Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg opnåede rigtig gode resultater og kan klart anbefale Matias' og PEOPLs ekspertise! Lige fra start var der en helt klar plan for vores mål, og trods den meget professionelle tilgang, var der absolu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har et super samarbejde sammen med Peopl og har haft glæden af deres ekspertise med Google Ads og META Ads for min egen virksomhed. De er dygtige, kompetente indenfor og altid med høj energi. Kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lang tid efter leverance af en større samlet ordre fandt jeg ud af, at der manglede et vigtigt element (et vægtstativ). Super positiv oplevelse med kundeservice, og selv om det var længe siden, var de... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Unternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Peopl A/S er et digitalt marketing bureau med fokus på performance og kompetent rådgiving.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Klar anbefaling

Peopl har vist sig at være en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der altid går ekstra langt for at levere.

14. Oktober 2023

Vi kom i mål!

De har en dyb forståelse for vores brand og målgruppe, hvilket har ført til imponerende kampagner og synlighed.

13. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Peopl og deres team på flere projekter. Effektiv kommunikation og imponerende resultater kendetegner deres arbejde. Deres evne til at forstå brands og levere imponerende resultater gør dem til en fantastisk samarbejdspartner for ethvert brand med store ambitioner.

7. Oktober 2023

Det bliver ikke bedre..

Matias, har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig! Han har givet mig super gode råd til min forretning og hjulpet mig med at vokse som person.

Han er som en energibombe, der har hjulpet mig at åbne øjnene op for hvordan jeg kan vækste min forretning til nye højder.

Matias er ikke bare en guru, men også en mega fed person at arbejde sammen med. Jeg er mega glad for at have mødt ham og hans team. 👍😄

De kan stærkt anbefales herfra!💪

27. August 2023

God samarbejdspartner

Jeg har arbejdet med Peopl i en længere periode nu, og jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde.

De er søde og rare, men vigtigst af alt, så har de styr på deres ting ⭐️

26. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af et…

Jeg har haft fornøjelsen af et samarbejde med Matias fra Peopl i en tid nu. Hans kompetence stråler igennem hans arbejde, og hans imponerende måde at hjælpe på. Hvis der opstår spørgsmål, er det nemt at fange ham på telefonen. De har virkelig budt os velkommen, og det er en sand fornøjelse at se, hvordan vi sammen skaber resultater.

20. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sender forkerte produkter

Efter svar- I deler CVR. Så stop nu bare.
Sjovt nok elsker people.dk anmeldelser fra de andre tilsvarende firmaer de deler cvr med, bare de er positive. Måske fordi det er folk der er venner med direktøren der skriver dem?

Det er lidt patetisk at se, at når peopl får et par negative anmeldelser, sendes personlige kontakter tilsyneladende igang med, at skrive positive anmeldelser... Det skal du nok have med i tankerne, før du benytter dem... Her min tidligere anmeldelse, dog med den kommentar, at jeg, efter at have nævnt potentielle konsekvenser, har fået refunderet noget! Af beløbet... Ikke forsendelse. Men de øre udgør så nok Ca det produktet er værd:

Sender forkerte produkter. Kommunikere ikke, og refunderer ikke. Indtil videre ser det ud til at jeg via Fitnessudsalg.dk er udsat for rent bondefangeri. Peopl og fitnessudsalg.dk har samme cvr og ejer. Og de er jo glade for positive anmeldelser her fra køb fra de andre firmaer de deler cvr med. Jeg ville passe meget på med at købe fra firmaer asocierede med Peopl.dk og ejer M.A.

16. August 2023
Peopl-Logo

Antwort von Peopl

Hej Michael

Anmeldelsen omhandler Fitnessudsalg.dk og ikke Peopl ApS. Det er to forskellige organisationer.

Mvh
Peopl ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr