Phonecare Bewertungen 78

TrustScore 2 von 5

1,8

Jag var nyligen på servicecentret ”Phonecare” på Kungsgatan 29 i Stockholm för telefonreparation och batteribyte – jag var mycket nöjd! Allt utfördes snabbt och professionellt, utan onödiga väntetider... Mehr ansehen

Handla inte här!!!! Jag förstår att detta inlägg kommer att tas bort . Men någon kanske hinner läsa. Beställde ett mobil fodral och fick helt fel färg, och när jag påtalade detta via telefon så... Mehr ansehen

Beställde ett skal till min frus telefon som hon ville ha. Skulle få det på 2-3 dagar enligt hemsidan. Efter 2,5 vecka och 3 mail som ej besvarats så ringde jag dom. Fick prata med någon på engelska s... Mehr ansehen

Ruffel och båg företag. Beställde ett mobilbatteri i september 2024 som anlände DOA ( dead on arrival ). Påpekar detta och allt verkar bra, nytt batteri skall skickas vilket då INTE sker då det inte k... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Dienst

Phonecare levererar högkvalitativa produkter till konkurenskraftiga priser. Alltid nöjd kund garanti samt snabba leveranser.

1,8

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

En scam!

Jag skickade min iPhone 12 till Phonecare på Kungsgatan i Stockholm i ett vadderat kuvert för att reparera skärmen. Men nu över en månad senare har jag ännu inte fått tillbaka telefonen. När jag mailade fick jag först inget svar, när jag ringde svarade någon på knagglig engelska att de inte fått telefonen. Så tyvärr är det nog en scam. De har nog sålt en iPhone 12 i nyskick i sin butik som var min misstänker jag…

14. Januar 2024

Ang en AirPods Pro venstre

Ang en AirPods Pro venstre, som jeg bestiller, modtager en forkert. Sender retur uden problem.
Modtager en ny, den virker ikke. Sender den retur, men har aldrig modtaget mine penge. De mener ikke at ha modtaget den. Desværre har jeg ikke modtaget en “kode” da jeg sender den retur.
De fastholder at de ikke har modtaget den. Post nord i Danmark siger den er leveret…!

10. November 2023

Beställde för 3 veckor sedan

Beställde för 3 veckor sedan. Produkterna fanns (finns fortfarande) i lager. Har inte fått leverans. Inget svar på mitt mail där jag frågat vad som händer.
Borde vetat bättre med tanke på den oseriösa prissättningen på deras site.
Update: ordern hade cancellerats utan att jag fått meddelanee om det.

22. Oktober 2023

Väldigt hjälpsam och kunnig

Väldigt hjälpsam och kunnig! Har en iphone 13 vars sidoknapp var intryckt. Dem löste det utan att behöva byta ut något på 5min.

12. Oktober 2023

Skickar inte paketet i tid

Skickar inte paketet i tid. Betalade för snabb leverans och vägrar betala tillbaka mellanskillnaden. Deras support svarar på engelska med ett väldigt svenskt namn som avsändare. Skumt. Kommer inte handla igen.

27. September 2023

Beställde grejer till min Samsung S21…

Beställde grejer till min Samsung S21 ultra och väl hemma började rensa bakre delen för min hade gott sönder, väl rensat och började öppna paket såg att det va ju inte till S21 ultra utan S22 serie. Närmare 1000kr och nu ska man vänta att få retursedel

1. Dezember 2022

Köpte en Iphone6s

Köpte en Iphone6s som skulle vara i toppskick,men batteriet var så gammalt så det var inte bytt. Fullladdat på kvällen och 1% på morgonen utan att nån använt den under natten. Svarade inte på telefon så vi gick till en lokal mobilfirma som kollade batterikapaciteten som var urusel. Efter att de satt i ett nytt fungerar den toppen. Mailat men de vill inte dra av 500:- på priset som var över 1000kr.

16. November 2022

Förra

Leveransen har kommit mycket snabbt det är mycket bra! Tiil min Huawei ett skärm.
Tyvärr jag har fått fel produkt och har jag skickat tillbaka.
Det har jag kostat 52kronor till mig och har jag INTE(!)FÅTT TILLBAKA FRAKTEN TILL MIG OCH INTE HELLER SKICKA TILLBAKA. NÄRA 100KRONOR FÖRLUST. MYCKET DÅLIGT!

7. September 2022