Persoonlijkheid.nl Bewertungen 78

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen week hebben we als team een training gevolgd bij Persoonlijkheid.nl onder begeleiding van Annelieke en dat was echt waardevol. Niet alleen interessant om meer over jezelf te leren,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top dag gehad! Weer mooie inzichten mogen krijgen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak! Aanrader voor iedereen die wat dieper wil spitten in wie hij/zij daadwerkelijk is en hoe je dit op de juiste m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vond het een goede test, wel vond ik sommige onderdelen lastig te begrijpen en was ik in eerste instantie niet zo te spreken over de test. Het hele bestand in mijn chatgpt geupload en die he... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tijdens de eendagscursus veel geleerd over mijzelf, mijn persoonlijkheid en waarden + waar dit vandaan komt en hoe dit alles samenhangt. Ook voorbeelden gekregen om je welbevinden te verbeteren. K... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm fijn gesprek gehad met Annelieke

Enorm fijn gesprek gehad met Annelieke. Fijne gesprekspartner en weer mooie inzichten gekregen.

18. Februar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Mooi dat het gesprek niet alleen prettig voelde, maar ook weer nieuwe inzichten opleverde. En nu de volgende stappen in nemen :) Succes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel tests online zijn in het engels en…

Veel tests online zijn in het engels en wanneer je het resultaat dan krijgt heb je zelf eigenlijk geen idee wat je er mee moet. Ik heb vrij snel & simpel de test kunnen doorlopen bij persoonlijkheid,.nl , het rapport met het resultaat was ook vrij duidelijk met op het einde nog opdrachten die je helpen er ook echt wat mee te doen. Buiten dit alles heb je naar mijn mening ook iemand met expertise en kennis in de psychologie nodig die je helpt dit echt te verhelderen. Daar heeft Elian voor mij echt het verschil gemaakt! Ik zal dit iedereen aanraden!

*Extra tip: Zet je rapport in NotebookLM en maak er een podcast van, zo kan je je eigen waarden nog veel beter begrijpen. Vooral als je niet veel van lezen houd :)

17. Februar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Je zegt het mooi: veel testen geven een uitslag, maar je blijft zelf puzzelen wat je ermee moet. Fijn dat het rapport duidelijk was, dat je er echt mee aan de slag kon, en dat Elian hielp om het goed te begrijpen.

En goede tip: NoteBookLM. Die houden we erin

Top of the game!

Samen met mijn compagnon al eerder geïnspireerd geraakt door de kennis en visie van Miro, Elian en Annelieke op psychologisch vlak. Nu kregen we de kans om dit in een 3 daagse op een hoger niveau door te nemen. Ik kan alleen maar zeggen dat dit voor ons bedrijf als voor ons als individuen de beste investering is geweest tot nu toe!

De passie, kennis en ervaring is voelbaar. De omgeving aan de kust maakt het nog van hogere waarde en je hebt de mogelijkheid om met gelijkgestemden te sparren over je eigen persoonlijkheid en bedrijf.

Persoonlijkheid.nl is top of the game als het gaat om psychologie! Ze tillen de lat omhoog en geven wat mij betreft de standaard aan voor degene die zichzelf willen ontwikkelen op ondernemersvlak als persoonlijk.

14. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dankjewel voor deze waardevolle review Dylan, jullie tillen hierdoor in fitness en gezondheidsland het niveau omhoog. Duidelijke win-win.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jezelf begrijpen is doelen bereiken

Deze opleiding is een essential voor iedereen die effectief gas wilt geven, doelen wilt bereiken en meer uit het leven wilt halen. Ik ging met prive- en zakelijke vraagstukken heen maar kwam met antwoorden, zelfinzicht, zelfacceptatie en de juiste tools om mijn persoonlijkheid voor me te laten werken weer thuis.

Ook was alles op locatie erg goed geregeld. Top verblijf gehad, niks op aan te merken. Tenslotte was de openheid, eerlijkheid en diepgang met de groep next level. Enorm waardevolle gesprekken gehad. De dagen zijn voorbij gevlogen...

17. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dankjewel Tim. We kijken uit naar je deelname in november, en wat je daar voor jezelf uithaalt.

Interessante en onderbouwde test

Interessante en onderbouwde test. Herken mezelf er écht in. Ook de call volgend op de test was erg waardevol. Top!

23. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Goed om te lezen Daan. We werken graag met mensen die zichzelf serieus nemen, dus we zie je graag bij de Eendaagse.

3-daagse Level 1 opleiding

Begin januari de 3-daagse opleiding van Persoonlijkheid gevolgd. Het waren drie mooie dagen, met veel nieuwe inzichten over mijn eigen persoonlijkheidsneigingen en waarom ik doe wat ik doe. De groep was top, veel ruimte voor interactie. Het maakt dat de drie dagen voorbij vliegen, ondanks dat er mega veel informatie op je afkomt. Ik kan deze opleiding zeker aanraden!

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Hey Erik, dankjewel voor je deelname en waardevolle inzichten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jezelf en anderen beter leren begrijpen…

Jezelf en anderen beter leren begrijpen in een groep gelijkgestemden. Erg dankbaar voor deze dagen met de verdieping van Elian en Miro. Aanrader voor iedereen die zijn potentie wil benutten en beter wil leren omgaan met zijn valkuilen.

29. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Je gebruikt precies de juiste woorden: potentie benutten. Dankjewel Floris, dit is waar we het voor doen.

Ik zal eerlijk zijn.

Ik zal eerlijk zijn.. geeft het rapport het gevoel dat sigmund freud of jung jou geanalyseerd heeft? Neen. Maar als je het rapport goed leest, ontdek je dat alle secties wel inzage geven in bepaalde aspecten van jezelf.

Er zullen stukken zijn waarin je jezelf totaal niet in herkent, maar zodra je de sub-onderdelen leest in eens wel.

Al-met-al als je op zoek bent naar een spring-plank waarmee je dieper kan ingaan om jezelf te (her)ontdekken? Dan geeft dit rapport een goede begin.

27. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Hey Mukhtar, sterk hoe je, door verbanden te leggen, de verduidelijking hebt gecreëerd voor jezelf.

Zeer goed verzorgde opleiding

Zeer goed verzorgde opleiding, lunch en overnachting. Alles heeft mijn verwachtingen overtroffen!

14. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Timo, dat is een groot compliment. Dankjewel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijke groei met directe impact

De driedaagse training rondom persoonlijkheid en psychologie heeft me enorm veel waardevolle inzichten gegeven. In korte tijd kreeg ik een helder beeld van mijn patronen, sterke kanten en valkuilen en nog belangrijker: hoe ik dit direct in praktijk kan toepassen.

De inzichten helpen me zowel in mijn werk als binnen mijn familie om bewuster te communiceren en effectiever keuzes te maken.

Annelieke is een super gedreven professional met wie je op inhoudelijk niveau kunt sparren, en het hele team van Persoonlijkheid.nl werkt met veel kunde, betrokkenheid en professionaliteit. Dat draagt enorm bij aan de kwaliteit van het traject en aan hoe je zelf groeit tijdens de dagen.

Absoluut aan te raden voor iedereen die serieus met persoonlijke groei en zelfinzicht aan de slag wil.

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Peter, deze review geeft in een paar alinea's weer waar we het voor doen. Dankjewel daarvoor.

10/10

De test zelf was al zeker het geld waard, maar de mastermind al helemaal. Ik weet dat ik nu een fijner mens kan zijn voor m’n naasten, en een betere werkgever. Ik ga ook naar deel 2 en 3 van de mastermind.

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dankjewel Loek. Het is 10/10 om jou erbij te hebben. We zien je bij level 2.

Super waardevol

Super waardevol

21. Januar 2026

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dankjewel voor je review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit zou je eigenlijk op school moeten leren

Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe interessant en waardevol ik de materie van persoonlijkheid.nl vind. Allereerst ben ik echt persoonlijk begeleid; in dit geval dook Annelieke samen met mij diep in de resultaten van mijn persoonlijkheidsprofiel. Dat rapport is bovendien ontzettend waardevol voor de rest van je leven, omdat het heel tastbaar maakt wie je als persoon bent.

Daarna heb ik de ZDT gedaan. Mega-interessant, op een niveau dat mijn hele mindset over richting in het leven op een positieve manier heeft veranderd. Ik kan hier nog wel even over doorgaan, maar mijn ervaring met persoonlijkheid.nl stopt hier niet, want ik wil graag doorleren. Daarom heb ik me aangemeld voor een live dag. Ik verwacht namelijk dat deze materie op langere termijn in mijn leven nog veel meer voor mij gaat betekenen.

20. Januar 2026

Zelfkennis is stap 1

Als je jezelf niet begrijpt sta je 1-0 achter. De persoonlijkheidstest van persoonlijkheid.nl is extreem waardevol in het ontdekken van wie jij bent als ondernemer. Voor mij gaf de test me op veel vlakken nieuwe inzichten hoe ik mijn sterke en minder sterke kanten optimaal in kan zetten.

Na betalen krijg je direct toegang tot de test en na het maken heb je binnen een minuut de resultaten in de mail. Top product!

13. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vond het een prima en leuke test.

Het hele bestand in mijn chatgpt geupload en die heeft hem goed weten uit te leggen waardoor ik hem volledig begreep.

Voor mij niet life changing of nieuwe dingen uit gekomen, wel dingen die ik wist maar misschien net te weinig mee deed. Ben met de uitslagen bezig geweest en het heeft mijn bewustzijnsniveau weer een kleine boost gegeven.

Ik ken mezelf heel erg goed dus ik denk dat ik daarom niet echt grote nieuwe dingen heb ontdekt.

26. Dezember 2025

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dankjewel voor je feedback Maarten.
Goed om te lezen hoe je bent doorgegaan tot het voor jou helder was en bruikbaar werd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen!

Ik heb zowel de Level 1 als Level 2 opleidingen gevolgd bij Persoonlijkheid.nl en daarnaast meerdere persoonlijkheidstesten gedaan. Ik kan dit echt aanraden aan iedereen die zichzelf beter wil leren begrijpen. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen gedrag, valkuilen en ook in hoe ik met anderen omga. Mijn relaties zijn hierdoor duidelijk verbeterd.

Wat het voor mij onderscheidt is dat het geen oppervlakkige theorie is, maar iets wat je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Ik gebruik deze inzichten nog steeds elke dag, zowel privé als tijdens mijn werk. Als je serieus aan de slag wil met persoonlijke groei, dan zijn de opleidingen en testen meer dan de investering waard.

28. Dezember 2025

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dank voor het delen, Olivier.
Mooi dat je het direct bent gaan toepassen in je werk en relaties!

Waardevol!

De educatie sessie ‘coaching binnen de fitness’ en 3 daagse opleiding persoonlijkheid & psychologie gevolgd. Hier heb ik zowel persoonlijk als binnen mijn werk veel aan gehad. Na de opleiding heb ik me ook direct ingeschreven voor persoonlijkheid en psychologie level 2!
Niet alleen anderen maar ook vooral mezelf beter leren begrijpen wat erg veel rust en richting geeft! Hier ben ik Annelieke, Miro en Elian erg dankbaar voor!

23. Dezember 2025

Antwort von Persoonlijkheid.nl

Dank voor je review, Marijn!
Rust en richting tegelijk. Dat zegt eigenlijk alles.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr