Unternehmen hat geantwortet
* Dat ik er absoluut niet van gediend ben, dat als er iets aan jullie kant niet goed gaat, een automatische mail, waarin wij de schuld krijgen van late levering * Dat de telefoniste de hoorn erop go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
PennenshopXL is gespecialiseerd in pennen bedrukken. Van budget pennen tot Parker pennen.
Edisonlaan 2, 9207 HD, Drachten, Niederlande
- 088 5440650
- verkoop@pennenshopxl.nl
- pennenshopxl.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pennen met opschrift gekocht
Hoeveelheid pennen met opschrift besteld. Uitstekende ervaring: goede prijzen, snelle service, makkelijk contact te leggen. Bestelprocedure via website ging vlekkeloos.
Het bedrijf levert niet binnen de…
Het bedrijf levert niet binnen de afgesproken tijd. Vervolgens reageren ze traag op mails. De interne en externe communicatie laat te wensen over
Onbeschofte telefoniste, maar hun pennen zijn wel fijn
* Dat de telefoniste de hoorn erop gooit als het gesprek iets stevig begint te worden!!!!
* Dat er niet goed terug gecommuniceerd wordt over wanneer het wel geleverd wordt.
Klachtafhandeling drama
Wij hebben voor onze klant hier donkerblauwe pennen besteld, proef was prima dus drukken maar. De levering is echter een midden-blauwe pen. Gemaild en gebeld, nu een dag verder en geen enkele oplossing. Wel een mail dat het vervelend is dat de verkeerde kleur is geleverd, dat hadden we zelf ook al ondervonden. Personeel is goed getraind om je af te schepen, service en communicatie is een drama. ‘Wij wachten op een bericht van de drukker’ is het verhaal steeds, bel die drukker, je ziet binnen twee tellen dat dit niet goed is namelijk en los het op. Onze klant heeft pennen nodig. Erg slecht dit, wij bestellen hier nooit meer in elk geval. XL staat in dit geval niet voor klanttevredenheid.
Contact verloopt stroef/ en levertijden halen ze niet
We hebben half Januari een bestelling gedaan vandaag pas dus bijna een maand later zijn de pennen geleverd.
Met name het contact en de snelheid van handelen zijn erg slecht.
Ze reageren niet of nauwelijks op de mails, en de pen die we gekozen hadden was niet meer op voorraad.
Een prachtige pen met een fraai…
Een prachtige pen met een fraai gedrukte tekst. Een paar aanloopprobleempjes in de communicatie maar verder liep alles naar wens en werden de pennen netjes op tijd en volgens afspraak afgeleverd.
Het logo valt wat klein uit maar snelle service!
Het logo valt wat klein uit, zet zich niet rond over de pen, maar zeer snelle service, binnen de 24u na drukproef waren de pennen geleverd. We bestellen zeker opnieuw!
Uitstekende ervaring met PennenshopXL
Uitstekende ervaring met PennenshopXL; dankzij de goede communicatie en pro-actieve houding van Mike hebben we onze bestelling binnen 24 uur ontvangen, super! De pennen zien er bovendien top uit dus we zijn zeer tevreden.
Snel en goed geregeld
Wij waren als bedrijf opzoek naar passende pennen om te laten bedrukken met ons logo. Wij hebben contact opgenomen met PennenshopXL.nl met de vraag of wij een aantal proefpennen konden ontvangen. Dit was snel geregeld. Hierna hebben wij een keuze gemaakt. Toen we de keuze hadden doorgegeven aan de klantenservice, ontvingen wij de bedrukte pennen binnen een week.
Fijn contact gehad en goede service.
Goed bedrijf
Snel contact, vriendelijk, hulpvaardig, goede communicatie per mail én het product zag er tiptop uit!
Top quality pens for a great price!
We ordered pens with a company logo. Great communication with fast responses. The pens also arrived extremely quickly and we are very satisfied with the quality! Thank you!
Snel en goed contact via mail met…
Snel en goed contact via mail met duidelijke uitleg iedere keer

Antwort von Pennenshopxl
Heel fijne service en precies de pennen…
Heel fijne service en precies de pennen die we wilden.

super service
Super fijne service, ons logo bleek een wat te kleine onder tekst te hebben voor de gekozen pennen. Na wat mailen hebben zij een ander lettertype gebruikt (binnen onze huisstijl) en in no time de pennen alsnog geleverd. Wij zijn super blij met het resultaat en de tijd die ze erin gestoken hebben.

Antwort von Pennenshopxl
Wij hebben onze pennen al vaker besteld en altijd snelle en goede service. Aanrader om hier pennen te laten bedrukken. Dankjewel weer.

Goede prijs, snelle levering
Goede prijs, snelle levering, Goede ondersteuning voor het aanleveren van de bestanden

Top bedrijf!
Top service, luisteren goed naar de wens van de klant.
Zijn meedenkend en snel bereikbaar bij eventuele vragen!

Persoonlijk en snel!
We kwamen erg last minute met onze bestelling. Zelfs met de Paasdagen ertussen werd er snel geschakeld en had ik mijn pennen op tijd binnen. Het contact was snel en persoonlijk. Zeer tevreden, van harte aanbevolen!

Terrible service
Terrible service! Had an issue with my order, spoke to an employee named Mike. He was very rude and snarky, I was shocked with this behaviour, and have never experienced something like this. AVOID AVOID AVOID

Erg slechte service
Erg slechte service. Ruim 2 weken van te voren aangegeven dat ik bedrukte pennen nodig heb op 11 april, waarbij ze mij meerdere keren hebben bevestigd dat dit zou lukken. Enkele dagen voor gewenste leverdatum laten zij mij weten dat het toch niet kan. Nu is er te weinig tijd om het via andere webwinkel te bedrukte pennen te bestellen. Erg teleurstellend.

Antwort von Pennenshopxl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.