Phone RepublikBewertungen

4,5

Jeg har fået skiftet strømforsyning og HDMI-stik på min PS5 hos Phone Republik, og det hele blev lavet hurtigt og professionelt. Super god service, fair pris og min PS5 virker perfekt igen. Kan klar... Mehr ansehen

Fik efter jeg havde tabt den skiftet glasset i min iPhone 8. Det tog kun 20 minutter. Pris inklusiv panserglas og nyt etui knap 1000,- kroner. Konstaterede nogle dage efter at jeg også havde fået ødel... Mehr ansehen

Indhentede pris på udskiftning af : Frontcover Bagcover Kamera (bagside) Batteri på min Iphone 4s fire forskellige steder på Amagerbrogade, Phonefixpro svarede indenfor en time, var... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ærlig og godt service

Jeg havde problemer med min iPhone og den venlig fyr i Phone Republik testede den og sagde med det samme at der ikke var noget i vejen med telefonen med sandsynligvis med opladeren. Jeg kom igen nogle dag efter med opladeren og igen sagde manden at hellere ikke den fejlede noget og det eneste som jeg skulle gøre var at købe en ny kabel.
Det er meget sandsynlig at et andet værksted var jeg blevet snydt i min første besøg. Heldigvis ikke here.
Jeg anbefaler helhjertet Phone Republik.

27. Februar 2017

Beste reparation i byen

I sidste uge var jeg inde og få fikset min mobil hos Phone Republik. Og jeg må sige at det gik stærkt. Min mobil så helt ny ud. Som om den ikke har været ødelagt. Og medarbejdern var vildt venligt.

Jeg anbefaler helt klart Phonerepublik til jer som har fået ødelagt sin device

5. Februar 2017

Super service!

Jeg havde i noget tid haft svært ved at oplade min iPhone og efter at have købt diverse opladere her og der, endte jeg med at opsøge en mobilreparatør på Frederiksberg som ville have 800 kr for at fixe mit ladestik, hvilket jeg syntes var for meget. Så jeg valgte at leve med problemet som gjorde at jeg hver anden gang ikke kunne oplade min iPhone.
Tilfældigvis kommer jeg forbi denne forretning på Tagensvej 41, Phone Republik og ville lige ind have en second opinion.
Ekspedienten kiggede på den, og med en lang spids genstand rensede han bunden og ud kom der en masse støv og fnuller. På 30 sekunder var min iphone 100 % optimal igen og de ville ikke have betaling for denne super service.
100 % glad kunde.

23. Januar 2017

Klart anbefalelsesværdige

Gik ind i håb om at få min skærm fikset, forventede at der ville gå et par dage inden jeg fik den igen men de gik bare igang med at udskifte den med det samme - så jeg fik min mobil med igen efter en time.
Flinke og serviceminded personale!

22. September 2015

Super kompetent service

Min Mac, som en anden butik skulle have 8300 kr for at reparere, fiksede Phonefixpro for 500 kr! Super sød og kompetent betjening. Er ovenud tilfreds!!!

6. März 2015

En rigtigt god oplevelse :-)

Indhentede pris på udskiftning af :

Frontcover
Bagcover
Kamera (bagside)
Batteri

på min Iphone 4s fire forskellige steder på Amagerbrogade, Phonefixpro svarede indenfor en time, var suverænt billigst, kunne lave det samme dag på 25 min imens jeg ventede, hvilket jeg tog imod.. Jeg fik nærmest en ny Iphone i hånden, og det med ordene "at jeg endeligt skulle komme ind, hvis der var noget jeg ikke var tilfreds med "

SUPER god oplevelse :-)

28. Februar 2014