Unternehmen hat geantwortet
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga ö... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag vill ge ett nytt omdöme. Mitt första omdöme gavs utifrån att katterna inte åt maten, men plötsligt släppte skepticismen. Nu duger ingen annan mat och den prenumeration jag tecknade på 2 kilo fick... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
har tidigare varit en rätt nöjd kund hos Petgood, men hanteringen av larmet av glykoalkaloider har varit allt annat än förtroendeingivande och vi har nu lämnat Petgood för ett ekologiskt vegetariskt foder istället (utan innehåll av potatis). Det ni har kommunicerat och det Råd&Rön publicerar stämmer inte riktigt överens och jag väljer att gå på Råd&Rön som granskningsinstans.

Antwort von Petgood
Jag har varit kund hos Petgood i snart tre år och har varit väldigt positiv. Tyvärr börjar jag nu tveka efter TV4-inslaget idag där det från Råd och Rön framgår uppgifter om att maten ska innehålla gift.
Petgood påstår att de har gått ut med information till kunder men jag har inte fått höra något alls. Det som bekymrar mig mest är den interna utredning man hänvisar till, men enligt Råd och Rön vill man inte dela resultaten?! Känner mig väldigt besviken och kommer tyvärr byta leverantör.
Uppdatering 2026-02-18 Råd och Rön:
"Petgood har ännu inte avslutat provtagningen på de tillverkningsomgångar av fodret som fortfarande finns på marknaden. Företaget uppger också att det inte kommer att dela med sig av resultatet av sina tester."

Antwort von Petgood
Snabba leveranser. Även vid ev. frågor till företaget är det snabb återkoppling.

Antwort von Petgood
Min katt vill verkligen inte äta torrfodret. Våtfodret åt han med god aptit i två veckor, sen började han kräkas våldsamt efter varje gång han ätit av det. Testat 4 olika burkar men han kräktes av alla. Väldigt synd för gillar verkligen konceptet och allt annat, men min katt tål det inte.

Antwort von Petgood
Våra kräsna pudlar äter jättebra på detta foder ✨

Antwort von Petgood
Torrfodret har inte varit några problem för min katt att äta, även om hon inte tycker om det lika mycket som det tidigare torrfodret, så äter hon upp det utan problem. Patén däremot har hon spytt upp varje gång hon fått det (1/2 - 1 tesked). Har läst om liknande recensioner av patén tidigare, undrar vad det kan bero på eftersom torrfodret fungerar?

Antwort von Petgood
Min katt har fått Petgood torrfoder, och han gillar det. Hans päls är finare efter någon vecka och hans mage verkar bättre. Aldrig hård i magen längre. Däremot Insect Patéen kräktes han efter alla gånger han provat, så det var tråkigt och äckligt.Vet inte om det är något i den han inte tolererar, men jag kommer inte prova den igen.

Antwort von Petgood
Aldrig varit ett problem med Petgood snarare tvärtom!
Suverän service och trevlig personal 🧡

Antwort von Petgood
Haft svårt att hitta ett foder med kött där man vet att djuren haft det bra. Många foder som utger sig för att vara "bättre" innehåller importerat kött och till mig själv köper jag endast svenskt.
Petgood innehåller visserligen djur, insekter, men det är mycket lättare att ha god djurhållning till dessa.
Dessutom är alltid servicen oklanderlig och kundtjänst hjälper alltid till med kunden i focus. Smidigt med prenumeration och man kan alltid ta bort eller lägga till något eller bara hoppa över eller tidigarelägga en leverans. Mina hundar funkar bra på fodret.

Antwort von Petgood
Har testat premium insektsfoder för min 3åriga spanska vattenhund i en månad nu. Upplever att han kliar sig mindre på senaste men tyvärr har hans energinivå gått ner väldigt mycket. Han har alltid varit en extremt matglad hund som inte sagt nej till något, men detta foder gillar han inte alls. När jag börjat blötlägga fodret samt blanda i annat för smaksättning äter han lite mer. Tyvärr har energinivån dalat ordentligt så jag väljer att avsluta.

Antwort von Petgood
Kan hända det är bra foder för vissa men min katt fick allergisk reaktion och knölar på hals och i ansikte av det.

Antwort von Petgood
Mjukmaten passade min kinkiga chihuahua kille. Han har också blivit bra i magen igen. Toppenbetyg!

Antwort von Petgood
Beställning enkel o hyfsad snabb leverans. Skickade tillbaka produkt pga hunden, fick snabbt pengar tillbaka.
Hade gärna fortsatt att köpa från Petgood.

Antwort von Petgood
Det är den första maten min hund äter frivilligt utan att jag behöver blanda ut med annat. Han tigger till och med om mer mat! Blivit fin om tassarna, mindre röd och magen är bra. Han har känslig mage och haft svårt att hitta något som funkar. Han har nu hittat sin mat!

Antwort von Petgood
Premium vuxen hund och premium katt är de vi nu haft ett halvår - vi visste inte att vår hund hade problem med magen innan ens - men blev sån skillnad - alltid kulor att plocka upp aldrig nån gegga öht numera!
Och tack för att ni tänker på klimatet - vi rusar mot en varm motsvarighet till istid på mindre än detta århundradet-tack för att ni gör det möjligt att fortsätta ha hund i framtiden - tack!! 🤩

Antwort von Petgood
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.