Det gjaldt bestilling på nett 298kr,fikk tull med vipps,betalte isteden full pris da betjeninga ikke kunne hjelpe meg heller.fikk trekk allikavel på 298kr,ringte peppes å dei sa pengane er på konto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Mehr ansehen
Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv vil... Mehr ansehen
Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
We sell pizza. Come to us og we to you :-)
Kontaktinformationen
Henrik Ibsensgate 60, 0255, Oslo, Norwegen
- peppes@peppes.no
- peppes.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Altfor salt!
Har bestilt takeaway flere ganger og levering har fungert bra. Men pizzaen!! Altfor salt hver gang. Veldig synd.
Hvordan er det mulig å ikke gå levert…
Hvordan er det mulig å ikke få levert bestilling og innser det etter en halvtime
Gjentatte ganger har bestillingen ikke…
Gjentatte ganger har bestillingen ikke nådd kjøkkenet før over en time etter vi ankom restauranten! Dette er ikke bra, og er du sulten anbefales absolutt ikke denne restauranten! Når maten først kommer er den heller ikke det beste man har smakt! Hvilke som helst annen pizza restaurant leverer bedre enn dette, og Peppes skuffer meg hardt!
Ekstremt frekk og overlegen dame på tlf
Bestilte pizza men damen var ekstremt overlegen og frekk i tonen på telefonen så la på og bestilte fra et annet sted. Ødela all matlyst jeg hadde!
Snakka med en kjerring som tydelig var…
Snakka med en kjerring som tydelig var lei av jobben sin. Skulle bestille en pizza, men tonen hennes gjorde at det IKKE ble noe av. Takk for maten a.
Servitøren virket ikke så hyggelig og vi ble aldri sett på bordet vårt
Meg og venninna mi var kjempe sultene så vi tenkte å spise på Peppes pizza, men når vi var der så smilte hun servitøren ikke og kom aldri for å se på bordet vårt. Vi fikk ikke engang vann til å drikke og det var så varmt. Det var mange servitører der, men alle bare gikk forbi oss og vi bare dro til et annet restaurant
Bestilte stor pizza og buffalo Wings
Bestilte stor pizza og buffalo Wings, kyllingene var uspiselig og mye blod. Ringte de og ba meg om å sende bildet av kyllingene med blod, det gjorde jeg. Og eneste svar jeg fikk var det ikke var bra nok de ville ha flere bilder wtf!! De beklaget seg ikke engang. Ikke rart man blir syk når maten man bestiller ikke er stekt nok… Peppes burde si beklager og bare hentet kyllingene og gitt meg helt ny bestilling. Nei da de er så frekke at de ikke vil det engang. Folk bestiller mat for å nyte og kose seg, men nei da Peppes har ingen unnskyldning å gi. Utrolig dårlig service og dårlig holdning de har gitt oss… Bilder legger jeg ut så folk kan se…
Elendig pizza. Nesten ikke noe ost og fyll. Terningkast 0
Bestillt pizza fra peppes i mange år og alltid opplevd mye ost og fyll på pizzaen. I nyere tid har dette endret seg betraktelig, til det motsatte. Lite ost og lite fyll.i tillegg så har jeg bestillt dobbel ost og ikke fått det i senere tid. Hvorfor ikke øke pris om det er dyrt å drive, fremfor å kutte på ingredienser og miste kunder? Jeg betaler gjerne for kvalitet, men når det allerede er dyrt så stiller jeg spørsmål. Aldri mere peppes pizza.
Bestiller pizza til et møte
Bestiller pizza til et møte, med avtalt leveringstidspunkt, leveransen kommer 30 minutter for sent. Pizzaen er ikke varm, men prisrn har holdt seg.
Dette var vår siste bestilling fra Peppes.
God pizza men…
God pizza, men elendig service (Moa, Spjelkavika). Tok 1,5 time fra vi kom til vi fikk pizza. Fikk ikke bestille før det hadde gått 30min og da brukte de altså 1 time på å lage den. Ubrukelig opplegg. Blir garantert ikke Peppes neste gang.
Peppes Pizza Drøbak
Hei,
Jeg var og besøkte Peppes Pizza i Drøbak for et år siden og nå nylig for noen uker siden. Og jeg siterer min familie med: sorgens kapittel da og enda værre nå 😞
Er dette en restaurant dere har glemt bort?
Selv har jeg jobbet i Peppes mange år. Jeg husker med glede tilbake på service opplæring, fantastisk mat, barneborg for barn med film og egen barnemeny. Fantastisk konsept!
Drøbak er alt annet enn dette. Selv om Peppes skal være barnevennlig er det ikke en eneste plass å være for barn. Noe som var en av grunnene at vi skulle spise her.
Det er et pensjonert lekerom med en knust plasteske fra bedre tider og en ensom legokloss i et hjørne. Tv og leker har nok ikke vært i bruk her på flere år. Trist, siden det er masse barnefamilier her på sommeren. Jeg har selv to barn som skuffet gikk ut igjen sa det ikke var noe lekerom i denne restauranten.
Noe mor reklamerte med på forhånd...
Restauranten ser nesten forlatt ut og ingenting som minner om Peppes Pizza som den fantastiske restaurantkjeden den var.
Også var det servicen da....
Vi måtte selv spørre etter menyer, menyene manglet flere sider i flere av de vi fikk. Servitøren virket veldig fjern og skjønte ikke hva vi mente.
Vi bestilte mat fra barnemenyen sammen med drikke med en gang. Barna var sultne og skuffet allerede. Greit å få maten deres først.
Vi ventet i ca 45 min før maten til oss voksne kom. Det var 5 servitører og 6 bord. Servitørene hadde det meget hyggelig bak baren og lo og tøyset høylytt. God stemning bland de iallefall.
Ingen barnepizza i sikte. Nå begynner det bli litt irriterende.
Jeg spør servitøren hvor maten er og hun sier hun skal sjekke hva som "har skjedd" 🤔
Vi hører ingenting og det går ti minutter til. Servitøren begynner laste opp glass bak baren.... skulle hun ikke sjekke hva som hadde skjedd?
Jeg kjenner jeg er ganske oppgitt på dette tidspunktet og reiser meg opp igjen fra bordet fir å spørre hvor maten til barna er.
-"det kommer" sier hun. Uvitende om at jeg vet eksakt hvor lang tid den barnepizzaen tar gjennom ovnen.
Jeg spurte om hun hadde glemt det men hun svarte meg ikke.
Så ja. Sorgens kapittel og ikke noe sted jeg tar med ungene igjen. Trist det har blitt sånn. Spesielt når flere av restaurantene deres fortsatt er top of the game fortsatt.
Eneste jeg håper er at dere tar et tak her nede og får det oppe og gå igjen. Masse tilreisende folk hit på sommeren med familie og dere kunne sikkert økt omsetning betraktelig om dere bare ofrer denne skarve restauranten en liten oppgradering på både personal og det familievennlige.
Ps! Var positivt å få et lite glass med utbrukte fargestifter og noen ark til ungene mens vi ventet 60 min på barnepizza ;) (noe jeg selv måtte reise meg og spørre om)
Veldig bra service!!
Veldig bra service! (Trysil) veldig hyggelige servitør!! Veldig imponerende bare 2 personer jobber!! De jobber Veldig bra!!
Dårlig service
God Pizza. Men skikkelig dårlig service på Peppes Pizza på Skøyen. Servitrisen var opptatt av at hun skulle gå hjem 23.00 presis, så hun maste om at vi måtte forlate stedet 10 minutter før. Ikke ferdig spist engang. På toppen av det hele, svinedyrt. Aldri mer Peppes.
Elendig lang ventetid på levering og…
Elendig lang ventetid på levering og kaldt pizza
Dårlig mat og service
26.05.2024 kl.15:10 bestilte jeg pizza hos Peppes via telefon som kosta meg 771 nok, ink. Levering.
Kl.16:13 kom Peppes bilen, når jeg åpna begge pizzaene så jeg veldig godt stekt og brent på kanten, ringte for å klage på maten, vedkommende ba meg sende bilder på e-post, etter 1 time fikk jeg svar som sto,
Takk for din tilbakemelding. Det er nettopp dette som hjelper oss å bli bedre.
Her har ikke bestillingen stått til forventningene, og jeg vil gjerne tilby deg en form for kompensasjon. Høres det greit ut med 50% på neste store pizza dere bestiller hos oss?
Daglig leder ved avdelingen er videreformidlet din tilbakemelding slik at de kan se over sine rutiner.
Så svarte jeg at, jeg godtar ikke deres tilbud, enten ny pizza eller glem saken.
Så fikk jeg enda et lignende svar som ser sånt ut,
Vi har dessverre ikke mulighet til å kompensere utover det vi tidligere har gjort.
Om du skulle ombestemt deg vil kompensasjonen ligger registrert på ditt telefonnummer.
For å benytte deg av denne ringer du oss på…
Dette er så dårlig service mener jeg, jeg blir ikke fattig å kaste dette beløpe, men det er en prinsipp sak.
Håper at folk tenker før de bestiller mat hos Peppes i fremtiden.
Pizza var ikke stekt , broad round pizza var helt hvit
Elendig pizza og levering
Jeg bestilte pizza kl 20 og den skulle bli levert kl 21.05, men den ble ikke levert før nærmere kl 22. Pizzabudet ringte og sa at han sto utenfor, men pga at jeg går på krykker og har brukket beinet, så kunne jeg ikke gå ut. Leiligheten ligger også i kjelleretasjen med noe trapper. Jeg sier at han må komme ned og levere den pga min situasjon, men han sier at jeg legger den på bilen din. Ble veldig diskusjon ut av dette og han forsto ikke at jeg ikke kunne komme ut og bære pizza med krykker ned en trapp. Jeg ble veldig forbannet og det endte heldigvis opp med at kom inn med den. Jeg må også legge til kritikk på pizzaen som inneholder masse skorper og lite fyll. Den værste pizzaen jeg noen gang har spist. Kommer aldri til å bestille derfra igjen. Dette er i Tønsberg
Peppes Geilo er DÅRLIG !!!
Er på Peppes på Geilo og kl er så vidt over 21 og man må kjøpe take-away, dette til tross for at det er 17 mai i morgen. Altså ikke en vanlig torsdag i mai. Bedritent er vel rett betegnelse av Peppes Geilo.
Finn et annet sted.
Peppes Pizza Sandefjord
Peppes Pizza Sandefjord
I should give 0% for the peppes pizza Sandefjord for their service today. We order pizza via telefon with my son’s name. It say’s 20% discount for the student. We agreed that it will automatically discounted when he will pick it up and with student ID. When my son came and pick it up in just 15 mins. He paid full price it’s because he paid before he show’s his ID. What an «F» they cannot give him a discount because they don’t have a system to correct the payment. Never ever again to visit this pizza place. Very expensive and poor service. This just happend this day 9th of May.
Respekt for "Grandiosa" og "pepper" til Peppes pizza.
Jeg skulle gjerne gitt null stjerner, men det går ikke. Peppes pizza på Kongsberg føyer seg inn i rekken av kjeder jeg ikke skal legge igjen et øre hos.
Først, hvem har funnet ut at kunder skal selv gå bort til en disk for å bestille? Det kunne vært for å spare oss kunder for dyr mat når vi spiser ute. Men neida ! Prisene bare øker, og de som jobber der skal gjøre stadig mindre og mindre. Noe av poenget er vel service og god mat?
Peppes, Egon og ja, en rekke andre har innført dette tullet. Videre hadde stedet og vedkommende (i mangel av kelner) som var der like mye karisma som 3 meter med autovern. Båsene vi ble henvist til var trange og prisene var høye.
Hadde det ikke vært for at jeg hadde med meg en person til så hadde jeg gått rett ut igjen. Ser også at det er ikke så mange som er førnøyde med dem. Så da er det bedre å kjøpe seg en eller ti Grandiosa og dele med noen venner hjemme enn å gå på dette stedet.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.