Pet Meals Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absoluut niks kopen bij Petmeals, je wordt belazerd!

Zo lang je een product nog uitprobeert in de 30 dagen proefperiode is er niks aan de hand, maar zodra je meld iets te willen retourneren begint de ellende.
Op 30 juli hebben wij petmeals gemeld de 3 automatische voerbakken te willen retourneren (binnen de 30 dagen probeerperiode). Vervolgens was het wachten op retourinstructies. Na meerdere reminders via mail en websitechat kregen we uiteindelijk pas na 3 weken de retourinstructies. Die bestond uit een mail met uitsluitend een retouradres en de melding dat je het bestelnummer in de doos moest stoppen. Waarom moet zo'n simpele mail 3 weken duren????
Ons retourpakket is volgens de track & trace op 25 augustus bij Petmeals bezorgd, maar sindsdien is er weer totale radiostilte. Zelfs nog geen ontvangstbevestiging van de retour. Een week geleden hebben we een ingebrekestelling gemaild en via de chat weer contact gezocht. Via de chat kwam de belofte: we gaan er haast mee maken.
Nou, die haast kennen ze niet, we hebben nog steeds geen reactie, laat staan dat we ons geld terug hebben....

Ons advies: koop helemaal niks bij dese webshop!

30. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik raad deze webshop niet aan

Ik raad deze webshop niet aan. Wij kochten op 13 maart 2026 een PetMeals voerbak. Binnen enkele maanden werkte het automatische klepje niet meer: de bak opent niet meer met de RFID-chip en ook niet in handmatige modus. Een reset volgens de handleiding heeft het probleem niet opgelost.

Op 4 juli 2026 heb ik PetMeals hierover geïnformeerd en gevraagd om een oplossing, reparatie of vervanging. Omdat ik geen inhoudelijke reactie ontving, heb ik op 29 juli 2026 een ingebrekestelling gestuurd met een termijn tot 12 augustus 2026. Ook daarop heb ik geen inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen.

Telefonisch contact opnemen lijkt niet mogelijk; ik kon alleen via formulier/e-mail contact zoeken. Dit vind ik zeer onzorgvuldig, zeker omdat het product bedoeld is voor voerbeheer bij katten. In ons geval is de bak nodig vanwege strikt dieetvoer.

Voor mij is de ervaring helaas: product defect binnen korte tijd, geen adequate klantenservice en geen oplossing.

13. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PetMeals® Automatische Chip Voerbak…

PetMeals® Automatische Chip Voerbak Persoonlijke voerbak voor katten (RFID) besteld een paar maanden geleden. Altijd goed gewerkt tot plots de chip stuk ging. Deze enkele malen opnieuw geprogrammeerd zonder resultaat.

Contact opgenomen met Pet Meals per mail, maar je krijgt geen antwoord. Service na verkoop trekt op niks! De chip is zelfs niet apart te verkrijgen op hun webshop.
Eerste en laatste keer dat ik besteld heb!

10. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkopen generieke troep van anderen…

Verkopen generieke troep van anderen waar ze hun logo op zitten. Voer automaat van 109 euro is na 8 maanden stuk. Neemt het bedrijf geen verantwoordelijkheid voor, het ligt aan mijn katten.......

28. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb de voerbak sinds de zomer in…

Ik heb de voerbak sinds de zomer in gebruik maar hij loopt constant vast en biedt vervolgens geen voer meer aan, ook de dosering gaat sindskort voor geen meter meer. Ik probeer al 3 maanden contact te krijgen hierover met dit bedrijf, helaas zonder resultaat :-(

Dit komt erg argwanend over en zeer onbetrouwbaar. Ik raad niet aan om hier wat te bestellen om deze reden.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne smart voerbak met camera

Zeer goede kwaliteit Automatische voerbak met Camera en een hele vriendelijke klantenservice. Ik had in de avond na 10 uur een vraag en die werd meteen beantwoord via de live chat op de website. Aanrader!

30. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige kwaliteit en perfecte klantenservice

Voordat ik op vakantie ging, kocht ik een automatische voerbak en waterfontein voor mijn kat op deze website. De producten werkten erg goed tijdens de week dat we weg waren van huis en we konden elke dag op de camera zien hoe gelukkig onze kat was. Later reageerden ze erg snel en gedetailleerd op mijn e-mails over het filter van de waterfontein. Ik vond hun klantenservice erg professioneel. De kwaliteit van de producten is ook echt heel goed. Daarom raad ik het iedereen aan.

15. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr