at man gerne vil have sin vare så hurtigt som muligt. Varer fra vores fjernlager har normalt en leveringstid på 5-8 hverdage, hvorfor vi også angiver leveringstid på varen. Vi gør altid vores bedste for at få varerne frem hurtigst muligt. Desværre havde vi i dit tilfælde nogle helligdage i perioden/Kr. Himmelfatsferie som har haft indflydelse på varens vej til dig, hvorfor det tog 8 hverdage alt i alt.

Vi håber, at du er tilfreds med dit køb, får spillet en masse pickleball og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Head net

Super god service - rigtig gode produkter

5. Mai 2024

Hej Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering

12. Mai 2024

Hej Gerda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige betjening og levering. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi stræber altid efter at levere den bedste service.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God ekspertise og god service

God ekspertise og god service. Dertil hurtig levering 👍🏻

8. April 2024

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores ekspertise, service og hurtige levering. Vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse til vores kunder, og din feedback er meget værdsat.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Kun positiv oplevelse

Kun positiv oplevelse. Her handler jeg helt sikkert igen. 🙂

28. März 2024

Hej Finn,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at hver kunde får en service i topklasse, og din tilfredshed er vores største belønning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Hvis du har brug for noget i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

19. März 2024

Hej Steen,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering. Hos pickleballudstyr.dk stræber vi altid efter at sikre, at vores kunder modtager deres produkter i rette tid og i perfekt stand.
Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

[Kundeservice, [Virksomhedsnavn]]

Meget tilfreds

Stort udvalg, hurtig levering og er yderst tilfreds med mit nye pickleball bat!
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

6. März 2024

Hej Martin,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dit nye pickleball bat og den samlede oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at tilbyde et stort udvalg af produkter af høj kvalitet samt hurtig og pålidelig levering, så det er dejligt at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på din støtte og din positive feedback. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden eller har spørgsmål til vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget seriøs og grundig vejledning.

Meget seriøs og grundig rådgivning i valg af det rigtige bat til mig.

10. Februar 2024

Hej Lars O :)

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du oplevede vores rådgivning som seriøs og grundig. Det er vores fornemste mål at sikre, at hver enkelt af vores kunder finder det perfekte bat, der passer til deres behov og spillestil.

Vi sætter pris på din tillid til os, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste service og rådgivning til vores kunder.

Tak fordi du valgte os, og vi glæder os til at se dig igen på banen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god vejledning i forbindelse ned…

Meget god vejledning i forbindelse ned købet. Levering af varen som lovet.

14. Februar 2024

Antwort von Pickleballudstyr

Hej Søren, tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter en ære i at yde den bedste vejledning, og naturligvis levere som lovet. Hos os er kundetilfredshed en topprioritet, og det betyder meget for os at høre, at vores indsats blev værdsat. Skulle du få brug for yderligere hjælp eller have spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at betjene dig igen!
Mvh. Kenneth, pickleballudstyr.dk

Antwort von Pickleballudstyr

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det varmer at høre, at i har været tilfreds med vores service. Her hos pickleballudstyr.dk går vi virkelig op i at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Vi håber virkelig, at I kommer godt i gang med pickleball på Færøerne! Det er en fantastisk sport, og vi glæder os til at følge med i, hvordan den vokser og udvikler sig oppe hos jer. Vi ser frem til at kunne betjene jer igen i fremtiden. Mvh. Kenneth, pickleballudstyr.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fin betjening - kan stærkt anbefales

Virkelig fin betjening og information. Lynhurtig ekspedition og levering. Alt i top-klasse, indpakning og materialer. Tak- kan stærkt anbefales.

4. Februar 2024

Antwort von Pickleballudstyr

Kunde: "Virkelig fin betjening og information. Lynhurtig ekspedition og levering. Alt i top-klasse, indpakning og materialer. Tak - kan stærkt anbefales."
Kære Inge-Lise,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores fremragende service, hurtige ekspedition og levering samt den høje kvalitet af vores indpakning og materialer. Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter virkelig pris på din støtte. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville købe 2 bat, men i stedet for kommer Kenneth forbi vores træning, hvor vi alle kan prøve forskellige bat inden køb. Kanon service og kan kun anbefale Pickelballudstyr.dk

24. Januar 2024

Kære Leif,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den personlige service, som vi også leverer ind på, og at I alle kunne prøve forskellige bat under træningen. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det glæder os at høre, at vi har formået at opfylde dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af Pickelballudstyr.dk, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved en anden lejlighed. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kenneth, pickelballudstyr.dk

Super god service

Super god service. Var i tvivl om hvad vi overhovedet havde brug af udstyr, da vi startede pickleball op som ny aktivitet hos os. Men efter kontakt til picklballudstyr.dk, har fået det helt rigtige udstyr som passer til vores behov.

20. Januar 2024

Hej Mette,

vi glæder os over at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service! Vi er virkelig glade for at kunne levere ind på jeres pickleball-eventyr.

Det betyder meget for os, at kunne levere vejledning i topklasse, når vores kunder som du, vælger at kontakt os. Det er netop derfor, vi er her – for at hjælpe og sikre, at I får det helt rigtige udstyr, der passer perfekt til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det gør vores arbejde endnu mere meningsfyldt. Hvis der nogensinde er mere, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du bare har lyst til at dele flere af jeres pickleball-øjeblikke, så tøv ikke med at kontakte os.

Tak for at vælge os, og vi håber, at jeres pickleball-oplevelser fortsat bringer masser af glæde og sjove stunder!

Super god service👌

18. Januar 2024

Hej Søren,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat af vores kunder.
Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.
Tak igen for at dele dine positive oplevelser, det gør en stor forskel for os!

God vejledning

God vejledning
og hurtig service.

17. Januar 2024

Kære Karina,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning og hurtige service. Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder føler sig godt taget hånd om, og det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til vores tjenester. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Tak igen og venlig hilsen,

hurtighed

Gode produkter

25. Dezember 2023

Antwort von Pickleballudstyr

Hej Anders, Godt Nytår og tak for din fine anmeldelse. Mvh. Kenneth, pickleballudstyr.dk

Super oplevelse

Kenneth i pickleballudstyr var super til indledende vejledning af bat-type svarende til mit niveau og spillestil. Hjælpsom med prøveudstyr og senere udvælgelsesproces. Min bedste anbefaling.
Mvh Jacob, 70 år, spiller i ældre motions sammenhæng, 4 timer/uge

20. Oktober 2023

Antwort von Pickleballudstyr

Hej Jacob, tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for i er tilfredse med vores service, vi stræber efter at levere den bedste af slagsen til enhver tid. Pickleballudstyr.dk drives af spillere for spillere. Mvh. Kenneth, pickleballudstyr.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet ved pickleballudstyr 2…

Jeg har handlet ved pickleballudstyr 2 gange. Begge gange med super service. Har købt 2 bats og fået god vejledning. Vi er rigtig tilfredse med vores køb, og vender gerne tilbage hvis der opstår nye behov.

8. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Pickleballudstyr

Hej, og 1000 tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du vil dele den med os og andre. Vi bestræber os nemlig på altid at være de bedste, til det vi gør. Med venlig hilsen, Kenneth - pickleballudstyr.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr