Pera Pasha Bewertungen 318

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn bestelling lag al klaar. Daarna nog heerlijk rondgelopen in jullie prachtige winkel. Uiteindelijk ben ik gezwicht om toch nog wol te kopen voor een zomertruitje en aangezien ik voor een bepaalde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kijk uit ze hebben erg veel leuke dingen. Heb al meerder projecten liggen 😅 Goede service. Goede kwaliteit

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pera & Pasha is goed bezig. Ik heb meerdere boeken en haakpakketten bij hen besteld, allemaal even mooi. De service is goed, levering op tijd en nauwkeurig. Ik ben zeer tevreden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestellingen worden op tijd bezorgd volgens de levertijden die bij de artikelen staan. Als er iets is met een bestelling, neemt de klantenservice contact op om tot een oplossing te komen. Ze hebben... Mehr ansehen

1. Wollgeschäft
  2. Garngeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Blij met Pera Pasha!

Duidelijke beschrijving, verzorgde pakketten en levertijd klopt!

26. Juli 2025

Antwort von Pera Pasha

Dank je wel voor je fijne review! 📦✨
We doen ons best om alles duidelijk, netjes en op tijd te leveren — super om te horen dat dat goed is gelukt. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Antwort von Pera Pasha

Dank je wel voor je bericht, en we begrijpen heel goed dat wachten soms frustrerend kan zijn. 📦
Bij pre-orders komt het inderdaad voor dat pakketten al vroeg worden klaargezet met een track & trace, terwijl de daadwerkelijke verzending pas later plaatsvindt. Dat kan de indruk wekken dat het langer duurt dan normaal — heel begrijpelijk!
We waarderen je geduld enorm en hopen dat je blij bent met je bestelling

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het boek kerst dorp haken online…

Het boek kerst dorp haken online gekocht.
Eenmaal binnen gelijk begonnen aan carroussel want daar had ik het boek voor gekocht.
Helaas kwam ik al snel in de knoei, 8x opnieuw begonnen maar kwam er niet uit dus eerst hulp gevraagd aan Mr Cey maar was al snel"ik weet het ook niet, succes verder". Dus op hun facebook groep hulp gevraagd maar al snel werden de reacties door de beheerder vd groep geblokkeerd want hij vond dat er genoeg antwoord was gegeven maar ik snapte het mog niet en kwam er nog steeds niet uit dus een bericht gezet met heel normaal de vraag waarom dat was gedaan en direct weer geblokkeerd dus via pb gevraagd en aangeven waarom dat is en dat ik het erg raar vind. Werd bot beantwoord van dat hij dat niet accepteerd. Je mag dus niks vragen, alles word als aanvallend gezien en dan krijg je botte antwoorden. Voor mij een grote telleurstelling en voor mij geen boeken meer van mrCey als je niet eens geholpen kan worden als je het even niet snapt of niet uitkomt. Werd ook gelijk gezegd dat ik verwijderd werd uit de groep(had ik zelf al gedaan) en dat ik ook niet welkom ben in de winkel om nog wat te kopen. Zo ga je niet met je klanten om. Wat een botte onaardige mensen!!!.
Helaas kan ik geen nieuwe reactie geven op je antwoord. Ik heb nooit met klantenservice contact gehad. En mn toon werd als snel onaangenaam? Je verzint nu vanalles maar prima het is mij wel duidelijk dat jullie niet om kunnen gaan met vragen van mensen en alles aanvallend vinden. Gelukkig ben ik niet de enige die dit vind.

24. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Pera Pasha

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je dit zo hebt ervaren, maar we willen ook graag duidelijkheid scheppen.
Je hebt meerdere keren hulp gezocht en we hebben zo goed mogelijk gereageerd, zowel via onze klantenservice als via de Facebookgroep. Helaas bleek de communicatie niet goed te verlopen, en de toon werd al snel onaangenaam. Onze groep is bedoeld als veilige plek voor hobbyisten, waar respect en geduld voorop staan. Wanneer berichten herhaaldelijk dezelfde vraag stellen en daarbij steeds scherper van toon worden, zijn we genoodzaakt in te grijpen. Dat is niet bot, dat is verantwoordelijkheid nemen voor de groep als geheel. Om vervolgens één van de beheerders prive aan te spreken is onacceptabel.
Wij geloven dat haken voor iedereen leuk moet blijven — ook als iets niet direct lukt. Maar een respectvolle dialoog is daarbij essentieel. In dit geval is duidelijk geworden dat we niet bij elkaar passen in communicatie en verwachting. Daarom blijven we bij ons besluit: dat wij geen match zijn en niet zullen worden.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Antwort von Pera Pasha

Wat een mooi compliment — dank je wel! Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop, dus fijn om te horen dat dat wordt gewaardeerd!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bestellingen worden altijd goed…

De bestellingen worden altijd goed afgeleverd en correct behandeld

Antwort von Pera Pasha

Dank je wel voor je vertrouwen! 🙌 We doen ons uiterste best om elke bestelling zorgvuldig en correct af te handelen — geweldig om te horen dat dat opvalt. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

heel veel keuze in bolletjes wol etc en…

heel veel keuze in bolletjes wol etc en mooie haakpatronen en pakketten
alles wordt goed verzorgd ingepakt en op tijd geleverd

Antwort von Pera Pasha

Wat een heerlijke review, dank je wel!

We zijn blij dat je onze ruime keuze in bolletjes wol, haakpatronen en pakketten waardeert. En natuurlijk doen we er alles aan om alles netjes en op tijd bij je te krijgen. Veel haakplezier en tot snel weer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ze reageerde snel op mijn mail nadat…

Ze reageerde snel op mijn mail nadat mijn pakketje verloren was

Antwort von Pera Pasha

Wat fijn om te horen — dank je wel voor je bericht!

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als een pakketje zoekraakt, dus we zijn blij dat we snel konden reageren en helpen. We doen er alles aan om zulke situaties zo goed mogelijk op te lossen. Fijn dat je je gehoord voelde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals altijd goede service!

De service is altijd goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket bezorgd wordt, ook bij pre-orders.
Daarnaast is alles wat ik tot nu toe ontvangen heb van hele goede kwaliteit en de patronen zijn duidelijk geschreven.
Echt top!

Antwort von Pera Pasha

Bedankt voor deze mooie recensie en graag tot een volgende keer

Altijd feest

Een puzzle deze x ipv bolletjes. Ziet er mooi uit, nog geen tijd gehad om te maken, maar wel blij mee.

Antwort von Pera Pasha

Bedankt voor deze mooie recensie

Winkel zelf top

Winkel zelf top! Alleen geen 5 sterren omdat de levering via DHL waardeloos is, naar verkeerde regio gestuurd waardoor paket een week onderweg is ( nog steeds niet ontvangen) Dit gebeurt helaas vaker bij DHL. Mischien gebruik maken van een andere pakket dienst?

18. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Pera Pasha

Bedankt voor je recensie, jammer dat we net niet die 5 sterren hebben gekregen door iemand anders zn schuld. DHL werkt in de ene regio perfect en in de andere niet, zo hebben wij bijvoorbeeld veel problemen met postnl hier.

Ik hoop dat je jouw sterren overweegt en een minder goede recensie over DHL schrijft ;-)

Zeer goede service

Een hele snelle levering en zeergiede kwaliteit van materialen

26. Mai 2025

Antwort von Pera Pasha

Dank je wel en veel plezier met je aankoop

ELF ON THE SHELF

Alle materialen zaten keurig verpakt, pakje werd keurig aan de deur afgegeven.
Duidelijk patroon, jammer dat het niet in kleur is.

27. Mai 2025

Antwort von Pera Pasha

Om onze pakketten voordelig te houden kiezen we er bij bepaalde projecten voor om in zwart wit te printen. Bedankt voor deze feedback

Wat een snoepwinkel

Wat een snoepwinkel,
als je niet uitkijk ga je met kilo,s naar huis.
Maar wees gerust, het levert geen gaatjes op maar juist een prachtig object waar je trots op zal zijn!!!!!!
De winkel staat boordevol ideeën, en het personeel wil je graag helpen bij een van je volgende objecten 🧶

27. Mai 2025

Antwort von Pera Pasha

Dank je wel voor deze mooie recensie

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr