Phonecenter
Hver gang jeg har bedt om hjælp I denne butik har jeg fået det bedste af det bedste super hjælpsom. Den marrokanske kone tal.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hver gang jeg har bedt om hjælp I denne butik har jeg fået den det bedste af det bedste kan kun være glad og tilfreds den Marrokanske kone.
Butikken er lukket selvom de burde have åbent.
Har flere gange været nede for at henter pakker (i butikkens åbningstid) men når jeg kommer der ned er det helt lukket, og gitteret er kørt ned. Igen i dag skulle jeg hente en pakke, butikken åbner kl. 10 (hvilket både står på nettet og på skilte i butiksvinduet), men da jeg kommer der ned kl. 10.20 er der fuldstændig lukket.
Lukker før tid
Lukker før tid,
Man regner med man kan nå og hente sin pakke, men kl 17:50 er der lukket og slukket i hele butikken
Lukket inden for egne åbningstider
Lukket inden for de åbningstider, der ellers står på døren. Kom forbi for at hente en pakke onsdag kl. 17, men der var lukket og slukket, selvom de angiveligt (både ifølge Google og deres eget dørskilt) skulle være åben til 18. De tager heller ikke telefonen, når man ringer. Også i åbningstiden.
Fuldstændig forfærdelig pakkeshop
Fuldstændig forfærdelig pakkeshop. Det tager dem for det meste 10-15 minutter at finde en pakke, der skal udleveres. Og nu har de så beholdt min indleverede Bring-pakke i en uge uden at overlevere den til en vognmand!!??
Vælg en anden pakkeshop, hvis du vil undgå stress.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Deres pakke shop er elendig, jeg råder alle til at bruge en anden.
Brug ikke denne butik hvis du har din…
Brug ikke denne butik hvis du har din mobil kært.
Har lige betalt for at de skiftet mit…
Har lige betalt for at de skiftet mit batteri på min iPhone 7
Den aflader lige så hurtigt som før
de gjorde det på 10 min tror ikke på man kan skille og samle en iPhone så hurtigt mit batteri er i hvert fald ikke skiftet
Dårlig
Ødelagde min telefon
Ødelagde min telefon
Min iPhone 8 havde bare at dårligt batteri, så det ville jeg skifte hos dem til kun 200 kr . Dog endte jeg først med en telefon der var så langsom, så skiftede de batteriet til et nyt, samme problem IGEN. Derefter sagde jeg, at jeg ville have det oprindelige batteri i. Nu kan min telefon ikke engang være tændt i 2 min uden at genstarte ud af det blå, og batteriet siger konstant 0%. De sagde, at de aldrig havde set dette før, men kan læse mig frem til herinde, at jeg ikke er den første... Hold jer LANGT VÆK fra denne butik. De er ikke andet end løgnere der ikke aner hvad de laver.
Ødelagde telefonen - og tog penge for det
Kameraet på min iphone skulle skiftes. Det lykkedes. Til gengæld ødelagde de min hjem-knap. Men det var ikke deres problem, som han sagde. Næh, det er da helt rigtigt, det er mit kæmpestore problem nu. Han var fuldstændig ligeglad og tog 400kr for ulejligheden. Fatter ikke, at jeg ikke tjekkede hér, før jeg gik derind! Det kommer jeg så heller ikke igen.
Nedladende og provokerende ejer
Nedladende og provokerende ejer. 2 gange fik jeg sat nyt panserglas på min telefon, og begge gange gik det af igen ca. 1 time efter. Jeg regnede med at kunne få mine 250 kr. tilbage, men ejeren sagde, at der ikke er garanti på panserglas, og at det måske kun kan holde i 2 minutter, det afhænger af brugeren. Men man skal vel kunne bruge sin telefon? Derudover hænger hans mundbind nede om hagen, og han spritter ikke folks telefoner af, når han har rørt ved dem.
Heldigvis arbejder en meget sympatisk kvinde i butikken, som sørgede for, at jeg fik panserglas på igen en 3. gang, og at jeg fik byttet det cover som ejeren havde solgt mig, som tilsyneladende skubber panserglasset af.
Bedste service
Bedste service, bedste priser. Hurtig arbejdsgang!
Dejlig service og flinke personale
Det var en god oplevelse.
Supersøde folk og rigtig god service
Supersøde folk og rigtig god og hurtig service. Man får altid et smil med på vejen! Får altid sendt mine pakker hertil også hvis muligt. Kan absolut anbefales.
En stjerne er højt sat
En stjerne er højt sat. Dårlig kundeservice og de gange jeg har været der kl. 10, hvor de skulle være åbent, er der lukket, fordi de først møder ind langt op af formiddagen. Det er dårlig kundeservice og utroværdigt
Dårlige produkter og ufattelig ringe service!
De sælger desværre rigtig dårlige produkter og nægter at give pengene tilbage.
Jeg har købt en bil-oplader til min mobil, som endte med at brænde min mobil af og ødelagde mit 12V stik i bilen (der kom simpelthen røg op fra ledningen). De tilbød at reparere min mobil, som ikke lykkedes, og derefter fik jeg ingen hjælp - jeg måtte købe en ny:-(
Jeg har også købt et panserglas til min mobil - og det første gik i stykker efter 1,5 dag - igen nægtede de at give penge tilbage, men ville bare give mig et nyt. 10 dage herefter er det igen i stykker, og de nægter stadig at kompensere mig ud over med et nyt...
De bliver bare ved med at påstå, at det aaaaldrig er sket før...
Det er ufattelig dårlig service!
Uprofessionelle og dårlig service
Jeg må desværre tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Jeg fik skiftet skærm og isat panserglas på min IPhone 7.
Da jeg kom ned for at hente telefonen, havde de sat panserglasset så skævt at halvdelen af knapperne i venstre side af telefonen ikke virkede. Dette blev lavet om, da jeg med det samme gjorde opmærksom på fejlen.
4 dage senere er panserglasset gået i stykker, og det er altså i min optik ikke godt nok at et panserglas holder så kort tid. Der har fået helt almindelig slag, som en tlf. nu får! PhoneCenter vedkender ikke problematikken og medarbejderen var ikke indstillet på at finde en fornuftig løsning. Min erfaring er desværre, at PhoneCenter udfører deres arbejde dårligt og yder meget ringe kundeservice. Egentlig ærgerligt når man gerne vil støtte en lokal butik.
Jeg skulle skifte min skærm
Jeg skulle skifte min skærm
På min iPhone 7. Da jeg får den igen virker hjem knappen ikke. Når man trykkede en gang trykkede den selv 2-4 gange. Jeg gjorde dem opmærksomme på dette. De sagde jeg bare kunne komme ind med den hvis det blev ved. På vej stoppede den helt med at virke. På det tidspunkt lukker de.
Da jeg var forhindret i at komme derind i deres åbningstid dagen efter kom jeg 48 timer efter og gjorde dem opmærksomme på det. De sagde jeg var den eneste det nogensinde var sket for (hvilket er løgn. Vi har haft samme problem før fra arbejde).
De nægtede at betale pengene tilbage eller hjælpe yderligere da de pludselig mente det var en gammel fejl.
Jeg spurgte efter mit panserglas samt lyserøde cover. Dette mente de ikke jeg havde. What? I har ødelagt min telefon, tager 500 kr, taget mit panserglas og mit cover.
Hvad ?%#!!
Under middel
Jeg har været inde og lave min søsters…
Jeg har været inde og lave min søsters skærm på hendes iPhone 6s hos phonecenter på Nørrebrogade 197, jeg ligger telefonen i min bil hvor jeg ellers altid har lagt min egen iPhone 7. Da jeg skal aflevere telefonen til hende vender jeg den og ser at den er smadret! Ved blot at ligge i min bil, jeg går derefter tilbage efter 15 minutter og forklarer situationen og får derefter at vide at jeg lyver! Sikken dårlig kundeservice og behandling, derudover fik jeg så kun 300kr tilbage når jeg har betalt 400kr for at få den lavet. Jeg er dybt foragret over deres opførsel!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.