Vi har været kunder i en del år nu, og PenSam Bank spiller bare👍😁 god kundeservice, tingene funger bare, har man brug for rådgivning, så ring el skriv og de svare vupti! Lavet 2 billån i den tid vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har desværre haft brug for Pensam forsikring nogle gange den seneste tid. Mage til fantastisk service skal man lede længe efter. Kontakt til kundeservice uden ventetid, hurtig reaktion i forhold t... Mehr ansehen
jeg havde et problem der ikke kunne løses på min side, trods ihærdige forsøg- jeg ringede op 4 gange uden at lykkedes med at komme igennem. Idag skulle problemet løses og jeg besluttede at holde ved,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Pensam Forsikring er penge vigtigere end at handle etisk og moralsk korrekt over for deres kunder. I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et la... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, hvilket omfatter lønmodtagere i både kommuner, regioner og private virksomheder.
Jørgen Knudsens Vej 2, 3520, Farum, Dänemark
Hat 69 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hej jeg ringede egentlig torsdags jeg har en skadeanmeldelse på min køleskab jeg har ikke fået nogen tilbagemelding hilsen Majbritt Jacobsen
Pensams forsikrings medarbejdere - Virkelig en faglig og personlig relevant fornøjelse - Råd og vejledning i særklasse - Lyttende og empatisk m fokus på både produkt og kundens behov for forsikringer.
Så jeg fik alt det jeg havde brug for, uden det blev dyrere, men m bedre dækning - 1000 tak
Virkelig en oplevelse af service i særklasse -
Tak til Herbert og Pia
Jeg er rystet over at I kan tillade jer og beholde min afdøde mors pensionsopsparing.
Der burde være en kæmpe forskel på udbetaling eller ej, når det er pårørende som kan arve opsparingen fra afdøde.
Specielt når vedkommende ikke selv kan få glæde af dem.
Og vi står så med regningen til begravelsen osv efterfølgende.
At I så vælger og beholde opsparingen, det er simpelthen for grotesk og ulækkert.
At pengene så går til jeres andre medlemmer, det er jo fuldstændig latterligt og respektløst overfor både afdøde og efterladte.
Føj altså.
Gudskelov har jeg ikke selv dette firma som pensionsselskab.
Jeg syntes virkelig at I skulle skamme jer og lave jeres regler om, i al respekt for afdøde og de efterladte.

Antwort von PenSam
Hvis man har en forsikring gennem sin arbejdsplads på en alvorlig kronisk sygdom, der er registreret i kriterier og bliver uarbejdsdygtig fået man alligevel erstatning. Jeg er rystet og ked af det. Har også søgt om de 20 k som man har i forsikring og det tager en krise. Jeg synes PenSam er et tarveligt forsikringsselskab. Når man er syg så virker en forsikring alligvel ikke.

Antwort von PenSam
hvad gør pensam for dig???? pensam er en ok net bank. med medarbejder der lyver snyder og tager måsen på dig .. kort fortalt konen og jeg kommer fra danske og jyske og ville gøre det hele lætter i hverdagen og have sammen bank og ringede til pensam,, vi snakkede om at flytte over til dem.. og for samlet vores lån.og hvis vi lånte til at få alle vores små lån ud ca 100 k .i løbet af 3 år så var der en ny bil i sigte .....
3 år sener!! vi laver det sidste afdrag og spør om lån til vores drømme bil og svaret er NEJ fordi at
der lønd indhold hos mig på3% men det er ikke sandt i følge gæld styrelsen .. kommune. vi er gældfrige der er 22k som staten ikke kan tage stilling til.. og som der ikke kan indrives... eller betales .. såå tak pensam... og hvordan i råd giver jeres med arbejder.. er mystisk og i snakker ikke sandt og vejleder jeres kunder forkert.. som i nok kan høre så får i ca 00.1% stjerne ... hvis i er i twivl om min udtagelser så kig i min sag. jeg har aligevel bedt om en ny rådgiver .. ellers flytter vi bank... mvh pan

Antwort von PenSam
Jeg har en pension i Pensam.
Jeg er skrevet op til en lejlighed hos jer i Hillerød. Det er DEAS der administrerer dem.
Jeg har været skrevet siden 2013.
I har ikke forklare DEAS at jeg er tilknyttet hos jer.
Men der står, ikke verificeret på min side på findbolig.nu.
Det kunne jeg godt tænke mig at får en forklaring på.

Antwort von PenSam
Deres modvillighed i at omlægge mit lån til Totalkredit. Bankrådgiveren virkede ubehagelig i telefon samtalen.
Jeg er FOA medlem det var fuldstændigt ligegyldig. I dag er jeg glad for at det ikke skete, idet deres renter på boliglån er dyrere end mit eksisterende lån hos Realkredit Danmark.
Så har man et eksisterende kreditforeningslån så vær opmærksom på renten hos dette samt renten via Total Kredit samt oprettelse af nyt lån

Antwort von PenSam
Holdt ikke på aftalen, ringede ikke til kunderne. Total ligeglad skal man tror.
Ja så må jeg atter en gang til tasterne omkring PenSam bank, og trist at jeg ikke er blevet klogere og har fundet en anden bank for længe siden!
PenSam bank er ikke at anbefale, altså med mindre man har MEGET tålmodighed. Det er simpelt så ringe en service at det næsten er til og grine af.
Jeg har være kunde i banken en årrække og har egentlig været godt tilfreds, men når det kommer til og få hjælp til en bankforretning er det godt nok gået ned af bakke. Skrev (ja kontakt med banken sker jo bedst via beskeder i appen) før påske omkring boligkøb. Retursvar, send en masse dokumenter. Det gjorde jeg, og svaret blev "det kigger jeg på efter påske" Nå! der er ikke andre i den bank! Efter påske fik jeg så et meget tvivlsomt og hurtigt (ikke gennem regnet) overslag på økonomi. Skrev efter et par dage om at få en opringning til videre forhandling. Retursvar, "jeg ringer i morgen" Helt fint og der blev aftalt tidspunkt, men om damen ringede på aftalte tidspunkt. Nææ først over en time efter aftalte tidspunkt. Nu orker jeg ikke mere.
Til dem der læser dette - se jer godt for, der findes mange andre seriøse pengeinstitutter.

Antwort von PenSam
Elendige vilkår og service hos pensam indbo forsikring, og ubehagelig og nedladende rådgiver.
Efter mange års tilfredshed er det slut nu.
Min skærm på min tlf var gået i stykker og skal repareres, dette er nu blive så besværligt hos pensam at man opgiver på forhånd,
for det første skal man nu selv anmelde skaden digitalt, hvilket er svært for mange især ældre... Og det heller ikke fungere med mit id. Heldigvis en hjælpsom rådgiver i skade afdelinger fik anmeldt skaden.
Dernæst skal jeg aflevere min tlf til pensam udvalgte reparatører, som befinder sig 30 km væk, jeg kan ikke længere gå til min lokale irecover som ordner det meget hurtigt, en halv time og med originale dele.... men nu med pensam udvalgte reparatører Ca en uges ventetid, hvor jeg ingen tlf har, bevares jeg kan så få en låne tlf hvis jeg ligger 1000 kr i depositum og kun for 900 kr tilbage igen. Jeg skal køre frem og tilbage 4 gange koster meget i benzin eller bus/ togbiletter og er det klima venligt???
Jeg kunne også vælge at sende tlf med posten, men hvordan får jeg så en låne tlf. Og betalt depositum og hvordan fungerer låne tlf, da man ikke får en magen til sin egen. Og har man lige 1000 kr til depositum.
Da jeg foreligger disse urimelige vilkår for den kvindelige rådgiver på police afdelingen, er hun uden forståelse og empati, er nedladende og synes da bare jeg skal skifte forsikring hvis jeg er utilfreds. Den samme nedladende kommunikation fra mandlig rådgiver i skade afdelingen
Pensam mener så selv at de har valgt denne løsning for at deres forsikringer er billigere, ja hvad hjælper det på at den dag man skal bruge sin forsikring så har i gjort det så besværligt at man opgiver at få repareret sin telefon 😡 via sin forsikring.
Jeg finder i hvert fald et andet forsikrings selskab
I skulle skamme jer

Antwort von PenSam
Simpelthen det værste svindler firma.
Jeg er stoppet på mit gamle arbejde og har fået nyt arbejde, derfor nyt pensionsselskab. Jeg ønsker derfor at flytte min pension, men også udbetale nogle af dem. Der synes pensam at de er skide smarte at sætte en klausul på min pension der gør, jeg ikke kan udbetale dem. Ja jeg ved det er en opsparing til min pension, men hvorfor må jeg ikke selv bestemme hvor jeg vil investere dem😡😡
Jeg ønsker at genkøbe min pension, især fordi at jeg i sin tid samlede gamle pensioner i pensam, uden at få at vide at der var klausul på, så det er misinformation fra deres side, havde jeg vidst der ville komme klausul på mine overflyttede pensioner, havde jeg aldrig samlet dem hos pensam.
De er ikke til at hugge og stikke i, så flygt eller aldrig vælg pensam, hvis du selv vil være herre over din pension. PenSam er et svindler firma, der bare vil have dine penge, så de kan investere dine penge og tjene masser af penge på DINE penge.
Udbetal min pension nu PenSam

Antwort von PenSam
Havde bestilt et telefon møde også bliver der ikke ringet til mig, det er mega dårligt af jer. Mvh Thomas

Antwort von PenSam
Nu er der gået 14 dage fra sidst, hvor I skrev, at I var ved at kigge på det. I har snart brugt 2 måneder og desuden er det løgn, at I er ved at kigge på det

Antwort von PenSam
Jeg vil have flyttet min opsparing fra PenSam Pension hurtigst muligt, udelukkende pga. en meget dårlig og uprofessionel kommunikation med deres kvindelige servicemedarbejder i dag. Hun talte nedladende og belærende til mig, men da jeg konfronterede hende med den ubehagelige tone og kommunikation - smed hun hurtigt røret på. Altså ikke engang villig til at lytte og finde ud af, hvor kommunikationen var gået skævt, så jeg måske havde overvejet at samle mine pensioner ved PenSam i stedet for at flytte derfra.
Jeg husker en anden uprofessionel samtale med PenSam, måske fremgår det i jeres historik, at det netop var samme medarbejder som jeg var uheldig at træffe igen i dag. Jeg håber samtalen er blevet optaget, så I har mulighed for evaluering.

Antwort von PenSam
Den mest dårligste bank jeg har været i

Antwort von PenSam
Jeg har idag kontaktet PenSam angående at få udbetalt den Pension min afdøde mor havde stående, eller det var var tilbage, efter de have tabt halvdelen på dårlige investeringer.
Jeg taler med en kvinde, der siger de ikke kan udbetales og er gået til den fælles kasse, fordi min mor har glemt at betale EN forsikrings regning under hendes 3 årige sygdoms forløb, og derved er 500.000+ gået tabt og vi 3 efterladte sønner får desværre ingenting, af den pension min mor har indbetalt til, de seneste 40 år ! det er svineri og ikke mindst tyveri !
I BURDE SKAMME JER !

Antwort von PenSam
Dårlig service og hjemmeside som ikke virker når man skal bruge den

Antwort von PenSam
Ja når man har næsten en kvart million til at stå og gerne vil have dem ud og er villigt til at betale dik afgift til staten så må mam ikke. De går heller ikke til evt efterladte. Det minder mest af alt om et selskab der kuk er til for sin egen skyld tænk man ikke må bestemme over egne penge. Her kaldes den slags tyveri.

Antwort von PenSam
Efter samtale med en af jeres pension rådgiver, er jeg chokeret over hvor dårligt stillet man er hos jer. I laver tvunget mest indbetaling på livsrenten, som ikke bliver udbetalt til pårørende ved for tidlig død.. De penge tillader i jer at beholde. Ej heller gør i det muligt at man kan lave en forsikring, at de penge skal gå til pårørende ved for tidligt død. I begrænser indbetaling til vores rate og alderspension, som bliver udbetalt ved for tidlig død, og i har ufattelige dårlige forsikringer og udbetalinger ved ulykke, invaliditet,sygdom med den begrundelse at i ikke er en "forsikring" NEJ men vi er desværre tvunget via job at være hos jer, og mange andre pension selskaber kan godt gøre det MEGET bedre for deres medlemmer. Jeg håber flere vil kigge kritiske på jeres håndtering af vore penge og hvordan i forvalter dem. Jeg er så skuffet, over at i ikke gør det bedre for i forvejen lavt lønnede /slidte medlemmer at jeres grådighed overskygger de penge vi giver jer hver mnd med tro på at gå kun af med en god sikkering i ryggen, eller ved tidlig at pårørende får alle ens indbetalte pension penge, indtil man kigger dybere i jeres håndtering.

Antwort von PenSam
Jeg er Pensam kunde, både med bank og forsikring og har indtil videre været ovenud tilfreds og er det stadigvæk langt hen ad vejen.
Desværre har pensam forsikring, uden at informere om det, valgt at dele betalingen op på mine forsikringer. Førhen betalte jeg mine forsikringer på én MobilePay overførelse til 6kr (månedsbetaling) og nu har har de så valgt at betale hver enkelt forsikring for sig, hver enkelt til 6kr stk. det er en beslutning der er taget, som man ikke kan forklare hvorfor. Hvis jeg skal undgå denne betaling, kan jeg betale for et helt pr af gangen, på den måde kan betalingen være gratis. Har dog ikke lige 23.000kr til at betale for et helt år.
Så undersøger nu mulighederne for forsikringer andet steds.
Skam jer

Antwort von PenSam
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.