De bestelde foto (Passie) van Borgo San Bernardo werd goed onthaald en is een streling voor het oog dankzij de kleurechtheid/scherpte en de superieure kwaliteit van de afdruk op Hahnemühle fotopapier.... Mehr ansehen
- E-Commerce-Lösungsanbieter
- Werbefotografie
- Fotodruck-Service
- Fotoservice
- Bilderrahmengeschäft
- Web-Kollaborationsplattform
Vom Unternehmen geschrieben
Picfee is het e-commerce platform waarbij je afbeeldingen en echte kwalitatieve wanddecoratie, direct van de beeldmaker koopt. Wij vinden het belangrijk dat jij afbeeldingen of producten van hoge kwaliteit ontvangt en dat de beeldmaker daar altijd eerlijk voor betaald krijgt. Daarnaast worden alle prints duurzaam gedrukt en handgemaakt in Nederland. Dit doen we met de grootste zorg. Bij Picfee werken we aan een eerlijke wereld met als uitgangspunt bij elk beeld een fantastisch resultaat, dat is wat je overal terugziet.
Laan van zuid hoorn 60, 2289 DE, Rijswijk, Niederlande
- hello@picfee.com
- picfee.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Bij picfee foto besteld om op de muur…
Bij picfee foto besteld om op de muur te plaatsen.ik heb gekozen voor een wit artframemet doek. Ik kon me er eigenlijk niet zoveel bij voor stellen,maar het resultaat is schitterend geworden.ik heb nog telefonisch kontakt gehad om wat nadere uitleg te krijgen.dit verliep allemaal zeer goed.Ik kreeg alles snel opgestuurd en het geheel zag er verzorgd uit. Het is niet moeilijk om alles in elkaar te zetten.Het voordeel van dit systeemis, dat als je wat nieuws wilt je alleen maar het doek hoeft te vernieuwen en het artframe opnoeuw kan gebruiken.
Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
Gerda erdtsieck
Goede service, kwaliteit en levering
Als fotograaf sta ik ingeschreven bij Picfee (photowalldecoration) en ben daar zeer tevreden over. Allereerst vind ik goed persoonlijk contact zeer belangrijk en daar ben je bij Picfee aan het goede adres. Naast deskundig advies, kan je ook altijd direct contact opnemen als je vragen heb. Daarnaast heb ik zelf ook een aantal werken af laten drukken en ben daar zeer tevreden over. Top kwaliteit wanddecoratie voor een eerlijke prijs, wie wil dat nu niet? De levertijden zijn ook goed, wat het totaalplaatje voor mij helemaal af maakt.
Prachtige wand met een de foto van Klaus Lucas als basis.
Vanaf het moment dat ik de prachtige foto van Klaus Lucas op internet zag wilde ik daar iets mee doen. Picfee hielp mij met de mogelijkheden en het werd ‘behang’. Het was best spannend, maar zowel Joost van der Giessen als het team waren top! We beschikken nu over een unieke wand met Airtex Behang van zeer hoge kwaliteit en zeer vakkundig geplaatst. Hans en Marianne Sint Nicolaas.
Prachtige kleuren !
De bestelde foto (Passie) van Borgo San Bernardo werd goed onthaald en is een streling voor het oog dankzij de kleurechtheid/scherpte en de superieure kwaliteit van de afdruk op Hahnemühle fotopapier. Aanbevolen !
Mooie afdrukken en prima service!
TOP!!
2 werken besteld, 1 op canvas (Konikspaarden), de andere op acrylglas (hart van een roos).
De kwaliteit van het materiaal is perfect en de afdrukken zijn haarscherp.
Ze hangen heel mooi aan de muur.
Echt top hoor!!!
Goede kwaliteit en eerlijk
Snel, hoge kwaliteit en professioneel. Positief dat de makers een eerlijke vergoeding krijgen voor het werk wat ze gedaan hebben!
Topkwaliteit
Topkwaliteit, snel geleverd en degelijk verpakt, en een prachtige print waar ik nog jaren met veel plezier naar ga kijken!
Prachtige canvas
Prachtige canvas, maar vooral enorm vriendelijke én persoonlijke service. Er wordt heel snel op e-mail gereageerd en heel helder gecommuniceerd. Service is fantastisch, zoals je tegenwoordig maar weinig ziet. De canvas is prachtig, een mooi kado om te geven. Aanrader!
Super site voor mooie foto displays
Super site voor mooie foto displays.
Bestellen is gemakkelijk en product goed verpakt binnen een week al thuis. Zou er zo weer bestellen.
Top ervaring
Erg snel geleverd en zeer goede kwaliteit. Daarnaast was het pakket heel goed ingepakt zodat ik het keurig onbeschadigd uit de doos kon halen. Het volgende stuk aan de muur zal ik wederom via Picfee bestellen.
It was an absolute pleasure
It was an absolute pleasure getting my artwork framed with you! 💚
Precies zoals we gehoopt hadden!
Wij waren voor ons nieuwe kantoor aan de Goudsesingel op zoek naar een echte Rotterdamse plaat op heel groot formaat om de muur in onze teamkeuken een bijzondere uitstraling mee te geven. Omdat de keuken in de kelder gelegen is, moest het echt een opvallende plaat worden om de keuken als geheel naar een hoger plan te tillen. We vonden bij Picfee een afbeelding die gelijk paste en die kon kamerhoog/kamerbreed op speciaal behang gedrukt worden. Een supertof product en sterke kwaliteit. Nog steeds heel blij mee!
Project Landal, Bas vd Berg en Picfee.
Als fotograaf die zijn foto’s aanbied op afdrukken, is het van belang om met een betrouwbare partij in zee te gaan.
Samen met Dhr vd Giessen- Picfee en Dhr Landman van Landal Burgh-Haamstede een leuk project mogen doen.
De prints op plexiglas waren van topkwaliteit, met een juiste kleur overeenkomst zoals die van de foto’s. De prints waren zorgvuldig verpakt en beschermd.
Daarnaast is de communicatie met Dhr vd Giessen zeer prettig en direct. De wensen van de klant zijn op juiste wijze geïnterpreteerd en verwoord in het afgeleverd product.
Het aanleveren van de foto bestanden verliep soepel en prettig doordat er één op één contact was met Dhr vd Giessen, die direct meekeek naar de foto’s.
Picfee is een fijne partij
Picfee is een fijne partij om mee samen te werken as fotograaf. Je wordt netjes ondersteund bij het leveren van een mooi product (prints) aan de klant. Klanten die prints hebben besteld zijn erg te vreden over de snelheid en kwaliteit van de geleverde producten. Wat wil je nog meer als fotograaf 😃
Sympathiek bedrijf uit Rotterdam
Sympathiek bedrijf uit Rotterdam, leveren hoge kwaliteit voor een goede prijs. Ook krijgen de fotografen een betere marge in vergelijking tot concurrenten. Richten zich op kwaliteit en op tevreden klanten plus fotografen.
Levertijd mag iets korter.
Museumkwaliteit
De canvassen die ik heb via Picfee zijn van museumkwaliteit. Uitstekend dus! De kleuren zijn ook mooi helder. Ik ben er super blij mee. Tevens verloopt de communicatie met Picfee altijd prettig. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief.
Super snelle schakelingen en duidelijke…
Super snelle schakelingen en duidelijke communicatie! concept met fotograaf (in mijn geval Bas van de Berg fotografie) werkt voor alle partijen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.