Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunder i en del år nu, og PenSam Bank spiller bare👍😁 god kundeservice, tingene funger bare, har man brug for rådgivning, så ring el skriv og de svare vupti! Lavet 2 billån i den tid vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har desværre haft brug for Pensam forsikring nogle gange den seneste tid. Mage til fantastisk service skal man lede længe efter. Kontakt til kundeservice uden ventetid, hurtig reaktion i forhold t... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

jeg havde et problem der ikke kunne løses på min side, trods ihærdige forsøg- jeg ringede op 4 gange uden at lykkedes med at komme igennem. Idag skulle problemet løses og jeg besluttede at holde ved,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hos Pensam Forsikring er penge vigtigere end at handle etisk og moralsk korrekt over for deres kunder. I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et la... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, hvilket omfatter lønmodtagere i både kommuner, regioner og private virksomheder.

2,7

1 Stern

Hat 69 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Hurtig udskiftning af rådgiver

Har været kunde i gennem flere år i pensam bank og oplevede total kaos i mit køb og salg af bolig for 4 år siden med skift af rådgiver mit i sagen op til flere gange . Nu er jeg ved og købe og sælge bolig igen og oplever dette samme igen skift af rådgiver op til flere gange i min sag og uden at meddele mig at vi igen har fået ny rådgiver opdager det tilfældigt da jeg skulle i netbank hvor der igen står et nyt navn . Kommunikation fra bank til kunde fungere ikke jeg syntes nok man skulle meddele os det hvis man skifter rådgiver og så mit i boligsag igen dybt uprofessionelt , det ikke særligt betryggende som kunde med alle disse skift af kunderådgiver man kan ikke lade være med at tænke om der også er rod i sagen.Det håber jeg godt nok ikke der er men vi bliver nok nød til at overveje om vi på den fremtidige bane ønsker at være kunde hos pensambank😡

7. März 2025

Antwort von PenSam

Vi har som følge af et uventet rådgiverstop været nødt til at give nogle kunder en ny rådgiver. Da rådgiveren ikke havde været i banken så længe, og dermed ikke nået at have kontakt med mange kunder, besluttede vi, at vi ikke ville forstyrre alle rådgiverens kunder med en ny besked om rådgiverskifte.

Jeg forstår, hvorfor det kan virke uprofessionelt, men der har ligget tanker bag beslutningen, som har taget udgangspunkt i kundens oplevelse.

Du er meget velkommen til at tage fat i mig, for en uddybning såfremt du ønsker det.

Jeg håber, du herefter vil opleve, at vi som bank kan leve op til dine forventninger.

De bedste hilsner

Kundechef
rda@pensambank.dk

Fuldkommen elendig selskab

Fuldkommen elendig selskab. I min tid hos en børnehave, nåede jeg at optjene omkring 1.000kr. i Pension. Efter jeg stoppede, havde jeg i 3 år ikke et arbejde hvor der blev indbetalt pension (+ min løn og min situation som studerende er slet ikke til at jeg skal indbetale en masse i pension). Resultatet efter 3 år med 30 kr. i adm.omkostning om måneden var at jeg af mit optjente havde 41 kr. tilbage på min pension. I har tjent profit på mig, men I har tabt en kunde for livet.
Farvel PenSam, vi ses aldrig igen.

6. März 2025

Kære Anton
Jeg kan godt forstå din frustration og ærgrelse. Som regel ville anbefalingen med sådan en lille pension være, at du kan flytte den og samle den med en anden ordning, du indbetaler til, så du kun betaler omkostninger ét sted. Den mulighed har du desværre nok ikke haft som studerende.

Omvendt er det ikke gratis at administrere en pension – uanset om den er lille eller stor.
De omkostningerne, vi tager, er sat efter, hvad det faktisk koster – i gennemsnit for alle medlemmer.
PenSam er ikke et kommercielt selskab, så hos os er der ikke nogen, der skal tjene penge på medlemmerne.

Hej Pensam/Dorthe

Hej Pensam/Dorthe - service og venlighed er nøgleordet for Pensam Bank gennem mange år.

B H Vibeke og Claus

3. März 2025

Kære Claus,

Tusinde tak for dine positive ord. Det er altid dejligt at få ros også her på Trustpilot. Jeg sender en hilsen til Dorthe.

De bedste hilsner, Henriette Appelquist fra PenSam Bank

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste beslutning at skifte til pensam bank

Vi har skiftet til pensam bank i oktober i 2024.
Det var den bedste beslutning vi har taget da vi har fået alle vores ønsker opfyldt. Tak til Dorthe F for hjælpen og for at vi kunne komme i mål med vores husrenovering

20. Februar 2025

Kære Dorthe,

Tusinde tak for din anmeldelse her på TP. Den sætter vi virkelig pris på. Jeg sender en hilsen til Dorthe.

De bedste hilsner - Henriette Appelquist fra PenSam Bank

Rigid og forudindtaget sagsbehandling

Som medlem af FOA kontaktede jeg PenSam Bank mhp at blive helkunde i banken.

Dvs realkreditlån, lønkonto, budget konto, privat pensionsopsparing og alm. opsparing.

Her startede en proces så omstændig, så jeg aldrig har oplevet noget lignende, bl.a. med kontoudskrifter op til 12 mdr tilbage, så ALT forbrug kunne redegøres.

Man skulle tro at det vigtigste for PenSam Bank, ville have været en kontoudskrift der sidst på måneden kunne vise om kontoen var i overtræk eller om der fortsat var plus på kontoen, men nej, alle poster skulle indsendes.

Den langsommelige sagsbehandling fortsatte herfra og efter at have givet samtykker, screenshottet kontoudtræk og redegjort for alt hvad der kunne redegøres for, fik jeg beskeden at PenSam ikke kunne tage udgangspunkt i mine lønsedler samt årsopgørelse, da min løn svinger pga bl.a. tillæg.

PenSam så sig derfor nødsaget til at tage udgangspunkt i den laveste månedlige indtægt der havde været, hvor der bl.a. var afholdt ferie, og feriepenge blev udbetalt fra feriekonto, så reelt var det ikke retningsgivende, og vupti, så hang regnestykket jo ikke længere sammen og derfor fik jeg afslag.

Jeg går ud fra at min nuværende bank skal leve op til PRÆCIS de samme krav fra Finanstilsynet osv, og der har jeg heldigvis INGEN problemer, så jeg bliver naturligvis hvor jeg er og hvor de tilsyneladende sagtens kan se det større billede og ikke leder efter “hår i suppen” 😅
Men det er vildt, at jeg som FOA medlem, i god stilling og med rigtig god økonomi, bliver mødt SÅ rigidt og med en skepsis der bare grundlæggende er uacceptabel.

14. Januar 2025

Kære Cecilia,

Vi er rigtig kede af, at du har haft en ærgerlig oplevelse med os. Det er slet ikke det vi ønsker.

Det kan desværre godt være lidt omstændigt at skifte bank, grundet mange dokumentationskrav som bankerne skal overholde.
Din nuværende bank har naturligvis mange af de oplysninger allerede, når de skal vurdere en sag, hvor vi jo skal have alt ind, da vi jo ikke kender dig.

Jeg kan ikke kreditbehandle din sag her på Trustpilot, men vi gennemgår meget gerne sagen med dig, hvis du har brug for at få sat flere ord på, hvorfor udfaldet er af sagen er blevet, som det er.

Tag derfor gerne fat i mig på rda@pensambank.dk, hvis du ønsker en uddybning.

Kundechef PenSam Bank

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne fik de ikke en stjerne

Hvis man kunne fik de ikke en stjerne, siden December har de ikke ville sætte min pension ind som er indbetalt fra arbejdsgiver og står på min lønseddel for de vil have en bekræftigelse fra arbejdsgiver når de får tid!!! Og intet er stadig sket.. de gange jeg har ringet får jeg beskeden du må vente til vi får tid… aldrig i min karriere har jeg oplevet et pensions selskab på den måde og andre jeg taler med af jurister osv er chokeret over dette foregår og heller aldrig har de oplevet tilfælde af dette.

2. Januar 2025

Kære Rikke
Vi har set din anmeldelse, undersøger forløbet og giver dig direkte svar så hurtigt som muligt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pensam Bank

Pensam Bank
Vi har haft Pensam Bank i næste 5 år, og er glad for dem.
Der har været et par små bump på vejen, derfor de 4 stjerner, men 5 stjerner for den sidste bankforretning vi har lavet.
Pensam har altid haft tillid til os, og det sætter vi pris på.
Det er bestemt en Bank jeg vil anbefale.

7. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skiftede til pensam bank i…

Vi skiftede til pensam bank i slutningen af 2024 I forbindelse med vores huskøb, da vores tidligere bank ikke levede op til vores forventninger længere. At skifte til pensam bank er det bedste vi har gjort. Og stor ros til vores rådgivere Tanne, hun har været med til at gøre hele hussalg/ huskøb processen meget nemmere. Det er en meget professionel bank som værner om kunden . Hilsen en meget tilfreds kunde.

5. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du bliver alvorligt psykisramt pga. arbejde -skal man ikke regne med hjælp

Rigtig ærgerligt at være blevet alvorligt psykisk ramt af sit arbejde, og så meget, at det er svært og overskue ting, bede om hjælp, og ringe og tale med folk man ikke kender. Ringede 4 uger efter deadline for udløb af forsikringer og forklarede min situation. De var hverken til at hugge eller stikke i. Jeg har betalt til PenSam i over 20 år:-( og så møder jeg ikke engang forståelighed, når jeg er blevet alvorligt syg af mit arbejde. ET brev fik jeg i e-boks 2 måneder før. Fik at vide jeg kunne skrive en mail og klage. Først 3 mdr. efter finder jeg ud af via min fagforening, at der er findes en decideret klageadgang på hjemmesiden -selvom det og skrive en klage heller ikke er spor lige til. Synes simpelthen de er for ringe. Har nu flyttet al min pension.

11. September 2024

Kære Susanne
Vi er kede af at høre om din situation og din oplevelse, som vi godt kan sætte os ind i.

Det er et svært dilemma. For med forsikringer ved sygdom i en pensionsordning gælder der det samme, som gælder for alle mulige andre forsikringer af for eksempel bil eller indbo.
Har du betalt for forsikringen, er du dækket. Har du ikke betalt, er du ikke dækket.

Det gælder også, selv om man har betalt for forsikringen i mange år. Man har ikke opsparet nogen ”goodwill”. Det kan de fleste af os fint acceptere, når det gælder forsikring af bilen. Det er sværere, når det gælder sygdom. Også fordi man netop da kan være i en situation, hvor man har svært ved at overskue for eksempel breve i e-Boks, som du skriver.

I PenSam er man faktisk forsikret i ekstra 12 måneder EFTER, at man er stoppet med at indbetale. Det er netop for at sikre, at man fortsat er dækket, hvis man skifter job eller er kortvarigt syg. Efter 10 måneder får man brev i e-Boks om, at hvis man fortsat vil være forsikret, skal man selv til at betale for forsikringen. Gør man ikke det, er man ikke længere dækket.

Vi tager din anmeldelse med i vores overvejelser om, hvordan vi kan blive endnu bedre til at sikre, at vores medlemmer har forstået, at forsikringerne i pensionsordningen udløber. Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

I forhold til det du skriver om klageadgang, gør det ingen forskel, om du sender en mail med en klage eller benytter den mere formelle klageindgang på hjemmesiden. Vi behandler klagen på samme måde.

Bankskift dårlig bank

Ville skifte bank

Hvis du har lån kan du ikke få Visa/dankort selvom alle får deres penge, og ikke står i RKI og har et fint rådighedsbeløb, og selvom jeg kan bevise jeg har haft Visa/dankort siden jeg var 18 år og ikke har overtrukket det uden bankens tilladelse. Skulle ikke have lån eller kreditkort, men de ville godt oprette mig som kunde, men kun med et debitkort også på sigt kunne vi se om jeg kunne få et Visa/dankort, hvordan ville i kunne se om jeg var en der ville overtrække når man ikke kan det på et debitkort det giver ingen mening i mine øjene.

9. Dezember 2024

Kære Dennis,

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er meget ærgerlige over, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Jeg kender ikke til din sag, men hvis du har lyst til at give os en chance til, så vil jeg meget gerne høre fra dig, så jeg kan kigge på sagen med friske objektive øjne.

Kundechef
rda@pensambank.dk

PenSam Bank 5*

Fantastisk oplevelse at skifte til PenSam Bank!
Alt gik med en glidende overgang med alle behov og lån, og var super professionelt!

Stor ros til Tanne og hendes super service!
#BedsteRådgiver

1. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbefaling af bankskift til Pensambank Efter gode anbefalinger OG en bank med…

Efter gode anbefalinger OG en bank med rigtig gode tilbud , vejledning og støtte på alle måder, valgte jeg at skifte bank til Pensambank. Og det har jeg ikke fortrudt. Tanne har med stor engagement og faglighed, hjulpet mig med bankskifte , så det var let og uden besvær. Har vejledt mig og kommet med gode tilbud. Selv om jeg er en moden dame, og en smule bekymret, så er det gjort til skamme. Ligeledes en bedre økonomisk situation også det på sigt med en snarlig pensionist tilværelse . Og systemet virker og der er hjælp at hente hvis behov. Kæmpe anbefaling og ROS til Pensambank også til Kenneth som ledende chef.

4. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr