konta przestają działać przed upływem wykupionego czasu, kontakt z obsługą i rozpatrywanie reklamacji są bardzo opóźnione w czasie, w ciągu 12 miesięcy subskrypcji konto 4 razy przestało działa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kupiłam Spotify na 3 miesiące, narazie działa. Wszystko w porządku. Sprzedawca wydaje się być uczciwy. Dobry kontakt poprzez Google i tam również opinie zamieściłam.Teraz Yt kupiłam na rok, zaufałam..... Mehr ansehen
Korzystam z usług od b.dawna - śmię twierdzić od początków działania portalu - nigdy nie zostałem w żaden sposób wprowadzony w błąd jak kiedyś coś nie zadziałało jak trzeba to super zadziałała ich ob... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Polecam wszystko tą stronę. Kozak jak coś nie halo zawsze pomogą i odpowiedzą. Polecam 100%
konta przestają działać przed upływem wykupionego czasu,
kontakt z obsługą i rozpatrywanie reklamacji są bardzo opóźnione w czasie,
w ciągu 12 miesięcy subskrypcji konto 4 razy przestało działać. Naprawa awarii trwa około miesiąca więc przez ten czas nie masz dostępu.
Na 3 miesiące przed zakończeniem subskrypcji konto wygasło, a sprzedawca twierdzi, że też został oszukany !!!!!!
I koniec kropka.

Antwort von pewnekonta.pl
Korzystam z portalu pewnekonta.pl już od dłuższego czasu, kupując konta netflix, hbo czy spotify - szybka wysyłka kodów, uczciwa cena i w razie kłopotów dobry kontakt z operatorem, polecam w 100%
nie polecam , konto youtube zakupione na rok znowu nie dziala 2 dni masakra wiecej nie kupie

Antwort von pewnekonta.pl
A ja mam dobre doświadczenia. Kupiłem konto 30 dniowe, które przestało działać po 26 dniach. Złożyłem reklamację i firma stanęła na wysokości zadania przysyłając mi nowe konta. Obsługa klienta na najwyższym poziomie
Kilku krotnie zgłaszane reklamacje na youtube premium nie dały żadnej odpowiedzi. Kupujesz konto na 12mcy i po 8 koniec działania. Żadnego wsparcia.
Szkoda pieniędzy

Antwort von pewnekonta.pl
Subskrybcje yt premium kupiłem w maju już w czerwcu przestało działać, po mojej interwencji udało się naprawić. Na początku września znów pojawił się ten sam problem. Tym razem brak jakiego kolwiek kontaktu. Wysłałem kilka maili i cisza. Prawdopodobnie zostałem naciągnięty.
Proszę nie pisać, że tonto z tym mailem nie istnieje, ja wielokrotnie się tłumaczycie

Antwort von pewnekonta.pl
NACIĄGACZE!!! Dość już tych psudo firm. To sie nadaje do uokik!!! Niech ktoś sie za to w końcu weźmie. Zakupione konta na 30 dni, przestają działać po 26 dniach, jak nie problem z gospodarstwem, to nie działające konto. Oczywiście, pisza, ze tak moze sie zdarzyc, ale nie ma kontaktu, nikt nie odpowiada, mimo, ze czytają te wiadomości, to jakby ktoś płacił za kablówkę 100zl miesięcznie, a tydzień przed końcem, ktoś by ją wyłączał. Brak kontaktu, pomocy, ale tutaj są pierwsi odpowiadając na negatywne komentarze. Potrafią 3 razy odpisać po tygodniu!!! ale nie żeby naprawić swój błąd (dla mnie to złodziejstwo), a żeby prowadzić idiotyczną dyskusje, że inni nie mają problemów!!! To jest ich odpowiedź, tobie nie działa, a oni odpisują, że innym działa. Brawo! Omijać szerokim łukiem, pisanie wiadomość przez automater nic nie daje, a czytają je!!!

Antwort von pewnekonta.pl
Sądząc po pozostałych recenzjach ta firma przestała prowadzić działalność. YouTube Premium przestało działać po 6 miesiącach. Brak odpowiedzi na reklamację.
EDIT: ostatecznie subskrypcja została odnowiona.
EDIT 2: subskrypcja włączała się i wyłączała w cyklach około miesięcznych, ostatecznie wyłączyła się po 8 miesiącach od zakupu.

Antwort von pewnekonta.pl
Po opłaceniu YouTube premium na rok po 6 miesiącach przestało działać Na wielokrotnie pisane maile 0 odpowiedzi. No moze jeden z linkiem ktory nie dziala. Nie polecam kolejna strona oszusta. M jego numer konta i nazwisko więc jeśli ktoś potrzebuje....

Antwort von pewnekonta.pl
Nic nie działa na tej stronie.Wejście do koszyka niemożliwe. Brak podpiętych linków. Brak kontaktu z właścicielem strony.

Ciągle coś wywalało
Udawali że stawiają na nowo
Słabo odpowiadają nie polecam

Antwort von pewnekonta.pl
Nie polecam. Wykupiłem nx na trzy miesiące. Żenada. Mało co oglądam ale jak oglądam to że nie ma dostępu. Reklamacje uwzględniane. Co z tego jak co chwila to samo. Szkoda czasu i nerwów.Zwrotu za miesiąc też nie ma.

Antwort von pewnekonta.pl
Potwierdzam że dostęp do Netia to jakaś kpina Niby miesiąc pewnego oglądania ??? Już dwa razy brak dostępu Nie będę polecał bo na weekend akurat znowu ZERO i tylko pisanie reklamacji Zdecydowanie odradzam wam MAREK KUBAS

Antwort von pewnekonta.pl
Wszystko szybko i bez problemów.polecam
Po opłaceniu kod został przekazany, wszystko sprawnie działa, jestem zaskoczona pozytywnie bo różnie bywało na innych platformach, polecam współpracę z tą platforma.
,,Pewnekonta" są super wszystko działa tak jak powinno,po opłaceniu dostaje się nick i hasło przed końcem terminu przychodzi mail z informacją.Właśnie wykupuje następny mieśiąc
Wszystko działa. Dostęp bez problem za każdym razem. Polecam
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.