PerfumeBey Bewertungen 90

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het zijn goede geuren, maar vind ze persoonlijk wel erg anders ruiken als de normale. Al ruiken ze van zichzelf wel lekker en blijven ze lang hangen wat top is.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb voor het eerst bestelt, heb de inspired by afternoon swim en initio side effect gekocht, geuren zijn beiden heerlijk en ruiken net als de originele geuren (heb ze letterlijk getest), de geuren bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb veel niche & designer parfums gehad, dacht op een gegeven moment laat ik dit een kans geven uit nieuwsgierigheid. Het feit dat je hier voor €26 exact hetzelfde krijgt als de originele parfum di... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1 luchtje gehaald nadat ik zoveel video's voorbij zag komen, zeer tevreden ruiken naar mijn mening exact hetzelfde als de orginele en blijft lang hangen dus zeker het geld waard

1. Parfümerie
  2. Parfum- und Kosmetikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

PerfumeBey is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van auto luchtverfrissers van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf is opgericht door een team van autoliefhebbers met een passie voor frisse interieurs en aangename geuren. Wat PerfumeBey onderscheidt van andere merken is hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en materialen om luchtverfrissers te maken die langdurig en effectief zijn. Ondanks ons focus op kwaliteit, streeft PerfumeBey ernaar om betaalbaar te blijven. We begrijpen dat mensen op zoek zijn naar waarde voor hun geld, dus houden we onze prijzen concurrerend zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons producten. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om van een fris ruikende auto te genieten, ongeacht hun budget.

4,5

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.
Ik voel me eerlijk gezegd behoorlijk opgelicht. Volgens Parfumebey zou deze parfum 2 tot 3 dagen op kleding blijven zitten en 16 tot 18 uur op de huid. In werkelijkheid is dat totaal niet mijn ervaring. Zelfs na 7 tot 8 sprays ruik je de geur maximaal 10 minuten en daarna is hij compleet verdwenen. Ook mensen in mijn omgeving ruiken hem dan niet meer. Op kleding heb ik precies hetzelfde probleem.

Ik heb hierover contact opgenomen met Parfumebey. Zij geven simpelweg aan dat de geur wél zo lang blijft zitten en dat het dus aan mij zou liggen. Vervolgens boden ze aan om de parfum te testen, maar als ik hem wil terugsturen moet ik zelf de verzend- en retourkosten betalen voor een product dat niet doet wat zij beloven.

Ik heb daarnaast gevraagd hoe zij die test precies willen uitvoeren, maar daar heb ik nooit meer een reactie op gekregen. Ook geen verdere instructies voor het retourneren.

In hun filmpjes praten ze veel over eerlijkheid en kwaliteit, maar mijn ervaring is helaas het tegenovergestelde. Voor mij voelt dit als een product dat totaal niet voldoet aan de beloften die worden gemaakt. Hou je geld in je zak en koop het niet voorkom teleurstelling.

9. März 2026

Beste Kees,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Allereerst willen we aangeven dat wij in onze systemen helaas geen gesprek of e-mail kunnen terugvinden onder de naam Kees Jansen. Het kan natuurlijk zijn dat er via een andere naam, e-mailadres of ordernummer contact is geweest. Mocht dat zo zijn, dan horen wij dat graag zodat we het alsnog kunnen terugvinden en met u mee kunnen kijken.

Onze parfums worden door veel klanten dagelijks gebruikt en we ontvangen hier doorgaans zeer positieve reacties op wat betreft sterkte en langdurigheid. Natuurlijk kan geurbeleving per persoon verschillen door factoren zoals huidtype, temperatuur, omgeving en gewenning aan een geur.

Wij hebben daarnaast altijd aangegeven dat wanneer een klant twijfelt aan de prestatie van een parfum, wij een onderzoek kunnen starten. In dat geval kan het product naar ons worden teruggestuurd zodat wij dit volledig testen en het proces ook vastleggen. Mocht uit dit onderzoek blijken dat het product daadwerkelijk niet naar behoren functioneert, dan worden alle kosten uiteraard vergoed.

Dat retourkosten in eerste instantie door de klant worden betaald, staat ook duidelijk vermeld in ons retourbeleid, zodat dit voor iedereen transparant is.

Wij helpen al onze klanten met respect en nemen iedere melding serieus. Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen met uw ordernummer of het e-mailadres waarmee besteld is, dan kijken wij graag met u mee om dit netjes op te lossen.

Team PerfumeBey

Top ervaring

Top ervaring! Betaalbaar, geweldige kwaliteit en de parfums ruiken nóg intenser dan de originele geuren. Absoluut mijn nieuwe vaste parfumerie.

18. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blue taisman parfum besteld van…

Blue taisman parfum besteld van perfumbey maar kwam zeker niet in de buurt van de orginele geur. Bedrijf benaderd en me klacht aangegeven maar er waren geen andere klachten van andere klanten dus ze konden er niet veel aan doen. Ook was terugsturen en ruilen geen enkel optie. Heel apart!! Iemand die orginele blue talisman heeft gebruikt ruikt de verschil direct. Zal nooit meer bestellen.

18. Januar 2026

Dank voor uw feedback.

Wij nemen elke melding serieus en doen ons best om klanten correct en eerlijk te helpen. In dit geval betrof het een gebruikt parfum. Vanwege hygiënische en wettelijke redenen kunnen geopende parfums niet worden geretourneerd of geruild. Dit beleid geldt voor alle klanten.

Desondanks hebben wij uit coulance een korting aangeboden om mee te denken in een oplossing. Onze geuren worden door het merendeel van onze klanten als zeer gelijkwaardig aan de originele parfums ervaren, al blijft geurbeleving persoonlijk.

Wij vinden het jammer dat deze ervaring niet positief is geweest, maar hopen dat deze toelichting duidelijkheid geeft voor toekomstige klanten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruikt zo lekker de uomo intense van…

Ruikt zo lekker de uomo intense van valantino en ruikt precies hetzelfde als je van vanille luchtje houd haal Valentino uomo intense

6. Januar 2026

Antwort von PerfumeBey

Dankjewel voor je mooie review! 🙏
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de geur precies overeenkomt met wat je zocht. Voor liefhebbers van warme vanilletonen is dit inderdaad een heerlijke keuze.

Bedankt voor je vertrouwen in PerfumeBey en we hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Gevaarlijk

Snel bezorgd. Alleen geur te sterk, wat niet gezond voelt. Geur blijft lang op kleren alleen ik weet niet of het zo goed is voor je gezondheid bij de eerste spuit. Ik ben een aantal keer ziek geworden door die sterke geur

2. November 2025

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij nemen dit soort opmerkingen zeer serieus en waarderen uw openheid.

Wij willen u graag geruststellen dat al onze parfums volledig gecertificeerd zijn en voldoen aan alle geldende Europese wet- en regelgeving voor cosmetische producten. Onze parfums worden samengesteld volgens de IFRA-richtlijnen en zijn geregistreerd en goedgekeurd voordat zij verkocht worden.
Een gecertificeerd parfum kan u niet ziek maken wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt.

Dat een geur als “zeer sterk” wordt ervaren, klopt in zekere zin: onze parfums zijn bewust hoog geconcentreerd en blijven daardoor langdurig op kleding aanwezig. Bij krachtige parfums adviseren wij daarom altijd matig te sprayen (1–2 sprays is vaak al voldoende).

Mocht u twijfels hebben, dan kunnen wij alle certificaten en documentatie uiteraard met u delen. Transparantie en kwaliteit vinden wij enorm belangrijk, en juist door dit soort feedback kunnen andere klanten ook zien dat wij werken met gecontroleerde en veilige producten.

Nogmaals dank voor uw opmerking — dit waarderen wij oprecht.

Team PerfumeBey

Geweldig!

De service is echt super, de levering ook geweldig en natuurlijk om niet het geurtje zelf te vergeten! Hij heeft een enorm goede atomizer en hij is echt lekker. Ik had de bey 162 genomen en die is inspired by jpg le make elixir, zeker een aanrader beste mensen!

31. Dezember 2025

Reactie van PerfumeBey

Geweldig om te lezen, dankjewel! 🙏
Fantastisch dat je zo tevreden bent over de service, snelle levering én natuurlijk de geur zelf. Fijn om te horen dat de atomizer en BEY 162 (inspired by JPG Le Male Elixir) zo goed bevallen.

Dank voor je aanbeveling en vertrouwen in PerfumeBey — veel draagplezier gewenst!

Goeie parfum

Goeie parfum, ik ben heel erg te vreden en de geur en de sterkte waren het zelfde wat er worden beloofd. Bedankt voor de parfum en goeie service.

24. Dezember 2025

Perfect

Snelle levering, topkwaliteit en de geuren ruiken bijna exact hetzelfde. Eigenaar is altijd vriendelijk en altijd bereid om zijn klanten te helpen.

23. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr