Performeals Bewertungen 101

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit Snelle levering, ondanks ik pas een track & trace kreeg toen het al bezorgd was. Verder een dikke aanrader die op een lekkere manier toch gezond wilt eten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppers! Had maaltijden besteld,maar was vergeten de kortingscode in te vullen. Heb een mail geschreven,en heb als nog de korting gekregen.........erg netjes. En de maaltijden zijn super lekker,heer... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat het weer mis ging het pakket was aangekomem bij post nl em een week later kwam het met een ander vervoersbedrijf aan,waar ik wel heel tevreden over ben.Ik zou post nl schrappen als ik jull... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke maaltijden,ben erg gesteld op deze keuken,goed verzorgd, en betaalbaar. porsies zouden iets groter mogen zijn, (maar dat is persoonlijk) .

1. Catering
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Fachhandel für Tiefkühlkost
  4. Lieferservice
  5. Online-Bestellservice

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Performeals draait alles om het ondersteunen van een gezonde en energieke levensstijl, zowel op het werk als thuis. We geloven dat goede voeding niet alleen het lichaam voedt, maar ook het welzijn en de prestaties verbetert. Daarom brengen wij smaakvolle, voedzame maaltijden binnen handbereik van bedrijven, sportscholen en consumenten. Stel je een bedrijf voor waar werknemers toegang hebben tot heerlijke maaltijden die niet alleen vullen, maar ook energie geven om de dag door te komen. Of een sportschool waar leden na een zware workout een voedzame maaltijd kunnen pakken om hun herstel te ondersteunen. Dat is waar wij voor staan. Met innovatieve oplossingen zoals onze vriezers en vendingmachines maken we gezonde voeding gemakkelijk en toegankelijk, precies waar het nodig is. Onze gerechten zijn met zorg bereid, geïnspireerd door authentieke Aziatische smaken en gemaakt om aan te sluiten bij verschillende levensstijlen. Door samen te werken met Performeals, kiest u niet alleen voor gemak en kwaliteit, maar laat u ook zien dat u geeft om het welzijn van de mensen om u heen. Want bij Performeals gaat het niet alleen om eten – het gaat om impact maken.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Smakelijke maaltijden

Goede smakelijke maaltijden. Heel fijn om in de vriezer te hebben voor wanneer ik geen zin heb om te koken. Favorieten zijn de Ayam spicy, Ayam Kerrie en de Daging rendang.

Ze werken sinds kort met een nieuwe bezorgdienst. Dat is echt een verbetering!

1. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Performeals heeft mijn weekavonden…

Performeals heeft mijn weekavonden gered! De maaltijden zijn niet alleen smaakvol, maar ook rijk aan authentieke Aziatische kruiden. Je proeft echt het verschil – geen saaie diepvriesmaaltijden, maar eten dat ruikt en smaakt alsof het net gekookt is. En het is klaar in een paar minuten. Super handig en zeker een aanrader!

28. Juli 2025

geweldig

Echt Aziatische smaak zonder te hoeven koken – ideaal voor drukke dagen. Aanrader!

28. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Neem je eigen koerier

Neem je eigen koerier! Ik was thuis, maar Postnl . bezorger was te lui om pakket te bezorgen en liet het achter bij Post nl. bezorg punt. Ik ben niet zelf in staat om daar naartoe te gaan ( ben 76 en niet mobiel ) en heb het laten retourneren.
Was bovendien al betaald!!!

22. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechter als dit kan niet

Levering pas 4 dagen later als ik uitga van de overdracht datum aan post.nl. nog eetbaar, geen idee.
Kraak nog smaak aan de eerste 3 genoten maaltijden, kip lijkt meer op rubber dan op kip, barst van de e nrs om de maaltijden goed te houden. De rest van de 10 Kip met rijst maaltijden geëindigd in de kliko

Van herzending van de bestelde pakketten, zoals beloofd in WhatsApp gesprekken,is niets terecht gekomen. We zijn nu 1 juli en het is bij een loze belofte gebleven. De Firma probeert de schuld af te schuiven op PostNL, helaas de goederen zijn bij jullie besteld, de verantwoording ligt bij Performeals om ervoor te zorgen dat alles binnen 24 uur wordt afgeleverd.

26. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nadat Postnl de bestelling na bijna een…

Nadat Postnl de bestelling na bijna een week nog niet had afgeleverd, heb ik telefonisch contact gezocht met Performeals. Omdat zij middenin een overstap naar een andere koerier zitten en Postnl moeilijk doet en bestellingen te laat aflevert, wordt mijn bestelling over 2 weken opnieuw kostenloos afgeleverd door de nieuwe koerier met een koelwagen. Dus ik ben heel tevreden.

26. Mai 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr